annahuizen

Gold Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About annahuizen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Heb je ruw gekozen of glad? En hoe ben je tot die beslissing gekomen. Bedankt.
  2. Hallo dames, Binnenkort heb ik een consult bij praktijk gabriels en ben bezig met resarch. Eerst wou ik zelf voor ruwe prothese mentor gaan maar heb gelezen dat het meer kans geeft op een kankersoort. Daarom gaat mij voorkeur uit naar gladde prothese. Wie heeft ervaring met mentor memory gel smooth? En op website van praktijk gabriel las ik een nieuwe operatie methode van keller funnel, waardoor kans op infectie kleiner is en ook litteken tot 3cm kleiner is. Graag jullie ervaring en tips. Spannend periode.
  3. Hallo dames, Ik was benieuwd welke borstvergroting kliniek jullie aanraden? Er zijn honderden klinieken en als je op hun website bekijkt zie je bijna bij elk kliniek wel goede ervaringen. Maar borstvergroting doe je niet dagelijks en ik vind dat je als je het doet, doe het dan wel bij een kliniek die echt top is in chirurgie, zo profiteer je langer of levenslang mee. Wie weet een kliniek die gewoon bekend staat en echt een topper is.
  4. Hallo dames, Ik had een paar vragen omtrent borstvergroting. Wanneer kan je eigenlijk na het stoppen van volledig borstvoeding een borstvergroting nemen. Na hoeveel maanden? Ik heb verschillende klinieken gebeld. Boerhave kliniek zei na het stoppen van borstvoeding kan je na 3 maanden een borstvergroting nemen. Na een bevalling moet je echt 9 maanden wachten voordat je een borstvergroting neemt. Wegens Bergman kliniek was dat na het stoppen van borstvoeding moet je minimaal 5 maanden wachten en na een bevalling moet je 1 jaar wachten. Ik ben al volledig weer op mij normale gewicht, ben 1,5 jaar geleden bevallen dus weer helemaal oude ik terug. Geen kinderwens meer. Dus vind dat het nu wel tijd wordt. En zoals jullie misschien zien ben ik nieuw hier, moet je voor elk onderwerp een ander topic verplaatsen of kan je gewoon alle vragen in een topic gooien? Ik hoop dat iemand ervaring heeft of tips.