Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


JDN

Leden
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

1 Volger

Over JDN

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. O super dat te lezen. Welk type prothesen heb je gekozen? Heb je per ongeluk een foto op deze website? Groetjes!
 2. Zo lief dat je me op de hoogte houdt! Ik ga je verslagje ook even lezen.
 3. heel mooi! die ergonomix demi zijn idd wel heel mooi !
 4. Bedankt! Dr. vond zowel rond als anatomisch een goede optie maar had qua naturelle look nog kleine voorkeur voor anatomisch...
 5. Ja heb al een eerste consult gehad. Mijn vraag is een elegant fijn décolleté. We zouden voor anatomische prothesen gaan, dual plane. Alleen vind ik het zeer moeilijk in te schatten hoeveel cc de prothese of hoeveel projectie ik goed vind voor mezelf. Ik wil geen grote borsten maar nu ik de stap zet zou ik toch wel graag een elegante c-cup hebben. Jouw profielfoto is idd heel mooi en niet ´té’ groot. Wat voor prothesen heb jij?
 6. Bedankt! Ik volg je graag! Toitoi met je herstel!
 7. Zijn er vrouwen (die van een A of AA vertrokken zijn) die een kleine borstvergroting (180cc-210cc-235cc-245cc-255cc) gedaan hebben en daar tevreden over zijn en/of spijt hebben van de maat-keuze?
 8. Ja bedankt! Waarom maken ze het zo moeilijk :-).
 9. Gevonden! Goed gedaan! Jij bent van een B vertrokken... (ik vertrek van een kleine A) en hebben ze je de keuze gegeven tussen laag-middelhoog en hoog profiel? Ben al 1x bij Dr. Ulens geweest. Heel Vriendelijke vrouw.
 10. Ik ben precies nog niet zo goed in deze website maar waar vind ik dat privé-album ergens? Moet ik daarvoor iets doen? Groetjes
 11. Dankje! Ik zou het inderdaad ook fijn vinden om eindelijk wat décolleté te hebben in een bloesje, maar ben bang van het te grote, te ronde. Langs de andere kant, wil ik ook geen platte borst bovenaan. Zo moeilijk :-).
 12. Zou superlief zijn! Maakt me zo onzeker al die maten/keuzes dus een voorbeeldje zou heel handig zijn! Dankje!!
 13. Ik heb reeds een eerste consult gehad. Ik heb echter geen enkel idee of ik een rond of druppelvormig implantaat zou kiezen? Een laag of middelhoog (of hoog) profiel? Ik heb een kleine A, en zou heel blij zijn met een C. Ik ben 1m68 en weeg 56kg. Kan iemand me even adviseren? Tot nu toe werd dr de arts over 250 cc in laagprofiel gesproken. Alvast bedankt!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×