Ga naar inhoud

Mona

Leden
  • Aantal items

    157
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Mona

  1. Hi @beblessed wat heb je een heftige 6 weken achter de rug zeg poeh poeh, ik heb net ff alles bij zitten lezen, en nu dan weer een virus of iets dergelijks balen. Jou herstel is echt het tegenovergestelde van mij, ongelooflijk dat het zo kan, ik heb met je te doen. 

    Ik vraag me af, ik heb jou voorsituatie niet gezien maar kom jij van een hele platte cup af? Ik heb het idee dat je herstel ook zo zwaar is geweest doordat het toch veel is wat ze er dan in stoppen of denk ik dat maar? Ze zijn inmiddels wel heel mooi maar ik denk eigenlijk dat ze nog een heel stuk ontspannener gaan worden en dat je dan nog weer op een andere maat uitkomst? Mijn cupmaat berekend is nu een 75 e 

    omvang 74 bovenwijdte 74 maar ben pas 5 dagen po maar kijkt al veel rustiger, ik zal je toevoegen dan zie je wat ik bedoel, mijn inziens maakt de voorsituatie zoveel uit, ik had ruimte en huid genoeg en dat scheelt denk ik veel pijn 

     

    hoop dat je je snel heel veel beter voelt 

     

  2. 1 uur geleden, Boobmom zei:

    Tuurlijk mag je meekijken. Ik heb er een voorfoto in staan....

     

    Heb mijn kliniek gemaild voor nog een passessie...gewoon just to be sure…. dat ik achteraf niet spijt heb dat ik niet beter gepast heb....het is niet niks wat we laten doen...en je moet gewoon goed gevoel hebben voor je operatie in gaat over de cc die geplaatst gaat worden. 

    Zo is het! 

    Grappig dat we ongeveer hetzelfde verhaal hebben

  3. 1 uur geleden, Boobmom zei:

    Hahahah...nee hoor...doe je gewoon goed. het is niet niks he...zo spannend hoe het straks voelt en het eruit ziet.

     

    Heb je foto bekeken...onze voorsituatie is best wel gelijk....ik heb iets meer volume nog onderin de borst...en bij jou lijkt de ruimte om te vullen iets groter....dat verklaart ook de 330 en anatomisch voor jou, vergeleken 275-300 rond voor mij.....

     

    3 weken nog...das echt fijn...hier nog 8,5 week te gaan

    Mag ik met je meekijken of heb je nog geen album?

  4. 13 uur geleden, Boobmom zei:

    Hahaha Boobtiener...das een leuke benaming. 

    Maar dat is ook nu mijn grootste frustratie....je zou miss denken nu...meid wat ga je doen...zo verkeerd zien ze er niet uit. Nee klopt...in staande positie gaat t zeker wel...sterker nog...ik hou niet van mega grote borsten dus vind ze zelfs best mooi als ik rechtop sta...Maar zodra ik ga liggen of voorover hangen veranderen ze in twee van die druipstenen....dan zie je dat doordat de bovenkant van de borst leeg is....het uiteindelijk toch wel een hele slappe B is. Ik kom van een mooie ronde C af. En heb lang getwijfeld of ik wel een BV verdiende...dat ik niet zo moest zeuren. Maar ik voel me al jaren geremd tussen de lakens....Ik weet gewoon wat ik had en baal van hoe ze er nu uit zien in bepaalde sexstandjes. Dus eigenlijk doe ik dit niet eens omdat ik kleding niet mooi vind zitten...maar omdat ik me vrij wil voelen als ik naakt ben bij mijn partner. En  hij zegt wel 100 keer dat hij me mooi vindt...maar ziet dat ik nooit ga accepteren hoe ze leeggezogen zijn vergeleken voorheen. En hij zei: Meisje, als jou dat gelukkig maakt...gaan we 2 mooie borsten maken bij je. et voila…...14 jan gaat dat gebeuren.

    hoi boobmom

     

    mag ik ook in je album kijken, heb een gelijkwaardig verhaal

    gr

  5. vandaag tweede passessie ik twijfelde of 330 niet teveel was, maar nee het gaat toch 330 worden. ik vind het nog steeds groot maar arts en dochter zeggen dat het prima kan omdat ik vrij brede borst heb en bolle billen ( mmmm of dit nou een compliment is???) 

    ook blijft de anatomische vorm, dat was ook een twijfelpunt omdat ik vooral bovenin volume mis. Ze raadt me dit toch echt aan omdat ik weinig vet heb bovenin en dan wordt een ronde al snel een opliggende bal en dus minder natuurlijk. 

    wauw wat stond het wel weer mooi zeg van die echte borsten!!!!! 

    ook benadrukte ze nog maar weer nadrukkelijk dat ik mijn rust moet nemen zodat alles goed kan inkapselen, anatomisch mag zeker niet gaan draaien! dus ben wel blij met mijn lange verlof periode.

     

    nu nog 3 weken zo heeee krijg ik echt al hartkloppingen als ik eraan denk, wellicht nog maar ff wat valium scoren voor die tijd pfffffff heftig 

  6. ik zie maandag dr schreinemacher tenminste daar ga ik van uit gezien zij degene is die mij over 3 weken gaat opereren. 

    wanneer word jij ook alweer geopereerd @Corry?

    ik zelf denk eigenlijk dat het helemaal niet zo heel erg op gaat vallen voor de buitenwereld, ik droeg altijd al push up en ben nooit niet van de diepe decolletes enzo dus hoop er zo mee weg te komen. enkel alle vakantievrienden die zien me natuurlijk altijd in bikini dat zal wel opvallen denk ik zo, maar dat zijn dan weer mensen die ik alleen ken van vakantie dus daar heb ik dan geen moeite mee. verder probeer ik ook mezelf sterker te maken door te denken dat ik het zelf mag weten mijn lijf mijn geld enz enz maar dat blijft lastig dus ik snap je wel corry! 

    het lijkt me zooooooooo fijn om weer stevige borsten te hebben!! en niet van die vodjes gewoon zonder bh kunnen rondhangen in mijn huispak heeeeerlijk! 

    als mensen wel er echt gericht naar vragen dan ga ik wel eerlijk zijn heb ik bedacht anders wordt het erg ingewikkeld, denk dat ik ook nog wel in de problemen kom met 2 weken voor en dan het herstel na de BV, we hebben een zeer actief uitgaansleven met minimaal 1 feest of stapavond in het weekend en die moeten natuurlijk even aangepast worden, begint al met het feit dat ik vanaf 18 nov geen alcohol meer drink en dat dan een maand lang ( ook mijn lever word hier denk ik wel gelukkig van!) iedereen zal erg verbaasd zijn als ik ineens BOB of een paar weken niet mee ga, als ik niet oplet denken ze nog dat ik zwanger ben, nou dan word ik helemaal de helleveeg van het dorp! aiiii moeilijk zo'n BV 

    maar heb vandaag een topdag en zoooon zin in 3 dec kan niet wachten!!! dus ik schuif al mijn zorgen gewoon onder het tapijt, hoppa weg ermee!  

  7. Hoi hoi 

    ik word 3 dec in Veldhoven geopereerd door dr schreinemacher, heb fijn consult gehad, 330 mentor anatomisch voor de spier. 

    Ik heb al voor en pasfoto’s in mijn album, als jullie willen dan voeg ik jullie toe. 

    Maandag heb ik nog een passessie ff voor de leuk want ik denk dat ik wel goed zit met cc en vorm en prothesen enz enz 

    dr streinemacher opereert toch echt veel liever voor de spier daar waar mogelijk, met name de lange termijn schijnt bij doorklieven van de borstspier vaker voor complicaties te zorgen, ik vind het prima en vertrouw volledig op haar, mijn vakantievriendin werkt daar ook dus das te leuk zij zal aan mijn bedje staan. 

    Verder werk ik als zzp er in de zorg zwaar beroep dus ik neem echt 6 weken vrij! Duur grapje maar ik wil zo optimaal mogelijk herstellen. Stiekem ook wel heerlijk zon lange rust periode, hoop dat ik lekker veel achter mijn naaimachine kan! Eind dec is heel mijn gezin ook 2 weken vrij dus das ook al echt gezellig, verder weet alleen mijn zus en 1 vriendin het en ik denk dat zo te gaan houden! Ik schat zo in dat er te weinig begrip zal zijn en ik ben zelf zon blij ei, zit dan echt niet te wachten op negatieve reacties! 

     

    Zo wat kan ik kletsen hè pfffff

    • Like 1
  8. hi

    tja het is wat he die borsten!!! ik heb ook lang getwijfeld maar nu van de week eerste consult gehad in veldhoven, vond het een erg prettig consult en heb dan ook de operatie datum gepland op 3 dec. Voor mij belangrijk dat het in dec gebeurt omdat ik het dan kan combineren met mijn vakantie dus langer de tijd om te herstellen wat best moeilijk is met 3 kids ( die gelukkig alwel groot zijn maar toch, kids is nou eenmaal veel troep!) 

    vond het erg prettig in veldhoven, zei werken met mentor en anatomisch 2 dingen die me aanstaan, ze doen iiever geen dual plane maar houden het als het kan voor de borstspier dit met de ervaringen van dual plane op de lange termijn ( tenminste dat zeggen ze tegen mij...) Goed advies gekregen en goed realistisch beeld van wat me te wachten staat aan herstel do's en dont's 

    suc6 met je zoektocht.

    gr ramona 

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.