Ga naar inhoud
Borsten Forum

Daniellads

Premium Member
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Daniellads won de laatste dag op 17 oktober

Daniellads had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

10 Good

2 Volgers

Over Daniellads

 • Verjaardag 3 april

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

182 profielweergaven
 1. Drie maanden, dat zal er snel zijn! Strijken, daar waag ik me nog niet aan, ik plooi de was... de ramen kuisen doe ik voorlopig ook nog niet, dat is ook afgeraden de eerste maand, ook sporten nog niet. De pc zei me om de eerste drie weken geen 10 borden tegelijk te verplaatsen. Koken gaat wel, alleen opletten dat ik niet te ver reik.
 2. Dag @Pixie10 fout van de spellingscontrole, ik bedoel verweekt. Mijn wondnaden zijn gelijmd en deze zijn nu aan het loskomen, de huid is mooi intact. Ik kan al goed mijn plan trekken thuis, alleen huishoudelijke klussen stel ik nog even uit evenals hef en tilwerk. Groetjes
 3. @Pixie10 geen pijn, wel wat ongemak. Vorige week zijn de eerste hechtingen door pc verwijderd en gisteren heb ik de verteerbare hechtingen door mijn dochter ( verpleegkundige) laten losknippen. De lijmresten waarmee alles was dichtgekleefd, waren aan het loskomen en die heb ik verwerkt. De huid eronder ziet er al behoorlijk netjes uit. Intussen ben ik ook aan het aftellen want op 10 november ga ik op reis.. weer iets om naar uit te kijken.
 4. Dankjewel, ik ben super blij met het resultaat.
 5. Dankjewel, buiten het moeilijk slapen en de jeuk van het helen, heb ik weinig tot geen last. Ik voel me kilo's lichter.
 6. Op 4 oktober ben ik in Lier geopereerd door dokter Ina Vrints. Ik mocht me aanmelden om 10u en tot dan mocht ik ook drinken, 2uur voor de ingreep was me gezegd. Uiteindelijk zijn ze met me naar het operatiekwartier gereden toen het 12u30 was en daar is de arts me eerst nog komen begroeten en ook de borsten komen aftekenen voor de ingreep. Tegen 19u ben ik terug naar de kamer gebracht. Links en rechts was een drain aangebracht en ik had nog een infuus. Omstreeks 23u mocht ik voor het eerst alleen uit bed om naar het toilet te stappen. De volgende morgend heb ik om 8u ontbijt gekregen en daarna is de chirurg langsgeweest om te kijken naar de wonden. Alles was goed verlopen. Daarna ben ik me beginnen wassen en om mijn rug te wassen heb ik gebeld voor een verpleegkundige en gevraagd of mijn infuus mocht afgekoppeld worden. De verpleegkundige zei dat ze nog terug zou komen om de drains te verwijderen en het verband te vernieuwen wat de pc had losgemaakt. Tegen 10u was ik klaar en mocht ik naar huis. Beginsituatie was 75f of g en na de operatie hou ik een 75c. De wonden helen mooi, op zich weinig last gehad, wel regelmatig paracetamol ingenomen. Sinds vrijdag zijn de hechtingen in het midden onder mijn borsten verwijderd, dat was een harde dikke hechting die moeilijk te verwijderen was. De rest van de hechtingen zijn nog aanwezig omdat deze in tegenstelling tot de andere verteerbare hechtingen zijn. Die mag ik volgende week laten wegknippen. Alles verloopt zoals het hoort en ik ben super blij met het resultaat.
 7. WelkomEls! Is de operatie naar wens verlopen en ben je tevreden met je resultaat?
 8. Daniellads

  Niet tevreden met resultaat

  Wat een vervelende situatie voor je! Helaas kan ik je niet helpen, maar ik vind wel dat je je ongenoegen moet uiten en hopelijk kunnen ze je tegemoet komen met een oplossing. Veel succes!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×