annahuizen

Gold Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About annahuizen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik geef je raad om bij dr hupkens bij Diana Gabriel te gaan. Een topper in chirurgen. Hij geeft meer decollette en resultaat mag erg echt zijn.
 2. Ik denk van niet. Had dezelfde situatie als jou, behalve dan 70a. Heb 450ccmotiva. En pastte daarna m/l. Maar chirurg van M goed omdat ik heel smal ben enzo toch liever een stevige bh aangaf inplaats van iets losser. Vandaad die M. Maar op jou komt misschien een L. Omdat je iets breder bent. Wens je succes en goede gezonde herstel en voordat je weet kan je genieten.
 3. Ik had 2 maten besteld. S was te klein. Dus heb een nieuwe maat S carefix Anna bh kleur zwart. Mag weg voor helft van het prijs. 20 euro.
 4. En waarom kreeg je niet in 1 borst meer cc? Reden? Of wou je verschillende borsten? Beetje rare vraag
 5. Hallo dames, Ik ben opzoek naar dames die voor borstvergroting verschillende borsten hadden, dus 1 groot andere iets kleiner. Maar toch helemaal zelfde cc in beide borsten hebben gekregen. Dit omdat ik zelf ook verschillende borsten had, niet veel verschil, klein beetje. Maar toch heeft dr hupkins precies zelfde cc in beide borsten gedaan. Nu bijna 4weken po en ik zie nogsteeds verschil. Vandaar dat ik niet snap waarom hij dit bealissing heeft genomen terwijl ik meerdere malen had gezegd. Moet wel bij zeggen dat 1 borst kleiner en ronder was en 1 borst groter en hangborst was. Misschien vandaar? Dames die voorsituatie verschillende borsten hadden, en toch zelfde cc hebben gekregen. Hoe is het nu bij jullie? Zijn ze precies even groot of zie je toch nog een verschil.
 6. Hallo dames, Ik heb altijd verschil gehad tussen mij borsten. Rechts groot en links klein. Geen cupmaat verschil maar wel in je blootje duidelijk verschil. Nu ben ik 17 dagen po. Ben geholpen door dr hupkens. Tijdens consult duidelijk aangegeven dat ik denk dat linkerborst meer cc nodig heeft omdat het kleiner is. Nou, vond dr hupkins dat geen goeie oplossing. Want hij zei je zal dan toch verschillende borsten krijgen. Nou heb ik 450cc motiva gekregen. Ze zien goed uit staan dichtbij elkaar, maar vind wel dat ze mooier moeten/gaan worden. Wel stijf strak hard nog, niet als eerste dag. Ik ben rechtshandig altijd geweest ik doe 80% dingen rechtshandig. Mij vraag is als ik nu linkshandig word dus 70% dingen links doe is dat zo dat ze dan gelijk worden? Minder opvallen? Merk wel dat mii rechtborst ingedaald is en wat zachter aanvoelt. Nou tips zijn welkom Heeft dr hupkins goed beslist? Moest hij niet in kleine borst meer cc? Ben benieuwd
 7. Hallo dames, Ik ben 11 dagen po en verder tot nu toe ging gaat het goed. Ik heb niet echt hevige pijn gehad ook niet in het begin. Wel gezeur pijntjes steken etc, allemaal wat erbij hoort. Maar geen erge pijn. Wel had ik in het begin met 5 dagen po heel klein beetjes bloedverlies. Maar als het goed is was het voor direct na de operatie dat je beetje bloedverlies kreeg op pleister. Want met 5 dagen po zag ging ik voor het eerst bekijken en het was al vrij donker. Dus dat zat goed. Maar sinds gisteren heb ik last van linkerborst. Meer pijnlijk. Het is niet pijn die ik niet kan verdragen. Maar ik voel het meer zitten. Voel steekjes. Heb linkerarm pijn, wel te verdragen. Vooral als ik uit bed kom heb ik linkerborstpijn alsof er brok ofz zit in mij linkerborst. Als ik ga ademen en als ik op bed lig dan heb ik weer beetje zeurende pijn op mij linkerborst. Ik heb verder geen koorts en voel me prima, wel beetje moe, maar dat hoort erbij. Ik moet aanstaande zondag toch gaan voor nacontrole, heb ook dokter gebeld en die zegt je kan het aanzien tot zondag, als je koorts hebt dan bel maar terug. Nou mij vraag is, hoort dit gewoon erbij??? Waar moet ik opletten of alert zijn. Kan ik tot zondag wachten? Het is nogal 2 uurtjes rijden vandaar mij vraag of ik tot zondag kan wachten. Heb jullie tips nodig
 8. Dag ladys Heb jullie advies nodig. Vandaag eerste consult met diana gabriels gehad en daarna meteen 2consult met dr hupkins. Diana gabriel raadde mij 400cc hp mentor aan. Omdat het levenslang garantie heeft dat het niet gaan lekken. Dat wou ik ook zelf eerst. Nou, na een tijde had ik consult met dr hupkins. Hij zei kies niet voor mentor maar motiva. Omdat mentor meer rimpel veroorzaakt etc. Over maten waren ze wel eens, hij raadde mij 450 cc motiva aan. Is ongeveer zelfde als mentor 425cc. Dus dat maakt niets uit. Maar ik zei heeft motiva dan wel levenslang garantie dat het niet gaat lekken, daarop wist hij geen antwoord. Verder wel een goeie arts dat wel en wil ook door hem geopereerd worden. Nou dames, wat denken jullie dat ik moet doen. Is motiva beter of mentor? Als ze allebei garantie geven dat het niet gasn lekken, dan ga ik voor motiva en anders voor mentor. Weet iemand hier iets meer van?
 9. Heb je ruw gekozen of glad? En hoe ben je tot die beslissing gekomen. Bedankt.
 10. Hallo dames, Binnenkort heb ik een consult bij praktijk gabriels en ben bezig met resarch. Eerst wou ik zelf voor ruwe prothese mentor gaan maar heb gelezen dat het meer kans geeft op een kankersoort. Daarom gaat mij voorkeur uit naar gladde prothese. Wie heeft ervaring met mentor memory gel smooth? En op website van praktijk gabriel las ik een nieuwe operatie methode van keller funnel, waardoor kans op infectie kleiner is en ook litteken tot 3cm kleiner is. Graag jullie ervaring en tips. Spannend periode.
 11. Hallo dames, Ik was benieuwd welke borstvergroting kliniek jullie aanraden? Er zijn honderden klinieken en als je op hun website bekijkt zie je bijna bij elk kliniek wel goede ervaringen. Maar borstvergroting doe je niet dagelijks en ik vind dat je als je het doet, doe het dan wel bij een kliniek die echt top is in chirurgie, zo profiteer je langer of levenslang mee. Wie weet een kliniek die gewoon bekend staat en echt een topper is.
 12. Hallo dames, Ik had een paar vragen omtrent borstvergroting. Wanneer kan je eigenlijk na het stoppen van volledig borstvoeding een borstvergroting nemen. Na hoeveel maanden? Ik heb verschillende klinieken gebeld. Boerhave kliniek zei na het stoppen van borstvoeding kan je na 3 maanden een borstvergroting nemen. Na een bevalling moet je echt 9 maanden wachten voordat je een borstvergroting neemt. Wegens Bergman kliniek was dat na het stoppen van borstvoeding moet je minimaal 5 maanden wachten en na een bevalling moet je 1 jaar wachten. Ik ben al volledig weer op mij normale gewicht, ben 1,5 jaar geleden bevallen dus weer helemaal oude ik terug. Geen kinderwens meer. Dus vind dat het nu wel tijd wordt. En zoals jullie misschien zien ben ik nieuw hier, moet je voor elk onderwerp een ander topic verplaatsen of kan je gewoon alle vragen in een topic gooien? Ik hoop dat iemand ervaring heeft of tips.