Kleintje25

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Kleintje25

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Missml84 Hi! Oke dat klinkt als een goed herstel! Gelukkig heb je geen pijn. Ik denk inderdaad dat het door de plaatsing voor de spier komt, want ik heb ook geen pijn gehad! Dingen over mijn hoofd aandoen doe ik wel gewoon al sinds dag 1, maar dan wel met mijn hoofd gebukt naar beneden. Bij mij gaat ook alles goed! Geen pijn en inderdaad alleen heel onhandig dat je niet alle bewegingen kunt maken. Maar dat moeten we er allemaal voor over hebben.
 2. @Vonnepon Oke wat top zeg, dat het gewoon weer goed gaat nu! Lijkt me ook heel spannend om ineens weer te beginnen. En fijn dat je sport bh zo goed ondersteunt. Hahaha ja je moet soms echt even wennen dat je ineens andere afmetingen hebt. Ik zat gister met mn linkertiet in de jam op mijn bord omdat ik niet gewend was dat er aan de voorkant wat zat. Ook een nieuwe ervaring.
 3. @Vonnepon Wauw wat goed dat je al helemaal hersteld bent! Voelde het niet heel eng om te gaan rennen, omdat alles dan mee beweegt? Of zit die sportbh zo strak? In ieder geval, super goed dat je weer kunt sporten! Ik kijk ook uit naar het moment dat dat straks weer kan.
 4. Hi! Ik mocht de dag na de operatie weer douchen. Ik heb toen elke dag 2x gedoucht. Er zat bij mij wel waterafstotende tape over de pleisters, die er na een week af ging. Voor zover ik weet is alles gewoon goed gegaan met de wonden (ik heb er in ieder geval niks negatiefs over gehoord). Mijn haar wassen doe ik door helemaal als een soort holbewoner voorover gebukt te gaan staan en op z'n kop shampoo in mn haar te doen en af te spoelen. Niet echt relaxed voor je nek, maar zo voorkom je wel dat je ellebogen boven je schouders uit komen. Als je zoals ik een beetje preuts bent en liever niet hebt dat een familielid je helpt, dan is dit wel een goede methode.
 5. @Kelly_E Ja precies, daar heb je gelijk in. Ik ben ook maar op 1 consult geweest omdat ik gewoon wist dat ik hem wilde. Hij is zo goed in mooie borsten maken en ik kende hem al van een eerdere ingreep, waardoor ik wist dat hij mooi werk levert en alles secuur opmeet enz. Trouwens, hij heeft eigenlijk al aan een half woord genoeg zeg maar. Ik zei tegen hem dat ik het groter wilde dan wat ik had (70B ongeveer had ik), dat ik wil graag een aanzienlijk verschil wilde maar geen Pamela Anderson, en dat ik rond mooi vond. Toen kwam hij zelf met het aantal cc's etc en volgens mij is het echt precies wat ik bedoelde. Dat vond ik ook super fijn. Hij weet jouw wensen om te zetten in een resultaat wat daaraan voldoet, maar hij zal nooit voor super groot gaan bij een klein lichaam. Ik vertrouw hem echt 100% met mijn lichaam. Dit klinkt misschien een beetje raar haha maar ik meen het wel.
 6. @Chel1977 Ahh ja ik snap je helemaal. Dan schrik je toch even als er ineens zoiets gebeurt. Heb ik ook hoor, als ik bijv. ineens steken krijg nadat ik teveel heb bewogen. Of, zoals eergister, dat ik ineens een klein openingetje zag in het litteken terwijl ik al ruim een week aan het smeren was omdat ik dacht dat het dicht was. Ach, hoort er allemaal bij die spanningsmomentjes. En ahh je vriend leeft wel met je mee zo te horen dus! Dat is in ieder geval fijn. Hopelijk heb je nu minder pijn! En ja ik ben 3 weken PO (en 1 dag). Ook geen pijn meer (eigenlijk nooit echt pijn gehad), maar wel inderdaad soms ineens wat steken. Maar lang niet zo erg als bij jou hoor!
 7. @Kelly_E Ja dat van de incisie vond ik zelf ook heel fijn tijdens het consult! Via de tepel lijkt me best wel eng. Als het litteken dan niet zo mooi herstelt dan zie je dat veel duidelijker. Hahaha ik snap je helemaal, die tv programma's zijn super handig! Ik heb zelf ook veel plastische chirurgie documentaires gezien, ook bijv. Zuid-Koreaanse. Heel interessant allemaal. Graag gedaan hoor! En dankje voor het compliment! Ik moet er wel bij zeggen, deze foto's zijn van 2,5 week PO en het is wel ongelijk aan het herstellen. De ene kant is wat dikker en hangt al wat lager. Maar als het goed is komt dat uiteindelijk wel (bijna) gelijk! Van mijn voor situatie heb ik zelf geen foto gemaakt (stom, maar ik vond het echt niet mooi) maar bij Boerhaave hebben ze dat wel gedaan. Zodra ik mijn 3 maanden controle heb eind oktober zal ik vragen of ik die foto's mag hebben. Dat duurt wel nog even. Zonder drains opereren is inderdaad win win situatie!! Ahh goed dat je binnenkort een afspraak gaan maken! Geloof me, je krijgt er geen spijt van hoor! Ga je naar dr Van der Weij denk je? Of meerdere consulten inplannen kan natuurlijk ook! Houd ons maar op de hoogte!
 8. @fitgirlkim Hi hi, ik had ook geen drains. Maar ik had ook echt nauwelijks zwelling trouwens, alleen tussen de borsten in het midden, maar niet in de borsten zelf. Bij mij is het dus zo dat week 1 PO het er veel kleiner uit zag dan nu week 3 PO. Bij mensen die veel zwelling in de borsten hebben zal het eerst natuurlijk wat slinken. Hopelijk heb je nu wat minder last van druk, of is dat nog steeds heel erg aanwezig? Trouwens wat echt niet zo fijn is, is fietsen over hobbelige wegen. Ik heb dat binnen een paar dagen na de operatie alweer gedaan omdat ik te ongeduldig ben om overal lopend heen te gaan. Nou, het is niet heel want je voelt die littekens trekken, ondanks dat alles nog zo strak is dat het niet echt mee bouncet ofzo. Als je veel last hebt van druk nog zou ik dat dus even vermijden. @Chel1977 Ahh wat naar dat je zoveel last had van die steken! Klinkt heel pijnlijk en vervelend. Ik herken me wel een beetje in je verhaal dat het koude weer/wind invloed heeft. Ik kreeg kippenvel toen het waaide en ik voelde dat ook extreem in mijn borsten, veel erger dan normaal haha! Denk dat het normaal is hoor en straks minder wordt als het herstel wat verder is.
 9. @Kelly_E Hi, ik zag dat je twijfelt over plaatsing voor/achter de spier. Dr Van der Weij zei tegen mij dat als je veel sport en bijv. ook krachttraining doet, plaatsing voor de spier juist beter is. Ze worden dan niet platgedrukt door een sterker wordende borstspier en ze zullen ook niet ineens verder uit elkaar komen te staan. Dat kan allemaal wel gebeuren bij plaatsing dual plane. Ik heb op dit forum meerdere verhalen gelezen van meiden bij wie dit daadwerkelijk is gebeurd en die balen daar natuurlijk enorm van! Sowieso vind ik, ook los van de sport-gerelateerde voordelen, dat plaatsing voor de spier veel beter is (als het mogelijk is uiteraard). Het herstel is ook sneller en de ze bewegen natuurlijker mee en voelen zachter aan. En ik snap heel goed dat je zenuwachtig bent over iets onnatuurlijks in je lichaam, maar tegenwoordig zijn ze echt heel erg goed hier in, en de kwaliteit van de protheses is ook enorm toegenomen. Ik heb de protheses mogen voelen (ik heb ronde Mentor cohesive II protheses) en ze voelden voor mij echt verbazingwekkend zacht/natuurlijk aan. Ik had een soort harde bowlingbal verwacht maar dat was het totaal niet. Ik ben ook een perfectionist en daarom gaat een ingreep als dit me juist helpen om nog meer richting perfectie te gaan. En zie het als beloning voor al je harde sporten! Dan is het plaatje straks helemaal compleet. Ik hoop dat je via dit forum genoeg informatie kunt krijgen, en als je nog vragen hebt kan je me altijd een berichtje sturen! I heb je ook toegevoegd aan mijn album.
 10. @Missml84 Ah ik zie dat je album openbaar is! Ik heb even gespiekt en wow ik ben onder de indruk dat het er op dag 3 PO al zo goed uit ziet! Bij mij waren ze heel week 1-1,5 eigenlijk best wel een beetje gek, omdat ze heel puntig leken, ver uit elkaar, en gewoon veel zwelling rondom mijn borstbeen. Daarom heb ik ook geen foto's gemaakt hahah ik vond het echt nog niet fotowaardig. Hoe gaat het met je herstel? Heb je veel pijn of valt dat mee?
 11. @Missml84 Hi, sorry voor de late reactie, maar ik had je ook toegevoegd aan mijn album! Kan je het zien? Mag ik ook jouw album zien? Ik ben nu ook wel benieuwd na alle mooie reacties van de andere meiden haha!
 12. @Kelly_E Hi, dankjewel voor je berichtje! Gelukkig helpt het om jou meer vertrouwen te geven! Dr van der Weij heeft bij mij de incisies in de borstplooi gemaakt, dus aan de onderkant. Als ik van voor kijk, dan zie ik het helemaal niet eens! Alleen als ik van schuin onder kijk zie ik twee kleine littekens. Ik ben nu 3 weken PO dus het ziet er al goed uit en wordt natuurlijk steeds lichter. De incisie in de borstplooi doet hij trouwens niet alleen bij plaatsing voor de spier, maar ook bij plaatsing achter de spier! Hij gebruikt inderdaad geen drains, wat ik juist fijn vind. Ik vroeg aan hem waarom niet. Ongeveer al mijn vrouwelijke familieleden hebben ook een borstvergroting gehad (dezelfde platte genen haha) en zij hebben allemaal ooit wel drains gekregen. Dr van der Weij zei dat dat eigenlijk een wat oudere techniek is; zo ging het vroeger altijd. Hij opereert heel secuur en droog waardoor er bijna geen bloed vrijkomt en er dus ook geen drains nodig zijn. Hij zei letterlijk (ik quote): "Met alle respect, maar of een arts drains gebruikt of niet, zegt iets over de kundigheid en ervaring van de arts." Dat klinkt natuurlijk best een beetje arrogant, I know, maar ik vertrouwde hem er wel op dat zonder drains dus veilig genoeg is. Het overtollige vocht is er dus niet echt omdat hij zo droog opereert. Dit was bij mij dus ook precies zichtbaar! Ik heb bijna geen zwelling in de borsten zelf gehad, maar alleen wat op het borstbeen (dus er tussenin) en dat ging na een paar dagen vanzelf weg. Ook de wonden waren heel erg droog. Ik heb geen een keer gehad dat mn pleister een beetje nat was van binnen. Lang antwoord, maar ik hoop dat je nu een beetje begrijpt waarom zonder drains dus mijns inziens echt een voordeel is! Rondlopen met drains lijkt me vreselijk omdat er allemaal viezigheid uitkomt. Maar ieder zijn ding, als andere pc's dat wel de beste techniek vinden is dat natuurlijk ook prima. Ik voeg je toe aan mijn album!
 13. @fitgirlkim Wat fijn dat je nog steeds geen pijn hebt ! Dat gaat de goede kant op. En oei wel naar dat het zo opgezwollen is zeg! Ik had dat dus helemaal niet echt. Heb jij eigenlijk drains gehad dan, of niet? Waarschijnlijk gaat die zwelling binnen een paar dagen wel weg (dag 3 PO is meestal wel zo'n beetje het hoogtepunt) en daarna zul je dan meer vormen gaan zien ipv zo'n enorme ballon. Dat keiharde heb ik nu na 3 weken PO nog steeds dus ik weet niet hoe lang dat zal blijven. Wel blijven eten hoor, anders is het niet bevorderlijk voor je herstel denk ik. En oja, toevallig dat jij nu ook ineens huid issues hebt! Ik begon ineens te vervellen rondom mijn borsten, ook zo gek! Nouja zal allemaal wel weer goed komen straks.
 14. @essie85 Hi Essie, thanks voor je berichtje! Ik weet zeker dat ze nog volop gaan veranderen en het wordt nu al steeds mooier. Net na de operatie zagen ze er de eerste week een beetje gek uit haha! Ik heb je toegevoegd aan mijn album. Ik weet dus niet zeker of dr. Van der Weij langs is geweest want ik heb volgens mij wat gaten in mijn geheugen. Ik kan het me in ieder geval niet herinneren! En dankjewel!
 15. @Chel1977 ik voeg je toe! @Missml84 Ah wat vervelend dat je je gister even niet goed voelde! Gelukkig gaat het nu beter. Volgens mij is het heel normaal als het herstel aan beide kanten ongelijk verloopt. Ik heb hetzelfde; ik ben ook rechts dus volgens mij is rechts daarom inderdaad wat groter/meer gezwollen omdat je toch meer met die kant doet! Dat slinken komt vanzelf want de zwelling moet nog weg. Al hoop ik dat ze bij mij niet nog meer gaan slinken hahah want ik wil wel wat overhouden. @fitgirlkim Hahah hilarisch jouw verhaal en heel herkenbaar! Trouwens, dat voorover bukken of hangen doe ik dus stiekem wel al gewoon vanaf dag 1 want anders lukt het gewoon echt niet om jezelf te wassen of kleding aan te trekken enz. Maar goed dat je voorzichtig aan doet! Hahaha ballonnen op een kinderfeestje. Zo voelt het bij mij toch ook wel een beetje, het staat allemaal nog zo strak! Hopelijk gaat het douchen snel beter! Het enige wat bij mij nu nog een drama is, is haren wassen. Dat doe ik terwijl ik mijn hoofd ondersteboven hang en dan komt letterlijk alle shampoo en zeep in je ogen. Ik ben toch blij als die 6 weken voorbij zijn. Succes met je herstel, hopelijk gaan je nachten wat beter nu het wat minder warm weer wordt!