Ga naar inhoud

L**

Leden
  • Aantal items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door L**

  1. 1 uur terug, Marg23 zei:

    Hey @L**

     

    Haha, ja de keuze is zó ontzettend reuze dat het je gaat duizelen he. 

    Bedoel je met 'motiva demi' de progressive plus? Want dat is de wat minder flexibele gel die wat meer het 'push up' effect geeft inderdaad. De ergonomix zijn rond, maar doordat de gel zo soepel is bewegen ze erg mee met je lichaam. Als je op je rug ligt zijn ze dus rond en vallen ze iets naar de zijkant, als je staat vallen ze meer als een normale borst, dus meer druppelvormig. 

     

    Al met al denk ik wel dat de verschillen heel subtiel zijn hoor, dus ik zou me niet super druk maken. Waarschijnlijk zouden beide prothesen een mooi en goed resultaat geven. 

     

    Uit ervaring kan ik wel zeggen dat je moet oppassen voor het 'het gras is altijd groener' effect. Je hebt je keus bewust gemaakt en wees daar achteraf ook gewoon tevreden mee :) Je zult nooit weten of het misschien nóg mooier was geweest met een andere prothese of grotere/kleinere maat, maar hee, you've got boobs and they look pretty!! (tenminste, over een tijdje haha). 

     

    Succes!! :53:

    Tnx voor je berichtje! Dat had ik net ff nodig.

    Ben in het hele leven een enorme twijfelaar.

    De foto's die ik zie, bevestigen wel steeds meer mijn keuze. Ik sta ook helemaal achter het theoretische verhaal.

     

    Ik vertrouw de arts; dr. Fresow; volledig in zijn deskundigheid en adviezen. Dus op naar eindelijk grotere borsten!

     

    Liefs L**

  2. Hey Ladies,

     

    Ik volg alle berichten en krijg steeds meer goede en fijne informatie.

    Doordat er zoveel keuze is, maakt het ook moeilijk om tot een goede keuze te komen. Heb lang gezocht tussen alle vele foto's en vond dat er weinig foto's van Motiva demi waren. Gelukkig zie ik ze steeds meer voorbij komen.

     

    Ik krijg Motiva demi. Nu had ik de foto's van @Marg23 gezien en dit hoop ik ook te krijgen. Voor de zekerheid had ik nog gebeld naar Faceland.

    Ik wilde weten wat het verschil was tussen Motiva demi ergonomix en Motiva demi. De ergonomix vallen meer als een druppelvorm.

    Mij is verteld dat de ergonomix minder volume aan de bovenkant geven als ze dual plane geplaatst worden en Motiva demi heeft bij dual plane meer volume aan de bovenkant. Ik hoop maar dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Het resultaat zie ik pas na afloop......

    @Rosanna123 Ik vind jouw foto's ook erg mooi en ben blij dat jouw vriend vindt dat deze ook als een druppel vallen. Dit is mijn insteek. Ben jij nu meer tevreden met Motiva dan wat jij hiervoor had?

     

    Gr. L**

     

  3. 19 uur geleden, Rosanna123 zei:

    @@jajeudndow Ik heb 340cc demi motiva en had hiervoor high profile 345cc (vergelijkbaar met full). Van beide heb ik foto's in mijn album, misschien helpt dat ter vergelijking? Al ben ik nog niet zolang PO, inmiddels zie ik al wel duidelijk verschil! Ik voeg je wel even toe.

    Rosanna123, 

    Mag ik ook in jouw album kijken? Krijg over 3 weken Motiva demi. Ben zeer benieuwd naar het resultaat.  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.