Ga naar inhoud

Kleintje25

Leden
  • Aantal items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kleintje25

  1. @Kelly_E  Hi, ik zag dat je twijfelt over plaatsing voor/achter de spier. Dr Van der Weij zei tegen mij dat als je veel sport en bijv. ook krachttraining doet, plaatsing voor de spier juist beter is. Ze worden dan niet platgedrukt door een sterker wordende borstspier en ze zullen ook niet ineens verder uit elkaar komen te staan. Dat kan allemaal wel gebeuren bij plaatsing dual plane. Ik heb op dit forum meerdere verhalen gelezen van meiden bij wie dit daadwerkelijk is gebeurd en die balen daar natuurlijk enorm van! Sowieso vind ik, ook los van de sport-gerelateerde voordelen, dat plaatsing voor de spier veel beter is (als het mogelijk is uiteraard). Het herstel is ook sneller en de ze bewegen natuurlijker mee en voelen zachter aan. 

     

    En ik snap heel goed dat je zenuwachtig bent over iets onnatuurlijks in je lichaam, maar tegenwoordig zijn ze echt heel erg goed hier in, en de kwaliteit van de protheses is ook enorm toegenomen. Ik heb de protheses mogen voelen (ik heb ronde Mentor cohesive II protheses) en ze voelden voor mij echt verbazingwekkend zacht/natuurlijk aan. Ik had een soort harde bowlingbal verwacht maar dat was het totaal niet. Ik ben ook een perfectionist en daarom gaat een ingreep als dit me juist helpen om nog meer richting perfectie te gaan. En zie het als beloning voor al je harde sporten! Dan is het plaatje straks helemaal compleet. :) Ik hoop dat je via dit forum genoeg informatie kunt krijgen, en als je nog vragen hebt kan je me altijd een berichtje sturen! I heb je ook toegevoegd aan mijn album. 

  2. @Kelly_E Ik kan je ten zeerste aanbevelen om een consult bij hem in te plannen! Een consult is bovendien gewoon gratis en vrijblijvend dus je hebt niks te verliezen. 

     

    Antwoord op je vragen:

    - Toen ik belde voor een consult kon ik letterlijk de volgende dag al terecht als ik wilde. In ieder geval dezelfde week dus. Dat ging echt super snel!

     

    - Ik was op consult op vrijdag 29 juni, en ik kon terecht precies 3 weken later op 20 juli. 

     

    - Omdat ik voor ronde protheses heb gekozen (anatomische zijn duurder), was mijn totaalprijs 3260,50 euro. Die 60,50 is registratie van de protheses. 

     

    Ik hoop dat ik je hiermee een beetje op weg kon helpen. Ik ben benieuwd, als je een consult bij hem inplant, hoe je het vindt! :)

  3. @Jorinde97  Ja precies, ik heb hetzelfde probleem! Door veel sporten werd het alleen maar nog minder terwijl mijn billen juist wel heel vol zijn en alleen maar meer gespierd werden haha. Nog even en dan kan je ook je nieuwe boobies vieren! Bij mij is alles goed gegaan, ik heb eigenlijk helemaal geen pijn gehad! En als je sterke buikspieren hebt dan zul je ook veel makkelijker omhoog/omlaag komen uit je bed/stoel. Ik had alleen een klein beetje spierpijn (het kan ook komen doordat ik de avond voor de operatie keihard heb getraind hahah. Ik dacht nu kan het nog en straks 6 weken niet meer!) Toen nam ik gewoon een eiwitshake en dat hielp goed. 

     

    Een halfjaar is inderdaad wel lang, maar het wachten is het waard hoor! Ik ben benieuwd wanneer je uiteindelijk terecht kunt!

  4. @Jorinde97   Hi Jorinde, wat leuk dat je ook voor dr. Van der Weij kiest! Ik ben 20 juli door hem geopereerd, dus inmiddels al 2 weken en 3 dagen geleden. Jouw verhaal komt erg overeen met mijn verhaal: ook bij mij zijn mijn borsten helaas niet echt meer gegroeid, en ook ik sport veel en ben smal aan de bovenkant. Zoals meerdere meiden in dit topic gelukkig al hebben aangegeven, is dr Van der Weij een hele kundige man die alles precies opmeet. En het is niet zo dat hij alleen maar anatomisch voor de spier plaatst. Dit is weliswaar zijn voorkeur, maar ik heb zelf bijv. aangegeven dat ik per se rond wilde dus ik heb rond gekregen. Hij legt heel duidelijk uit wat er goed bij je lichaam past. Ik heb nu ronde protheses in 325 cc Mentor Cohesive II gekregen voor de spier. Ik kwam van een kleine niet helemaal gevulde 70B-cup. Hoewel het er meteen na de operatie best klein uitzag, is het nu 2 weken verder al een heel stuk mooier geworden en zie je al beter het reliëf tevoorschijn komen. En wat denk ik vooral belangrijk is: het ziet er niet overduidelijk te groot/nep uit. Dat zou ook helemaal niet mooi zijn omdat ik maar 1,58 m ben. Geloof me, je bent in hele goede handen bij hem! 

     

    Oja, over de plaatsing voor de spier: dit heeft over het algemeen veel voordelen in vergelijking met plaatsing dual plane. O.a. het herstel dat sneller gaat, maar ook als je veel sport (bijv. krachttraining), dat de protheses dan niet ineens meer naar buiten kunnen gaan staan, wat wel kan bij dual plane. Ook zullen ze natuurlijker aanvoelen en meebewegen. Zoals het er nu uitziet met je pasprotheses aan lijkt het me alsof je een hele goede maat hebt gekozen. Hopelijk kan je snel een datum prikken! :43:

     

    Liefs,

    Eva

  5. @Bloemmetje Ja de pc weet het altijd het beste wat mooi staat bij iemand. Dus zou dan inderdaad daar naar luisteren. :) Haha ik snap je. Ik heb zelf ook hele aanwezige billen en wil het inderdaad ook meer in verhouding hebben. Ik ben heel benieuwd hoeveel ze er uiteindelijk in gaan doen! Over dr. Peters heb ik wel al veel gehoord en een paar youtube filmpjes van hem gezien. Spannend! 

     

    Ik word zelf 20 juli geopereerd door dr. Van der Weij in Boerhaave in Amsterdam. Ik krijg ronde protheses Mentor cohesive II, voor de spier, 325 cc. Over precies 2 weken dus al bedenk ik me nu. Wow! :P 5 september is voor jou gelukkig ook al snel!

  6. Hi Bloemmetje,

     

    Ik ben qua afmetingen vergelijkbaar: 1,58 m en 55 kilo. Ik ben wel aanzienlijk smaller van boven in vergelijking met mijn onderlichaam. Ik wil graag wel grotere boobies, het hoeft niet per se heel natuurlijk te zijn (ik ga ook voor rond ipv anatomisch), maar ik wil geen maatje meloen bij mijn postuur. :P De pc raadde mij 300 cc aan voor de spier, en omdat ik graag het maximale wilde dat erin kon krijg ik nu 325 cc. Groter dan dit zou een risico geven dat je de randen van de protheses gaat zien. 

     

    Het verschilt natuurlijk super erg per persoon en vooral de breedte van je borstkas en of het voor/achter de spier komt. Ik vond wel bij mijn pasfoto's dat de 325 cc er al best wel groot uit zag haha! Voor mij zou 400 of groter dus best extreem zijn op mijn kleine lichaam. Ik weet niet hoe smal jij van boven bent? En weet je al of je rond/anatomisch en voor/achter de spier neemt? Dat zijn natuurlijk allemaal dingetjes die meespelen. Ik ben benieuwd wat uiteindelijk je keuze gaat zijn! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.