Ga naar inhoud

Vampire

Leden
  • Aantal items

    89
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vampire

  1. Goed om te horen dat je uitslag goed is! Nu op naar het aanvragen van een vergoeding! Ik woon inderdaad ook in de buurt van Doetinchem. Ik was al bekend met het ziekenhuis en omdat ik hier de aanvraag deed en een goed gevoel had tijdens het gesprek met Osinga heb ik besloten om hier te blijven. Ik ben inderdaad een nacht blijven slapen en heb dit als erg prettig ervaren. Ik was zelf erg misselijk van de narcose dus was blij dat ik niet naar huis hoefde! Ook had ik veel pijn. Daarnaast is het fijn dat er steeds iemand aanwezig is die vraag hoe het met je gaat. Ook krijg je antibiotica via je infuus etc. waardoor je alweer iets minder pillen hoeft te slikken.

  2. Op 27-2-2019 om 15:52, AnoukK zei:

    Zojuist bij de huisarts geweest en aanvraag voor echo meegekregen. Ik kan as dinsdag al terecht, spannend!

    Nu ook kijken en beslissen waar ik een afspraak ga maken.

    Ik begreep van @oussie23 dat jullie,@Vampire en @Hayleyy, ook (zo goed als) niks hadden in de voorsituatie.

    Waar zijn jullie geweest en zijn jullie tevreden? Wat hebben jullie besloten?  Hoor het graag van jullie! Ik probeer nu zoveel mogelijk info te lezen en te bemachtigen. :)

    Ik ben geopereerd in het Slingeland ziekenhuis bij dokter Osinga. Ik ben er zeker tevreden over. Wel is dit het ziekenhuis waar ik ook de aanvraag heb gedaan voor de vergoeding waardoor het gemakkelijk was om hier ook te blijven. Als je het vergoed krijgt heb je ook niet alle keus van de wereld. Maar ik ben er heel blij mee. Nu 11 weken po dus aardig op het eind resultaat

     

  3. 20 uur geleden, Mtvo zei:

     

    Haha, kan mij voorstellen dat je ongeduldig bent :) maar fijn dat alles er goed uitzag! Hoop dat de zwelling gauw minder wordt voor je. Ben je al weer wat "mobieler"? 

    Ik kan wat meer dingen zelf maar ben nog heel moe. Ook snel hoofdpijn. Nasleep van de narcose denk ik. Heb ook veel last van mijn schouders, schijnbaar hou ik me schouders nu op spanning door mijn boobies. Probeer er op te letten maar helaas 

  4. 2 uur geleden, Mtvo zei:

     

    Dat kun je wel stellen idd, heb er ook heel erg de smoor in...

    Hoop eigenlijk dat iemand uitvalt en dat men mij dan op tijd belt zodat ik wat kan regelen! Maar ga ik niet vanuit.

     

    Hoe gaat het nu met jou?

     

    x

    Met mij gaat het wel goed. Gisteren mijn eerste controle gehad. Littekens zagen er goed uit. Verder nog wel veel zwelling. Over 6 weken heb ik een controle afspraak bij mijn eigen chirurg, dus ik ben benieuwd wat hij er van zegt. Maar bovenal ben ik gewoon benieuwd hoeveel het nog gaat veranderen! Ik ben nogal ongeduldig haha. 

    • Like 1
  5. Spannend! Erg gek dat ze je niet van te voren even hebben ingelicht over het feit dat ze mentor hebben besteld. Ik zelf heb ook de Mentor zoals je weet. Ik lees hier altijd alleen maar goede verhalen over. Al dacht ik dat natrelle ook een hele goede was. Wat is er 'mis' met de natrelle prothesen waardoor je ging twijfelen? Ik weet niet of je hetzelfde resultaat bereikt, ik denk dat @best_boobieje hier beter in kan adviseren. 

     

  6. Op 27-11-2018 om 22:07, rtx zei:

    Het mag na 2 weken wel weer van de kliniek! Ik heb het zelf een weekje langer uitgesteld omdat ik dat zelf een prettiger idee vond, maar met 3 weken ging het prima! Ik had alleen dus m'n bovenrug die verkrampte maar helemaal geen last van m'n borsten gehad met fietsen. 

     

    Oee Zuid-Afrika is ook heel gaaf. Wil ik ook nog heel graag heen

    Oh gelukkig! Anders werd het allemaal wel heel lastig met mn opleiding haha! 

  7. 12 uur geleden, rtx zei:

    Update dag 27 (4 weken -1 dag)

     

    Het gaat inmiddels zo goed dat ik ook bijna niet meer naar het forum grijp haha! Ik ben weer begonnen met werken, fietsen en heb mijn drukke sociale leven weer opgepakt! Ik merk er niks van aan mijn borsten, maar helaas wel veel aan mijn bovenrug. Die verkrampt erg snel. Ik ga op precies 6 weken po op reis voor een aantal maanden (ja ik was wat enthousiast) en begin me nu een beetje zorgen te maken over die rug. Ik ga ook met een backpack dus m'n rug gaat het sowieso niet makkelijk krijgen. Heeft iemand hier tips voor? Oefeningen, manieren om hem sterker te maken of juist om de kramp er snel uit te krijgen? 

     

    Oef oja en ik had van de week een dag heel erge steken in mijn linker litteken. Had ik nog niet eerder last van gehad dus dat was wel even wennen. Gelukkig is dat nu wel weer weggetrokken.

     

    Tja en mentaal. Dat gaat wisselend, maar ik denk dat dat vooral ook te maken heeft met mijn grote reis die steeds dichterbij komt. Ik ga helemaal alleen naar Azië voor 3,5 maand en zie zo op tegen het afscheid nemen van mijn vriend, familie en vriendinnen. Ik ben helemaal niet zo goed in alleen zijn dus ik vind het enorm spannend. 

     

    Liefs!

     

     

    Ooh.. kan je niet na twee weken alweer fietsen?

     

    Wat tof dat je gaat reizen. Ik ga van de zomer ook alleen naar zuid Afrika. Gaaf hoor! Super tof dat je dat gaat doen. Komt helemaal goed 

  8. Op 12-11-2018 om 14:45, rtx zei:

    Update dag 12 PO

    Nou ook ik heb de kraamtranen inmiddels gehad. Afgelopen twee dagen voelde ik me echt verschrikkelijk. Kon alleen maar huilen of chagrijnige rotopmerkingen maken en zat er even helemaal doorheen. Ik vind mijn borsten naakt echt nog te groot en nep en ja ik weet dat dat gewoon tijd kost, maar dit weekend had ik echt even spijt. Gelukkig voel ik me vandaag alweer stukken beter! 

     

    Lichamelijk gaat het heel goed! Overdag bijna geen last meer van mijn borsten, wel snel een vermoeide bovenrug. Ik heb inmiddels weer een stukje autogereden, ging best goed. Had alleen twee handen nodig om hem in zijn achteruit te krijgen haha. Ik krijg niet meer direct pijn als ik even een stukje wandel en heb net zelfs een sprintje naar de tram getrokken. Niet heel slim, ik weet het, maar ik had echt geen zin om 10 minuten te wachten in de regen. Ik krijg het buiten ook steeds echt koud en als ik eenmaal begin te rillen gaan mijn borstspieren helemaal los. Nooit geweten dat die zich zo erg aanspannen als je rilt... 's Nachts gaat het ook steeds beter! Heb de afgelopen twee nachten plat geslapen en kon gelukkig ook nog zelfstandig overeind komen. Wel word ik 's nachts nog 2-3 keer wakker van de pijn, maar goed als dat alles is.

     

    Vanaf woensdag mag ik mijn littekens in gaan smeren. Hebben jullie suggesties voor wat ik het beste kan kopen?

    Fijn dat je lichamelijk weinig last heb. En ze zijn echt prachtig. Zowel in de bikini als naakt. Mag je echt trots op zijn. Ik hoop dat ik er straks ook zo goed uit zie

  9. 21 uur geleden, rtx zei:

    Ik zag net in jouw eigen topic dat jij in het ziekenhuis geopereerd wordt en het vergoed krijgt. Heel fijn voor je dat je het vergoed krijgt!! Vandaar dat het denk wat anders gaat en dat ze tijdens de operatie pas kijken. Alvast veel succes met je operatie

    Ja dat zou kunnen omdat ik weinig klierweefsel heb. Of het is hun manier van werken. Ik had pasprothese 330 en 355

  10. 6 uur geleden, rtx zei:

    Ja precies lekker een smoesje verzinnen. Succes met vertellen aan je vriendinnen! 

     

    Waarom wordt de maat pas tijdens de operatie bepaald? Heb je wel kunnen passen of ook niet?

     

    En dankjewel. Ja heb zoiets van dan kan iedereen zien hoe ze veranderen tijdens de eerste weken haha. Verwacht namelijk nog veel verandering 

    Omdat hij dan pas kan zien hoeveel de huid kan hebben zodat het natuurlijk blijft. Anders gaat de huid strak staan. Heb wel kunnen passen, maar dat zei dus eigenlijk niet zoveel 

  11. 1 uur geleden, rtx zei:

    Hee! Ja dat had ik inderdaad dus ook. Heb het tot 3 dagen voor de operatie uitgesteld om het aan mijn vriendinnen te vertellen, omdat ik echt bang was voor de reacties. Uiteindelijk reageerden iedereen aan wie ik het vertelde gewoon positief, dus het is heel erg meegevallen. Ik ben ook wel erg benieuwd of het de vriendinnen die ik het niet heb verteld gaat opvallen, maar dat zien we dan wel weer. Als ik jou was zou ik het echt alleen vertellen aan de mensen aan wie je het wilt vertellen en je hoeft het echt niet aan mensen te vertellen van wie je bang bent dat ze het gaan zien. Vaak valt het mensen niet eens op en anders durven ze er vaak toch niet naar te vragen.

     

    Ik voeg je toe aan mijn album! Door wie wordt jij geopereerd?

    Nee ik ga het ze zeker niet vertellen. Als ik last krijg ik de les dan verzin ik er wel weer wat op haha. Alleen vriendinnen ga ik wel doen, maar moet nog even moet verzamelen. Ik word geopereerd in het Slingeland ziekenhuis. Erg spannend, want de grootte wordt pas tijdens de operatie echt bepaald. Waarschijnlijk rond de 300cc achter de spier high profile. Ik kom zelf van een AA.

     

    Ik heb gekeken in je album, mooie grootte. Ziet er goed uit! Ook leuk om je eerste dag te zien, dat zie je hier niet zo vaak. 

  12. HoiHoi, ik zit echt in dezelfde situatie als jij. Ik ben zelf 20 jaar oud en wordt eind december geopereerd. Ik woon op kamers en heb het mijn huisgenoten verteld. Maar ik durf het nog niet goed aan mijn vriendinnen te vertellen. En vooral ben ik heel bang voor mijn studiegenoten. Ik wil hun eigenlijk niks vertellen maar ben bang dat het dan ineens erg op gaat vallen. Wel spannend hoor! Mag ik in je album meekijken? 

  13. Op 7-9-2018 om 23:55 zei BrownieG:

    @Vampire Hai,

     

    Je slaat niemand voor z'n kop hoor want we hebben allemaal een andere smaak qua kleding, figuur dus ook met borsten :)

     

    Nu is het wel zo dat de onderste foto's niet het eindresultaat laten zien want de protheses zitten hier nog niet op hun plek. Er staat max 1 jaar voor een BV. De een heeft al resultaat bij 6 maanden en de ander niet. En ik schat dat zij ronde protheses heeft 100% gevuld. Uiteraard is bedekking van je huid en plaatsing ook een belangrijke factor.

     

    Op de bovenste foto kunnen het ook ronde protheses zijn maar dan 85% gevuld zodat ze op een druppelvorm lijken. Wellicht kun je dit aangeven bij je PC in het ziekenhuis dat deze protheses je meer aanspreekt. De welving van de borst loopt dan geleidelijk richting tepel. Dit is ook haalbaar met anatomische protheses. Deze laatste moet je wel door een goeie PC laten plaatsen die dit in de vingers heeft en hierom bekend staat. 

     

    Neem de foto's mee en lees vooral de topics op BF zodat je kennis meeneemt naar je gesprekken straks. Hoop op een mooie uitslag voor je. 

     

    Goodluck :)

     

     

     

     

     

     

    Dankjewel. De pc gaf aan dat ik het beste voor rond kan gaan omdat ik vanaf niks kom. Maar over helemaal vullen of niet heeft die het niet gehad. Ik heb 20 september weer een afspraak dus ik ben benieuwd

    • Like 1
  14. Hallo, 

     

    Ik zit op dit moment in een verzekeringstraject en ben aan het wachten op de uitslag. Ik heb van mezelf eigenlijk niks dus ben al blij als ik iets heb. Maar toch slaat de twijfel toe uit angst dat het heel lelijk gaat worden. Ik zie hier zulke prachtige resultaten maar ik zie soms ook online iets wat ik persoonlijk gewoon echt niet mooi vind. Sorry als ik hiermee iemand voor de kop sla. Ik heb een foto bijgevoegd waarvan ik persoonlijk vind dat je veel te goed kunt zien dat het nep is, omdat het lijkt alsof er gewoon twee ronde bollen op zijn geplaatst. Nu is mijn vraag wordt dit inderdaad soms zo geplaatst of is dit een geval van voor de borstspier terwijl er niet genoeg weefsel/huid aanwezig was? Het gaat hierbij om de foto waarop het aantal maanden bij staat. Ik heb ook een foto toegevoegd zoals het na mijn mening veel mooier en ook natuurlijk is. Help mij uit mijn onzekerheidScreenshot_20180905-221221.png

    Screenshot_20180905-220413.png

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.