Sab2017

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sab2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh echt? Nee dan ga ik dat ook niet doen. Ik heb paracetamol, pantropazol en naproxen verder gekregen. Raar dat dat niet gelijk ik. Ibuprofen hebben ze mij niet voorgeschreven
 2. @Sarabii. Bedankt. Ben ook heel benieuwd naar de pijn morgen. Nu gaat het allemaal prima. Bij de kliniek heel fijn ontvangen en voordat ik naar de ok moest lag ik naast een meisje die net wakker was en super enthousiast en blij was. Die was mij aan het geruststellen terwijl zij net geopereerd was zelf. Maar dat was heel fijn! Na de operatie wat gegeten en toen mocht ik gaan. Ga zo maar een beetje slapen. Om 21.00 nog pijnstillers en dan de nacht in. Rugslapen pffff. En de verpleegkundige zei morgen te proberen zonder die oxycodon. Wat denken jullie daarvan?
 3. Hey @Suus31084Op weg naar huis. Voel me goed! Ik ben blij! Vindt ze wel groot maar niet te groot denk ik:-). Op een goed herstel nu. Ben trots op mezelf, I did it! Wil mezelf straks in het geheel graag in de spiegel zien haha. Nu weinig pijn nog... Bedankt voor je berichtje! Kus!
 4. Thx, nog een paar uurtjes meiden. Ik laat jullie weten hoe het ging!
 5. Ja stom hè dat getwijfel. Al 20 jaar een tietenfobie en dan als het zo ver is zooooooo zenuwachtig zijn met zoveel twijfel en angst. Ik lig nu in bad, vanmiddag al mijn losse kipfilets weggegooid, probeer te relaxen nu. Ben vandaag wel op mijn rustigst en kijk er toch ook wel naar uit. Fijn dat ik met je mee mag kijken @Sarabii.
 6. Hoi @nkm Ik ben ook bang hoor. Ik laat het ook maar gebeuren. In bad vanavond, op tijd naar bed en morgen zien we het wel. Spannend!
 7. Lees je bericht nu pas @AnoukK. Morgen is het zover voor mij. Bedankt voor je geruststellend bericht. En wat fijn dat het goed bij jou gaat!
 8. @Sarabii, Wat vervelend je teleurstelling. Ik ga maandag voor 395 cc anatomisch dual plane. Ben als de dood juist voor het feit dat het te groot wordt. Stom hè, dus jouw teleurstelling is voor mij nu een geruststelling:-). Komt vast allemaal goed, zoek bij jou als bij mezelf. Zou ik in je album mogen kijken?
 9. @AnoukK Jij hebt het al achter de rug. Zag je foto...mooiiii! Ik ga de 29e. Zo zenuwachtig. Is het jou alles meegevallen. Heb behoefte aan geruststelling haha. Liefs!!
 10. @AnoukK @nkm wat spannend!! Ik ben 29 juli aan de beurt bij Laura. Ik ga nu eerst met vakantie. Ik wens jullie heel veel succes morgen. Lees graag hoe het is gegaan!
 11. @MissyJoy spannend hè. Zelfde postuur heb je ongeveer en zelfde maat. Waar hoop jij op uit te komen?
 12. Hoi allemaal, Ik heb nu twee consult gehad en 29 juli staat de afspraak gepland. Moet mijn handtekening nog zetten voor aanstaande dinsdag maar heb er al een week bijna niet door geslapen?. Ik vind het zooo spannend! De operatie maar ook of ik straks wel kan wennen aan een nieuw lijf. Of het ook echt bij me gaat passen want dat is mijn grootste angst eigenlijk. Raar hè, altijd die complexen en nu toch eigenlijk niet durven. Ik ben 1.81 en weer 72 kilo. Denken jullie dat 395 een mooie hoeveelheid cc's is? Hoop hier dames te treffen met ongeveer eenzelfde postuur en daar ervaringen mee te kunnen delen! Ook lotgenoten die ongeveer dezelfde datum gaan!