Ga naar inhoud

Bemeltje

Leden
  • Aantal items

    141
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Bemeltje

  1. Op 31-3-2020 om 17:50, Robijntje02 zei:

    Hoi @Bemeltje ik heb net als @Ld1234 de full round prothese van Motiva; kom nu uit op 70E.

    Volgens mijn pc, dr Nio, zit er niet veel verschil tussen Full Round en Full Ergonomix...

    Het vooraanzicht bij de Round en bij de Ergonomix is allebei rond.

    Maar als het goed is moet de Ergonomix er als een druppelvorm uitzien, van de zijkant dan.

    Ik vroeg me af hoe je borsten er bij jou uitzien van de zijkant?.. 

    Hee, heb toevallig laatst nog eens foto's gemaakt.

    In het begin stonden ze echt heel hoog en recht, ze zakken nu steeds meer. Ben nu ongeveer een half jaar po.

    Bij Hunkemoller kom ik nu uit op 75E of 75D. Bij andere zaken is het vaak 75D of zelf 75C. Zit wel wat verschil in.

    Ik heb beide kanten 295 cc. 

     

    1586936737473.jpg

    img_20200408_134210__01.jpg

    img_20200408_134238__01.jpg

    photocollage_20200415_093837299.jpg

  2. Morgen ben ik alweer 7 weken po! Eigenlijk kan ik alles weer, het voelt alleen soms raar bij mijn linker borstspier. Bijvoorbeeld als ik voorover hang met mijn armen naar beneden (ik doe yoga). Rechts voelt helemaal eigen, is ook al een stuk zachter. Ik heb toch het idee dat er bij de linkerborst te weinig vet is ingespoten aan de binnenkant, had graag wat meer ronding gezien. Maaaaar ik ben zeer zeer zeer tevreden en echt super blij ermee! Ben ook nog eens zo blij dát ik er blij mee ben. Totaal geen spijt van ofzo. Heb wel nog een mini korstje rechts bij een litteken, hopelijk valt dat snel eraf. Ik wil zo graag zwemmen en naar de sauna. 

     

    Oja, bij de Hunkemöller heb ik 75E gemeten en soms 80D. Heftig hoor! Hahhaha maar o zo leuk om bh's te passen :D

     

    IMG_20191117_130438__01.jpg

    IMG_20191117_212633__01.jpg

  3. 13 uur geleden, Imker zei:

    Hahaha, nou gisternacht was het echt afzien. Soow lag te huilen in bed van de pijn, dus ben gister toch maar aan de tramadol/paracetamol begonnen. Beste beslissing ooit want ben gisteravond buiten geweest om een ienje mienie rondje te lopen en heb echt heel goed geslapen.

    alleen opstaan uit bed lukte ook, maar gaf een lichtelijk branderig gevoel en toen net mijn moeder mij uit bed haalde, was het alleen even stijf. 

     

    Heb nu dus twee goede nachten en een slechte nacht gehad. Probeer wel zoveel mogelijk te lopen, want mijn buik is bijna net zo dik als mijn borsten in verband?

    Ahh haha, ja het is heftig. Ik heb de Tramadol meer dan een week geslikt! Ik had het echt nodig hoor... Ik hou totaal niet van medicatie maar in dit soort situaties moet je denk ik niet jezelf kwellen met meer pijn dan nodig is. Rust voor je lijf is ook veel waard na zo'n ingreep. 

  4. Op 26-10-2019 om 16:35, Imker zei:

    Wat goed om te horen dat je weer zo goed op je energieniveau bent! Hoor zoveel verschillende verhalen, maar nu meestal dat ze juist ontzettend moe zijn en niets kunnen :P.

     

    En ik snap dat dat na een dag werk vervelend kan zijn, maar komt vast helemaal goed.

     

     

    Jaa, na 2 weken ging het steeds beter! 

    Morgen is het zover he?!!! Spannend ?

  5. 21 uur geleden, Imker zei:

    @Bemeltje ziet er goed uit zeg!

    Hoe gaat het nu met je?

     

    Haha en ja, ik denk ook wel dat alles goed gaat komen, nu gewoon gezonde spanning en zenuwen. Zal ook wel vrij weinig slapen zondagnacht haha.

    Gaat erg goed. Ben weer op mijn oude energieniveau en aan het werk. De huid rondom is nog erg gevoelig, de tepels en littekens schuren ook een beetje langs mijn kleding en aan het eind van de dag wordt ik er helemaal gek van. 

     

    Haha ja achja, in de weken na de operatie kun je genoeg slapen! Ben benieuwd! 

     

  6. Op 23-10-2019 om 07:28, Maria87 zei:

    @Bemeltje ik vind het er ook al erg mooi uitzien, moet je nagaan hoe mooi ze gaan worden! Hoe gaat verder je herstel? Al weer aan het werk? 

     

    Groetjes 

    Jaa i know, daar ga ik wel van uit. Ben al heel tevreden hoor.! Ik begrijp nu trouwens wel wat het kleine-borstensyndroom is ? ik mag ook echt niet klagen maar soms denk ik wel dat ze wel groter hadden mogen zijn haha..een troost is wel dat dit het grootste is wat er nu in kon. 

  7. 3 uur geleden, tiffsklein zei:

    Hi allemaal,

     

    ik ben nu 5 weken verder, heb ronde protheses gekregen en dual plane gezet.

    Het verbaast me eerlijk gezegd dat de borsten nog zo hard zijn ? af en toe heb ik dagen dat de huid rondom de borsten wel zachter is en ik het lekker in kan drukken, maar over het algemeen zijn het nog wel twee strakke bollen...

     

    Wanneer wordt dit minder??

    Ik ben nu 3 weken po en ben echt blij dat je dit schrijft haha sorry! Ze zijn bij mij ook zo hard nog. Maar schijnbaar is het toch normaal en kan het tot 9 maanden duren zeiden ze tegen mij... duurt lang he!

  8. Op 21-10-2019 om 13:11, Maria87 zei:

    Hé Bemeltje ik ben ook erg benieuwd naar het resultaat, mag ik in je album meekijken? Groetjes

    Yesz heb je toegevoegd.

     

    23 uur geleden, nkm zei:

    Wauw, ik vind ze echt prachtig?! Echt een mooie vorm, nu al! 

    Toch wel heftig die lipofilling, maar met zo’n resultaat, daar doe je het voor.

    groetjes

     

    Ohh dankje. Misschien wel een vertekend beeld, als je ze van de zijkant ziet denk je wtfffff hahha echt nog hoog en bol en strak hoor... #geengeduld maar super lief van je ?

  9. Op 19-10-2019 om 10:18, vithoufiore zei:

    Keek net even weer in je album, en wat ziet het er mooi uit man! Hoe ziet het er nu op je bovenbenen uit? Kun je daar veel zien?

    Super lief, dankje! Bovenbenen zien er goed uit. Voelen alleen nog een beetje hard. Denk dat dat littekenweefsel van binnen is. Blauwe plekken zijn bijna allemaal weg. Of bedoel je het resultaat?

     

    5 uur geleden, Imker zei:

    Zou ik ook toegang mogen tot je album bemeltje? 

    Ik ben volgende week bij Dr Verdonck aan de beurt! Pff begin het nu toch wel echt rete spannend te vinden. 

    Ik heb je toegevoegd. Het is ook superrrr spannend maar komt allemaal goed. Als je vragen hebt, let me know! 

  10. Op 17-10-2019 om 21:46, Havermout zei:

    He Bemeltje! Hoe heb je het proces met lipofilling ervaren? ben je er nog blij mee? Ik ben super benieuwd naar hoe je qua oude maat en nieuwe maat uit bent gepakt, aangezien ik even zwaar en lang ben en naar ong dezelfde cc zit te kijken Lekker bijkomen voorlopig!

    Hee! Ja ik weet eigenlijk niet beter. Natuurlijk is het veel chiller zonder de lipo want ik ben zo onbeweeglijk als de pest. Ik heb lipo gehad aan de binnenkant van de bovenbenen en heb dus een drukpak aan van onder de bh tot onder de knieën. Ellende is het. Maar qua borsten denk ik dat het mooi gaat worden. Nu bijna 3 weken po maar ze moeten echt nog zakken. Ik toch nog wel de oude vorm van mijn borsten, alleen dan groter. Maar ze heeft echt wel op de benodigde plekken iets bijgespoten. Ik zal je even toevoegen aan mijn album! 

     

     

  11. 23 uur geleden, Ringaroundtherosie zei:

    Thanks!! Ze lijken me gelijk op de foto hoe heb je de ingreep ervaren? Heb je ook ongemak waar het vet weggehaald is, of overstemmen je borsten dat?

    Ja ze heeft wel echt haar beste gedaan, denk ook dat het verschil zeker kleiner is geworden.

    Ik was heeeeel bang voor de narcose en operatie. Uiteindelijk is het natuurlijk gewoon zo dat je slaapt en opeens wakker wordt haha, dus dat is wel fijn. De volgende keer zou ik wel minder nerveus zijn. Mijn bovenbenen, waar het vet weg gehaald is zijn gevoelig. Ik heb dag en nacht een drukpak aan want de pijn dempt want ik merk dat, wanneer het uit is het veel gevoeliger en pijnlijker is. Maar niet dat ik er de hele dag last van heb. De borsten zijn dus veeeel meer aanwezig! Het drukpak is trouwens wel een ramp. 

  12. 1 uur terug, Ringaroundtherosie zei:

    Hey Bemeltje! Zag dat je inmiddels geholpen bent, wat vond je ervan?? Zou ik je resultaat mogen zien in je album? 

    Hee, ja klopt! Ik zal je toevoegen aan mijn album. Ik weet niet of je er nu al veel aan hebt want het staat nog allemaal super strak en bol. 

    Ik vind het daarom zelf ook nog moeilijk te beoordelen. Ik moet trouwens wel zeggen dat ik voorheen nooit last hebt gehad van de asymmetrie, alleen van de grootte. Ik hoop natuurlijk symmetrische borsten te krijgen maar verwacht het niet. Ik zie wel al dat ze ergens vet bijgespoten heeft, maar ik zie ook wel nog steeds de originele vorm van mijn oude tietjes terug. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.