Ga naar inhoud

Juliette

Leden
  • Aantal items

    352
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Juliette

  1. 57 minuten geleden, Sam83 zei:

    Sorry late reactie! Ben even niet online geweest. Het gaat erg goed met mij, al denk ik wel dat ik het soms wat rustiger aan moet doen.. Vandaag precies twee weken na mn borstvergroting. Ik ga zo even nieuwe foto’s maken en in mn album zetten. Nog steeds erg blij en qua pijn is het goed te doen. Neem al lang geen pijnstillers meer, maar merk wel dat als ik teveel doe ik meer last krijg van mn rechterborst/arm. Beetje trekkend gevoel en mn litteken voelt wat hard op sommige plekken herkennen jullie dat? Ben heel benieuwd wat jullie allemaal al deden/doen na twee weken. Ik heb namelijk mn haar al een paar keer zelf gewassen, vaatwasser uit en ingepakt (behalve de zware pannen) en ik kook ook al wel zelf. Afgieten en water in de pan doen en op het vuur zetten laat ik wel aan mn man over. Daarnaast probeer ik mn haar als het vast moet, vast te doen door voorover te buigen en zo een staart of knot te maken. Maar lees nu her en der dat dat ook niet mag.🤔Zo lastig allemaal, maar ik weet ook niet zo goed wat nou echt niet mag of wat op zich wel kan en mag. Fijne avond allemaal🤗

    Hallo, net als jou nu ook twee geleden geopereerd. Het gaat ook hier heel goed. Zo goed dat je het huishouden weer helemaal wil doen maar weet dat het niet mag. 

    Haren zelf wassen lukt ook al, alleen een hoge staart of dot maken probeer ik nog niet. 

    We gaan niet klagen maar zal zo leuk zijn als we weer alles mogen doen 😊.

  2. Op 18-11-2020 om 09:17, Willsx zei:

    Goedemorgen!!

     

    even een kleine update vanuit mij. Vandaag 4 weken PO. Eigenlijk gaat het nog steeds erg goed, af en toe wat steken maar eigenlijk verder pijnvrij. 
     

    Van de kliniek mag ik vanaf vandaag nieuwe bh’s aan.. Nou heb ik gister een hele mooie gekocht bij de livera, maar vanmorgen tijdens een echte kleding crisis ontdekt dat ik eigenlijk helemaal geen truitjes heb waar een decolleté in te zien is 🤣

     

    Onbewust toch altijd vermeden denk ik.. dus nu toch maar weer de PO bh en een coltrui aan.. niet de fijnste start van mijn dag maar ach, een poosje langer de PO bh aan kan geen kwaad. 
     

    Ik heb een nieuwe foto toegevoegd voor degene die willen kijken.  
     

    Liefs,

    Wills

    Hier ook al aan het uitkijken naar shirts met decolleté 😁

    Mag ik meekijken in je album? 

  3. 1 uur terug, Sam83 zei:

    Goedemorgen! Brrr lijkt mij ook niet fijn🙈moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken.. gelukkig ziet het er wel goed uit. Heb je nu gaasjes van 10 bij 10 cm tussen je wonden en sportbh? Dankjewel!! Vind ze ook steeds mooier worden. Ik kan trouwens nog niet in jou album kijken, kan dat kloppen? Prettige dag vandaag! 

    Hallo, je zou men album moeten kunnen zien. Indien niet, laat nog maar weten.

    Ik heb idd de gaasjes van 10 bij 10 gekocht en ze zijn steriel, ik weet dat dit niet moest maar neem liever het zekere. 

  4. Zojuist, Sam83 zei:

    Ahh fijn!! Zo snel al de pleisters eraf! Ook afgelopen woensdag geopereerd toch? Ik donderdag telefonisch consult. Ik voel me sinds vandaag ook echt stukken beter🥳net mn haar gewassen en weer lekker make-up op gedaan. Eigenlijk sinds vanmorgen ook geen echte pijn meer. Hopelijk blijft dit zo! Ga straks ff nieuwe foto's maken. Ben benieuwd naar het verschil. 

    Ja vind het ook snel om de pleisters er af te halen maar goed als ik foto's moet doorsturen van de littekens kan ik niet anders. Gisteren alvast om de gaasjes geweest. 

  5. 30 minuten geleden, Sam83 zei:

    Vandaag echt stukken beter! Het was ff een paar dagen afzien in de zin van een brandende pijn in mn rechterborst en dan vooral bij het opstaan/omhoogkomen. Heb nu alleen nog maar zittend op de bank geslapen, maar wil vanavond proberen weer in bed te gaan liggen. Ben nu vier dagen verder en net zelf mn haar gewassen (voorovergebogen) en mn make-up weer op gedaan. Doet mij goed. Ga straks nieuwe foto’s maken van mn boobies. Moet zeggen dat ik dag 2 erg schrok van ze, maar vond het gisteren alweer wat minder gezwollen en strak staan. Geduld hebben zeggen ze he😉

    Mag ik je album zien? 

  6. 5 minuten geleden, Sam83 zei:

    Heyy dames, 

     

    Hier even een kort verslag! Alles is goed gegaan. Het is me tot nu toe zo meegevallen. Had ook totaal geen zenuwen totdat ik op de ok lag. Daar werd ik net voor de narcose ineens emotioneel. Dacht nu ga ik het uit handen geven en gaat het echt gebeuren. Ze stelde me allemaal erg gerust en voor ik het wist sliep ik heerlijk. Werd in mn bed weer wakker. En dacht ik heb lekker gedroomd over mn man hij was de hele tijd bij me in mn droom dan. Zo fijn. Heb ze meteen even mogen bekijken, maar ik was nog wat duf. Autorit naar huis ging ook prima. Voel alleen druk tot nu toe. Zit lekker op de bank en heb net even gespiekt met mn man. Ze zijn groot, maar het is allemaal nog even wennen en alles moet nog zakken enz. Komt goed! Nu lekker rusten en mezelf goed ingepakt houden. Sportbh en borstband. Zal snel mn eerste foto’s in mn album zetten. Tot gauw! 😘

    Fijn!! Rustig aan en laat je goed verzorgen!🍀 Hier hetzelfde, kan alleen mn armen nog wel bewegen, dus moet oppassen😉

    Leuk om te horen dat alles ook goed verlopen is! Zorg goed voor jezelf en vlot herstel! 

  7. 1 minuut geleden, newboob zei:

    Wat fijn zeg! Bijna zo ver, spannend!

    Ik heb 440 cc gekregen bij Straten, wel anatomisch. Zag dat jij voor rond ging.

    Bij mij liep het echt super vlotjes, was zelfs 10 min eerder aan de beurt dan gepland. 

    Fijn dat je ql in de ochtend aan de beurt bent. 

    Heel veel succes morgen!

    Ja daar het bij mij om een wissel gaat en er reeds een pocket gemaakt is, blijkt dat een anatomische dan veel sneller draait dus wil hij het risico niet nemen. 

    Hopen dat het bij mij allemaal even vlot gaat. 

  8. 15 uur geleden, Sam83 zei:

    Dat is mooi op tijd @Juliettefijn!  Vanaf hoe laat moet jij nuchter blijven? Ik zelf vanaf de dinsdagavond 23:00 uur. Daar zie ik denk ik het meest tegen op. Ga niet zo lekker op niet eten hahaha.. Maar als dat het ergste is 😉 Ben je de dagen ook al aan het aftellen? En alles goed voorbereid voor je gevoel?

    Ik stipt om 24u de nacht van dinsdag op woensdag. Mijn belangrijkste maaltijd is ook me ontbijt dus dat wordt inderdaad niet leuk maar goed, eens onder weg naar het ziekenhuis en met de nodige zenuwen zal ik daar misschien minder aan denken.

    Heel hard aan het aftellen, komt nu heel dicht bij. Laatste dagen gebruiken nog om de laatste voorbereidingen in orde de te brengen maar denk wel voorbereid te zijn.
     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.