Ga naar inhoud

Minion19

Silver Member
  • Aantal items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Minion19

  1. 1 uur geleden, Lisa1981 zei:

    @Minion19 de voor foto vertekend wel een beetje hoor. Is ook erg gehaast gemaakt voordat ik naar de kliniek ging.  Het verschil was minimaal. Maar ik zie nu wel wat verbetering gelukkig. Ze gaan al wat meer op elkaar lijken🤣. Klein beetje verschil is ook niet erg hoor maar het was wel heel veel eerst.

    Nu hopen dat de huidpijn ook snel minder wordt dan kan ik echt blij gaan zijn. 

     

    Ah oke! Bedoel je je gevoelige huid + tepels? 

  2. 33 minuten geleden, Kaya74 zei:

    Dank je wel! Ik heb nu op de spier, krijg morgen 170cc meer en full profile. Mijn huidige implantaten zijn low profile dus ben sowieso benieuwd wat het verschil gaat zijn!

    Tip; schrik vooral niet van de stand van de borsten in het begin. Zeker bij dualplane zul je in het begin flinke bolling bovenop hebben. Dat trekt allemaal weg!! Dus no worries! En succes morgen!🥰

    • Upvote 1
  3. Hee Lisa! Je voorsituatie maakt een heleboel duidelijk haha! Je ziet daar dat jouw rechterborst al iets anders was dan links. Dat verschil blijft, en dat maakt het misschien ook wel juist natuurlijker. Ik had precies hetzelfde, maar als ik dan goed naar m’n voorsituatie keek, zag je dat er al verschil was tussen de stand van de borsten. Dat wordt niet ineens magisch weggewerkt helaas, met een paar protheses, haha! Maak je dus vooral geen zorgen, ze zien er hartstikke mooi uit!😊

  4. Hey meis! Ik ben een jaar geleden geopereerd. En een borst zakte echt nauwelijks in het begin, maakte ik me ook heel erg zorgen over. Maar nu zijn ze goed en wel gezakt, en hangen ze een soort van haha! Mag ik mee kijken in je album? Hopelijk kan ik je geruststellen 😊

  5. Hi dames,

     

    September 2019 ben ik geopereerd aan mijn borsten. Ik ben er superblij mee en voor zover ik weet ook goed hersteld! De borsten zijn mentor cohesive 1 protheses en dual plane gezet.

     

    Nu ben ik op 6 maanden PO weer op volle kracht aan het sporten. Maar, ik merk sinds een paar weken dat mijn linkerborst, die altijd al anders voelde door gevoelloosheid onderin, ineens een stuk harder is dan rechts. Ook lijkt links wat minder ingedaald dan rechts. 
     

    Kan dit door het sporten komen? Krachttraining? Dat de spier opgerekt is en daardoor mijn borst harder is? Of is het kapselvorming? Hoe herken ik dat? Hopelijk kunnen jullie me helpen!

     

    Mocht er een vermoeden van kapselvorming zijn, wat moet ik dan doen? De kliniek bellen?

  6. Hey Pelle! Ik kan helaas niet meepraten over het verdoofde gevoel in je hand, maar wel over het mentale. Het is echt heel herkenbaar, heb zelf ook precies die gedachtes gehad. Eigenlijk bijna 6 weken lang af en aan. Je moet maar zo denken: je hebt niet voor niks deze stap gezet. Daar heb je heel bewust voor gekozen en het feit dat ze nu al mooi zijn, kan ook heel geruststellend werken. Probeer stapje voor stapje steeds meer te accepteren dat je nu eenmaal prachtige borsten hebt en ga af en toe lekker shoppen of online leuke items bekijken. Dat helpt al goed ? 

  7. 14 uur geleden, Imker zei:

    Mag ik vragen of jij je gewone kledingmaat in die BH’s had? Aangezien ze niet in cups gaan


    klopt, heb het op borstbreedte gedaan! De size guides zijn best goed, check ze vooral even!

  8. 2 uur geleden, Ibabsx zei:

    @tiffsklein ohhhhh gelukkig dan ben ik niet de enige haha! Heb hier ook al laxeertabletten liggen maar wil er nog even mee wachten. Hoe gaat het nu met je?


    ah, ja uiteindelijk begint het echt wel weer te werken allemaal! Zo’n narcose heeft toch gewoon echt wel effect op je lichaam!

     

    Met mij gaat het beter en het wondje lijkt eindelijk dicht te gaan. Durf niet echt hoop te hebben maar ik ben er al veel minder mee bezig en dat geeft echt rust!

     

    Je borsten zien er goed uit hoor! Gaat denk ik echt prachtig zijn als ze gezakt zijn? 
     

     

  9. Hi allemaal! Het wondje is zeker nog niet dicht, maar het gaat wel echt beter. Moet nu twee keer per dag betadine smeren en een gaasje eroverheen en loop verder zoveel mogelijk rond zonder bh. Was ook al over de 6-weken grens dus dit voelt heerlijk. 

     

    Heb intussen ook al weer kunnen sporten en merk dat het normale leven me goed doet. Minder focus op het wondje, die wel 'heerlijk' jeukt. Het voelt eindelijk als normaal wondherstel. Dus, hopen op een goede afloop!! 

  10. 26 minuten geleden, Ibabsx zei:

    Heeee jaaa dankjewel!

    Ik moet inderdaad mijn rust pakken. Merk dat ik toch al graag weer vanalles wil gaan doen; hoewel het natuurlijk wel fijn is gewoon zelf omhoog te kunnen komen, zelf te kunnen plassen, eten etc etc.

     

    Heb jij gewoon plat geslapen of rechtop?


    Schuin, met drie kussens in m’n rug, een kussen onder m’n benen en soms nog wat voor m’n armen haha ? maar pak echt je rust goed hoor! Niet te snel dingen willen. Nu werkt de morfine en de narcose nog. Maar morgen zul je wel merken dat je gewoon rustig wilt blijven liggen! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.