Boobsuus

Silver Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boobsuus

  • Birthday July 21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hoihoi, ik ben Suus en mijn operatie staat gepland voor 8 aug in Veldhoven. Moet zeggen dat de zenuwen langzaam aan beginnen te komen. Ik heb kinderen en wil het daar natuurlijk wel goed voor geregeld hebben. Hoe hebben jullie dit georganiseerd?
  2. Hoi Nan, ik krijg Mentor Xtra 240 of 270, inderdaad ook voor de spier. Heb jij deze ook gekregen? aangezien ik een buikslaper ben kijk ik ook best wel op tegen het op de rug moeten slapen, het is het vast allemaal waard maar zal toch even vervelend zijn denk ik tevens hoop ik dat ik redelijk snel weer aan het werk kan, ik doe kantoorwerk, volgens de pc zou dat met 1 a 1,5 wel moeten kunnen. Heb jij dat ook zo ervaren? haha leuke, maar dure hobby dus je mag er ook trots op zijn, het geeft vast en zeker meer zelf vertrouwen. Ik ben ook zo benieuwd hoe het daarna zal zijn, alleen al het idee dat je borsten hebt (had ik alleen maar tijdens de zwangerschappen). Gr Suus
  3. Hee Nanskie, hoe gaat het nu met je? ik word in augustus op dezelfde plaats en door dezelfde pc geopereerd. Moet zeggen dat de zenuwen nu langzaam aan toch wel beginnen te komen. En hoe heb je het herstel ervaren?