Ga naar inhoud

Boobmom

Leden
  • Aantal items

    423
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Berichten die geplaatst zijn door Boobmom

  1. Op ‎19‎-‎6‎-‎2019 om 20:00, Rowie zei:

    Ik ben nu 3.5 week PO. En ik kan ze ook nog niet opheffen of tegen elkaar aandrukken. Ik voel wel dat ze al wat zachter aan het worden zijn.

    Geduldig zijn is ook niet mijn sterkste kant ?

     

    Geudl idd..dat is echt het key-word! Ik ben nu bijna 6 maanden verder...en kan er al zoveel meer mee....naar elkaar toe duwen bv of opheffen. 

    Ik weet nog dat mijn oude sporttops ook niet meer paste omdat mijn borsten er zich gewoon niet in lieten wringen/duwen. Maar goed dat ik ze niet meteen heb weggegooid. Want ze passen  nu gewoon goed. Ze hadden niet kleiner mogen zijn die tops....maar als ik mijn borsten een beetje naar elkaar duw, gaat het prima!

  2. Op ‎19‎-‎6‎-‎2019 om 19:37, Mjcls zei:

    Dankjewel ! 

    Echt een heel mooi resultaat ??

     

    Zijn ze nu helemaal soepel? Kan je ze opheffen of tegen elkaar aandrukken? Dat kan ik nu (3w PO) niet en baart me soms zorgen. Waarschijnlijk ben ik gewoon te ongeduldig ?

    Hihi...je bent idd ongeduldig, maar dat was ik ook. 

    Het wordt echt allemaal nog veel soepeler. Ik kan ze inmiddels al zo veel meer bij elkaar duwen of opheffen. Pas na een jaar heb je de uiteindelijke soepelheid denk ik. Dus no worries...het komt echt.... voor mij voelen ze inmiddels al helemaal eigen, alsof het altijd al zo gevoeld heeft.....

  3. Even weer een update!!!!

     

    Inmiddels al weer ruim 4 maanden verder. ijn eindcontrole gehad. De PC was zeer tevreden. Er werd me gevraagd of ze mijn foto’s mochten gaan gebruiken. Uiteraard zonder gezicht...Dus nu sta ik op de website van Velthuis te pronken! De foto’s staan ook in mijn album ondertussen...

     

    Natuurlijk is dat een mooi compliment, wat mij dan toch weer extra zeker maakt over het resultaat. Ik ben erg kritisch zelf....en zie dan toch weer dingetjes....waarbij ik denk, had t niet mooier gemunt nog. Tuurlijk zijn er mooiere borsten, maar het heeft alles met je anatomie te maken....en ik denk dat Drs Mesters het niet mooier had kunnen maken....en de foto’s op hun website geeft me dan ook meteen die extra boost!

     

    Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe meiden en kan het iedereen aanraden! wat het met je doet, in kleding, in de badkamer, en tussen de lakens!!!

    • Like 2
  4. 2 uur geleden, Jorinde97 zei:

    @best_boobie van der weij zei het ook tijdens m’n controle inderdaad dat nog wel tot jaar kan duren. Dat lucht wel op in ieder geval. 

     

    @Boobmom mijn controle was ook verlaat. Heb ik 2 weken terug gehad. Stond letterlijk met 5 min weer buiten. 

    Nu achteraf had ik misschien nog wel iets groter gewild. Vind het nu met kleding echt normaal. En met strak hemdje of bh wel echt mooi! 

    Ben benieuwd hoe het er over paar jaar uit ziet ook!

    Hier hetzelfde....ben echt mega tevreden, maar achteraf had er zelfs wel 30-50 c meer bij gemogen. In kleding valt veel weg, behalve in strakke dingen...en ach na 3 maanden mag je push-up dragen...kan je ook altij voor kiezen als je in kleding meer wil laten zien

  5. 12 uur geleden, Sylver zei:

    Hoi @Boobmom,

     

    21 mei word ik geopereerd in Eindhoven door dr. Schots. Zou ik in jouw album mogen kijken? Als ik jouw voorsituatie lees is dat vergelijkbaar met mijn huidige situatie; ronde borstkas, breedte van 12 en een lege cup 75b. Over 9 daagjes krijg ik 325cc, dp plaatsing, mentor xtra ronde prothese erbij. Hopelijk mag ik bij jou even kijken zodat ik een voorstelling kan maken hoe het er bij mij eruit kan komen te zien ? 

     

    liefs Sylver

    Hoi @Sylver, tuurlijk mag dat, zik zal je meteen even toevoegen aan mijn album!

  6. @Adnil,

     Hey meis, zo lekker herkenbaar dit alles..... terugkijkend is het echt wel een proces idd. Ik vond ook vooral de periode vooraf heel heftig. De twijfels die daar bij kwamen. En uiteraard de eerste weken waren stiekem ook niet niks.

     

    Nu ben ik er zo blij mee...en ook ik voel bij sommige bewegingen de implantaat bewegen. Maar dat went steeds meer. Ik ben me er steeds minder van bewust! 

     

    Ook ik had deze week mijn eindcontrole. Alles zag er goed uit en zowel PC als consulente ook zeer te spreken over het resultaat. Er werd me zelfs gevraagd of ze mijn fotos op website of folder mochten plaasten. Zonder gezicht heb ik daar geen probleem mee...vond het zelfs een mooi compliment, waardoor ik nog meer besef dat het gewoon heel goed gelukt is. Je blijft zelf toch altijd wat kritisch naar jezelf he!

     

    Volgende week ga ik een weekje op vakantie naar Turkije...ben benieuwd wat zon week in bikini me gaat brengen. Ik zal nu in ieder geval niet meer zo gapend naar andere borsten op mijn bedje liggen....maar met borsten vooruit het zwembad inlopen :)

     

    Geniet van je meiden Adnil, je mag er wezen, ook met paar kilo extra....ook ik ben wat aangekomen na operatie. Maar t totaal plaatje mag er best zijn! Ik geniet van mijn lichaam nu....en dat voelt fijn!

    • Like 2
  7. Op ‎26‎-‎4‎-‎2019 om 22:08, Jorinde97 zei:

    Al weer 3,5 maand mn boobies, tijd vliegt!

     

    BH maat is uitgekomen op 70E/F, klinkt reuzachtig maar valt me alles mee. 

    Eerlijk, had ik ze zelfs nog iets groter verwacht.

    Maar ze zijn super natuurlijk en passen echt mooi bij mn lichaam.

     

    Ik heb alleen onderste gedeelte bij beide borsten dat ik daar nog geen gevoel terug heb (tepel en dan naar je litteken dat stuk) Iemand hier ook last van? Kwam het nog terug?

     

    Littekens genezen ook erg mooi! 

    Hier idd ook alweer 3,5 maand PO. Heb je al je eindcontrole gehad? Ik heb m 7 mei, beetje verlaat, maar dat komt ook niet op paar weken. 

     

    Ik herken wel dat doffe gevoel onderin. Maar bij mij komt langzaam het gevoel wel terug. En met vlagen is t soms ook weer even erger! Maar ik verwacht dat dat idd zoals @best_boobie al zei, gewoon tijd nodig heeft!

     

    Hier zit ik op 75D, soms 75E. Ook voor mij een prima maat.....en niks te groot. Ik vond het toen allemaal zo spannend, maar zo blij dat ik voor meest aantal cc's die de pc aanraadde ben gegaan. Achteraf had 30 cc meer zelf nog wel gekunnen. Maar ze zijn prachtig...en niemand die het opvalt dat ik er iets aan heb laten doen zelfs...vind ik ook wel weer relaxt.

     

  8. Op ‎19‎-‎4‎-‎2019 om 00:37, Mtvo zei:

     

    Voor jou ook herkenbaar dus! Ga er vanuit dat het er idd bij hoort, maar altijd fijn als je een klankbord hebt . Ben heel benieuwd hoe het zich de komende tijd verder zal ontwikkelen, was vandaag 7 week PO, dus heb nog wel ff voor de boeg, haha.Maar jij bent gewoon al weer 13 1/2 week, time flies! Kun jij alles weer? Zonder ongemakjes? 

     

    Ik kan echt alles weer...je voelt met sporten wel soms je implantaat zitten, maar ook dat went!

     

    Afgelopen weekend in bikini op strand gelegen...hoe fijn is dat....en het valt me op dat die van mijn zo natuurlijk ogen. Zag een vrouw op haar rug liggen met twee ballen recht overeind. Die van mij vallen toch nog een beetje naar zijkant....of meer alsof mijn ronde implantaat zich platter verdeeld over mijn borstkas....dus je ziet wel een borstwelving, maar geen bal die overeind blijft staan! Ik denk zelfs dat heel veel mensen twijfelen bij mij...Op zich vind ik dat wel heel fijn hoor!

  9. Ik denk idd dat het de prothese rand is door het zakken! Ik heb zelf de laatste weken namelijk dat gevoel ook steeds meer! En ik zie ze ook zakken, litteken gaat steeds meer in de plooi vallen!

     

    Hier nu 13, 3 weken PO.... en ook ik heb nog steeds af en toe een gespannen gevoel, of ineens weer een dof gevoel onderin. Ook zo nu en dan een steek bij de tepel. ik dank dat het er gewoon allemaal bij hoort! Ze hebben het altijd over, dat je na een jaar pas uiteindelijke resultaat ziet...ik denk dan ook dat je al die tijd toch nog in een soort van herstel zit! 

  10. 1 uur geleden, MenM zei:

    @Boobmom Er was bij jou toch ook verteld dat jij dat weer mocht doen. Fijn toch dat jou pc wat minder streng is? En jij bent wel het goeie voorbeeld hoe voorspoedig alles kan verlopen. Heerlijk! Incl mooie boobs? Ik ben benieuwd naar je eindcontrole. Hoe tevreden zij is.  Die is bij je eigen pc? Ik heb 10 mei mijn eindcontrole. Dat is ook over 3,5 week? 

    Ik doe ook weer alles, maar met echt kracht zetten lukt mij echt nog niet. Voelt niet goed, dus laat ik voor wat het is. Maar ik ben blij dat je niet meer hoeft na te denken of iets wel of niet mag. Nu voel je het alleen? 

    @MenM, klopt, ik mocht heel snel al best wel weer mijn armen gebruiken. Ik heb zelf pas 7 mei eindcontrole, zou eigenlijk morgen zijn, maar stonden al zoveel klanten bij me ingeboekt. Dus die afspraak heb ik verzet!

     

  11. Oh...als ik dat zo loos...ben ik best actief geweest al voor de 6 weken! hihi....

     

    Maar mijn pc gaf ook aan, als het goed voelt mag je bepaalde dingen best al doen...echt uitrekken deed ik niet hoor, maar was wel redelijk actief met mijn arm boven schouder tillen.....

     

    Over 3,5 week heb ik eindcontrole, dus hoop dat dan ook alles goed is en niet blijkt dat ik toch te veel gedaan heb

     

    Geniet van het alles weer mogen doen. Ik doe nu behalve push-ups (omdat dat niet fijn voelt) echt alles weer. heel soms heb ik nog wel wat steekjes hier en daar! Maar dat hoort erbij...nog steeds genezing en de implantaat die in zijn pocket aan het zakken is, denk ik!

     

    Oh en zijslapen gaat dadelijk ook snel weer...heerlijk

     

  12. 21 uur geleden, Suzanne12 zei:

     

    Heb net even in je album gekeken en de jouwe super super mooi geworden.

    mijn uitgangssituatie is vergelijkbaar met die van jou, alleen krijg ik 400cc ? en als ik dan jouw resultaat zie ga ik me echt afvragen of het toch niet te groot is. Maar ja is geloof ik een vrouwenprobleem, lees dat iedereen zo’n beetje last heeft van een cc-dillemma ?

     

    Ik droeg voorheen een 75B, Nu dus een 75 D! Je moet een beetje zo zien, het is 150cc per cupmaat, dus met 400cc zit je ca 3 cupmaten groter!

     

    Ik ben heel tevreden over mijn resultaat. In een hempje denk ik echt wel....wow...ze zijn best groot! In bikini ook best wel. In blouse of trui heb ik gewoon een mooie welving, maar valt het zeker niet op dat ze nep zijn! Ik kan t dus verbloemen zodra ik het wil, maar ook op laten vallen als ik dat zou willen! 

  13. 1 uur terug, Suzanne12 zei:

    Dat zegt iedereen inderdaad. Begon met twijfelen over 350 cc en inmiddels staat er nu 400 cc op de planning.

    maar klinkt allemaal zo heftig! Zit gewoon tussen mijn oren net als dat ik steeds hoor over een E cup na vergroting, schik ik ook zo van, terwijl bb mij al zei dat wil niet zeggen dat het er ook zo uit ziet!

    alvast super bedankt voor het meekijken

    Ik kom zelf op een 75 D uit, en in sommige merken ook op 75 E.....en idd het lijkt groot, maar implantaat-borsten ogen dan toch wat kleiner dan dat de cupmaat doet zeggen!

  14. 10 minuten geleden, Suzanne12 zei:

    Beste boommom,

     

    ik ben zo benieuwd hoe het is geworden. Ik wordt 19 april geopereerd zou ik eens bij jou in je album mogen kijken?

    zit zo te worstelen met de groottes.

     

    groet

    suzanne12

    Ik zal je zo meteen toevoegen. Een tip....als je moet kiezen tussen twee groottes, ga voor de grootste....In begin net na operatie zal je schrikken, maar ik ben na heel lang twijfelen, voor de grootste gegaan. En ben super tevreden nu hoor...maar had achteraf niet zo moeten twijfelen....zelfs al zouden ze iets groter geworden zijn, zou ik nog heel blij zijn. Je went er zo snel aan!

  15. 15 uur geleden, Linda_PDD zei:

    Ik sta ingepland op 13 mei! Het kon wel al eerder maar moet het plannen thuis. Ze kan dus goed hechten, dat hoor ik graag ?! Ik wil nog een keer terug voor te passen en de vragen die ik heb. Was jouw 2e consult alleen met de consulente of was de arts er ook bij?

     

    Mooi resultaat, ziet er echt goed uit.  Op welke bh maat ben je uitgekomen? 

    Mijn 2e consult was alleen met consulente...maar ik denk als esther aanwezig is en tijd heeft, best even binnen wil wippen als je dat vraagt! 

     

    Ik moet 7 mei voor eindcontrole...en dan zit het er voor mij op daar!

  16. Hoi Linda_PDD,

     

    Wat leuk dat je ook haar als chirurge hebt! Ze is een hele prettige vrouw. En voelt goed wat je wil. Plus...ze kan super netjes hechten. Ik heb twee hele strakke littekens. Ik ben super tevreden over haar!

     

    ik mag binnenkort  op eindcontrole en kijk er naar uit om haar het resultaat te laten zien! 

     

    Wanneer ben je aan de beurt?

     

    Ik zal je meteen even toevoegen aan mijn album. Kan je zien wat ze van mij gemaakt heeft. Staan veel fotos in!

     

    Liefs

     

     

  17. 12 uur geleden, Flor zei:

    Hi! Ja ik heb idd een wissel gehad maar het is deze keer echt zoveel makkelijker! En zoveel minder pijn, het voelde ook al super snel zacht en eigen van binnen, heel fijn en raar ook wel haha, de eurosillicone die ik eerst had voelden zo aan als ballen pfff en dat is eigenlijk altijd gebleven, deze motiva’s voelen nu na bijna 3wk al zachter zelfs! En dan wordt dat alleen nog maar zachter en mooier! Op mn linkerzij liggen heeft al due 16jr niet fijn gevoeld, werd altijd wakker met een tijdelijke pijn. Nu kan ik eigenlijk al pijnloos op mn zij liggen, kan t niet geloven! Maar ik probeer nog veel op mn rug te liggen of alleen ‘half’ op mn zij..vind t nog beetje spannend, wil niks verpesten oid hihi. Ben zo blij met deze implantaten, ze voelen allang als eigen. Super fijn! Ben wel blij als ik weer kan gaan sporten, dat mis ik wel echt! 

    Oh dat herken ik ja....ik was ook weer zo blij dat ik kon gaan sporten...en ook heel voorzichtig de eerste 6 weken met alles.... Nu durf ik alles weer en t voelt ook gewoon goed allemaal! Ik had zelf ook even Motiva overwogen....ben uiteindelijk toch voor Mentor gegaan, maar dat is ook omdat de kliniek waar ik mijn voorkeur voor had daar mee werkt! Maar sluit niet uit, mocht er ooit een wissel plaats vinden dat ik dan ook voor Motiva ga!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.