Ga naar inhoud

Mevrouw1987

Leden
  • Aantal items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Mevrouw1987

  1. Hoi Michelle,

     

    De eerste keer dat ik ze zag was direct na de operatie en toen (en de dag erna ook) dacht ik: wat heb ik gedaan?! Zo opgezwollen, groot en alles wat ik eigenlijk niet wilde. Ik was ook echt bont en blauw, omdat ik tijdens de operatie best wel 'bloederig' was (zoals de chirurg het noemde). 

    In welk(e) kliniek/ziekenhuis ben jij geopereerd? Ik had alleen een speciale bh naderhand en geen borstband, maar iedere arts werkt weer anders en ze hebben allemaal het beste resultaat voor ogen. 

    Momenteel draag ik bhmaat 75E, maar het ligt een beetje aan de bh of bikini, want ik er heb ook van 75D. Ik heb mijn tepelhoven wel laten verkleinen, omdat ik dat mooier vind. En de chirurg zei dat ze altijd nog wel wat verder uitrekken na een vergroting. Maar iedereen is weer anders en lichamen en meningen verschillen. 

    Heb je al een foto gemaakt? Zou ik het nu al mogen zien?

     

    Liefs x

  2. Hoi @MW1986,

     

    Ik ben op 25 maart geopereerd aan tubulaire borsten. Mijn album is openbaar, dus neem daar even een kijkje zou ik zeggen. Bij mij was het tubulaire er gelijk wel uit. Dus daar was ik heel blij mee. Soms duurt het wat langer, omdat je implantaten een beetje moeten indalen zodat ze de tubulaire vorm corrigeren. Vertrouw op je arts en heb geduld (en dat is heel lastig, maar het komt echt goed!). Luister goed naar de adviezen van je arts met betrekking tot je herstel. Je kunt maar één keer herstellen. 

    Ik heb elke week (tot een week of 6) een foto gemaakt. Zo kun je zelf een beetje vergelijken, want als je elke dag naar je borsten kijkt zie je op een gegeven moment de kleine veranderingen niet meer.

     

    Goed herstel gewenst! Bij vragen kan je me altijd berichten.

     

    Liefs, 

    X

  3. Hoi @Suzanne12,

     

    Als je nog zo kort PO bent, zou ik zeker niet gaan diëten. Dit gaat ten koste van je herstel. Je lichaam is zich nu met veel energie aan het focussen op het herstellen, dan moet je zeker niet je lichaam voedingsstoffen gaan ontzeggen (zoals minder koolhydraten, eiwitten of vetten). Ik was na mijn operatie de eerste 2-3 weken ook meer opgeblazen, hield vocht vast en omdat je niet mag sporten voelde ik me echt een plumpudding. Heel klote allemaal, maar ik zou pas echt weer gaan diëten en sporten als je pc zegt dat het kan. (Vaak pas na 6 weken, soms langer.) Je krijgt maar één keer kans op goed herstellen, dat moet je echt niet willen verpesten door dan te gaan diëten. Hoe rot het ook is. Je betaald niet voor niets zoveel geld, dan zou je er, mijns inziens, alles aan moeten doen om je herstel zo voorspoedig mogelijk te laten gaan.

     

    Goed herstel verder!

     

    Liefs x

  4. Hoi Ringaroundtherosi,

     

    Proficiat met je verloving! Lijkt me geweldig trouwjurken passen! :D

     

    Ik heb 6 weken geleden een BV met tepelhofverkleining gehad bij de ATS Kliniek in Vlijmen. Deze relatief kleine kliniek wordt al jaren gerund door 2 zeer ervaren plastisch chirurgen, die ook in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch werken. 
    Ik had tubulaire borsten (een soort ontwikkelingsafwijking), dus ik was niet de meest standaard patiënt. Ik ben erg tevreden over hoe ik geholpen ben. Niet alleen de operatie, maar ook de consulten vooraf, de voorzorg, op de operatiedag zelf het lieve personeel, maar ook de nazorg en hoe ik ze altijd kan bellen of mailen met al mijn vragen en twijfels. 

    Ik mocht extra op controle komen, omdat ik dat graag wilde. Dit omdat mijn prothesen zijn ingebracht via mijn tepelhoven en mijn littekens meer in het zicht komen als ik geen bh of bikini draag. Daarom wilde ik dat de genezing verliep volgens plan. 

     

    #nospon haha

     

    Ik zou eens op de website kijken of contact met ze opnemen.

    Succes met je keuze!

     

    Liefs x

     

    P.S. Mijn album is openbaar dus je kunt al even een kijkje nemen als je wilt.

  5. Hoi Sweetpitbull, 

     

    Wat ontzettend klote dat je niet tevreden bent. Ik ben nu ook 6 weken PO en je wilt dat het dan gewoon al een beetje mooi is, zodat je lekker bh's en bikini's kan shoppen. 

    Dus ik kan me helemaal voorstellen hoe je je moet voelen. 

    Hebben jij en je PC besproken wat jouw verwachtingen waren en in hoeverre hij hier aan kon voldoen? Heb je hem foto's laten zien van wat je wilde? 

    Ik geloof wel dat er na 6 weken PO nog een heleboel kan veranderen, dus misschien moet je het nog tijd geven, maar punt blijft natuurlijk wel dat jij tevreden moet zijn.

     

    Mag ik misschien mee kijken in je album om een beeld te krijgen van waar je mee zit?

     

    Heel veel succes in ieder geval in gesprek met je pc. Ik ben benieuwd wat bij zal zeggen. Houd ons op de hoogte.

     

    Liefs x

  6. Beste @Francisca91,

     

    Wat een verhaal. Ik kan me heel goed voorstellen dat als je ook maar het geringste vermoeden hebt dat je klachten van je prothesen afkomen, je je er niet goed meer bij voelt. Het is een heel drastisch besluit, maar kan wel het beste voor je zijn. 

    Ben je al met verschillende artsen gaan praten hierover? Ik weet er zelf niet zo heel veel van, maar in hoeverre kan dit gediagnosticeerd worden? Ik bedoel: is er een manier om er achter te komen of je klachten veroorzaakt worden door je prothesen? 

     

    In ieder geval heel veel succes! 

     

    Liefs x

  7. Hoi @Rosanna123,

     

    Bedankt dat ik mocht mee kijken. Als ik naar het vooraanzicht kijk denk ik echt: geslaagde wissel. Ik vind ze prachtig, staan mooi dichtbij elkaar. En ik vind ze mooi van vorm en passend bij je postuur. Maar het gaat er natuurlijk om dat jij tevreden bent met hoe je lijf eruit ziet, zeker als je er een smak geld voor betaald hebt. Helaas krijg je nergens een garantie dat het wordt zoals jij voor ogen hebt. 

    Ben je nu bij Wouter van der Pot geopereerd? Ik heb helaas niet echt tips voor je, behalve toch een second opinion. Staat de arts waardoor je bent geopereerd niet meer open voor een gesprek of wil je dat zelf liever niet meer?

     

    Succes in ieder geval! 

     

    Liefs x

  8. Hoi @JDN,

     

    Ik neem vanaf vrijdag (5 dagen PO) al geen pijnstillers meer. Had eigenlijk na de eerste 3 dagen geen echte pijn meer, behalve dat stijve gevoel na het opstaan, maar dat is te doen. 

    Ik heb vandaag mijn eerste controle gehad en alles zag er goed uit. Ik ben ook bang dat ik te veel met mijn armen doe. Mijn pc zei dat ik daarin gewoon op moet letten dat ik geen dingen boven mijn schouders doe en niet zwaar til. Verder is beweging prima, maar het mogen ook geen repeterende beweging zijn, zoals bv stofzuigen waarbij je armen hele tijd heen en weer gaan. En verder moest ik goed naar mijn lijf luisteren. Als ik voel dat mijn borsten meer gespannen aanvoelen, moet ik het misschien weer even wat rustiger aan doen.

     

    Gaat allemaal goed komen! Wat voor implantaten heb jij eigenlijk?

     

    X

  9. Hoi @Rosanna123,

     

    Wat een narigheid! Mag ik vragen bij welke pc of kliniek je bent geweest? En zou ik mee mogen kijken in je album?

    Kun je omschrijven wat je precies niet mooi vindt (heb je misschien een voor- en nafoto?).

    Ik zou in ieder geval een second opinion bij een andere kliniek doen. Wellicht kan die pc je vertellen in hoeverre je in je recht staat?

     

    Succes in ieder geval.

     

    Liefs x

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.