Jump to content

Juliette

Gold Member
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Juliette last won the day on January 14

Juliette had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About Juliette

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, net als jou nu ook twee geleden geopereerd. Het gaat ook hier heel goed. Zo goed dat je het huishouden weer helemaal wil doen maar weet dat het niet mag. Haren zelf wassen lukt ook al, alleen een hoge staart of dot maken probeer ik nog niet. We gaan niet klagen maar zal zo leuk zijn als we weer alles mogen doen 😊.
 2. Hier ook al aan het uitkijken naar shirts met decolleté 😁. Mag ik meekijken in je album?
 3. @Boobcar mag ik meekijken in je album? Zag hier net de maat van je bh passeren en klinkt mooi 😁. Benieuwd naar je foto's.
 4. Zo toevallig, ik had me daarnet ook opgemeten en kwam op 74 en 86 en zit ook maar op een B 😲. Volgens mij passen ze wel niet in een B-cup hoor. Zou graag al wat BH's passen maar zie het niet zitten om het online te bestellen. Zou liever meteen eens naar de winkel gaan maar ja, hier is alles gesloten door Corona.
 5. Dank je! Ja, ze zijn al dicht. Ik zie ook geen wondvocht op de gaasjes dus dat is ook al positief.
 6. Hallo, je zou men album moeten kunnen zien. Indien niet, laat nog maar weten. Ik heb idd de gaasjes van 10 bij 10 gekocht en ze zijn steriel, ik weet dat dit niet moest maar neem liever het zekere.
 7. @Sam83 goeiemorgen, ik gisteren de pleisters er af gehaald en niet slecht dat je het toch zelf mag doen want ik vond dat niet aangenaam en thuis kan je altijd even pauzeren ☺️. Incisies zien er goed uit. Deze namiddag heb ik men telefonisch consult. O ja en je boobs zien er heel mooi uit!
 8. Ik kan precies nog geen foto's zien. Ik kijk even of ik jou al toegevoegd heb aan mijn album (foto's na wissel moeten er wel nog komen).
 9. Ja vind het ook snel om de pleisters er af te halen maar goed als ik foto's moet doorsturen van de littekens kan ik niet anders. Gisteren alvast om de gaasjes geweest.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.