Rachelle1989

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rachelle1989 last won the day on February 6 2019

Rachelle1989 had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

4 Followers

About Rachelle1989

 • Birthday 12/01/1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Brabant
 • Interests
  Sporten, genieten van het leven, afspreken met vrienden etc?

Recent Profile Visitors

1,044 profile views
 1. Hallo anoniempie! Ik merk dat ook hoor! Weet niet of het echt een cupmaat verschild maar nu 2 maanden po merk ik ook dat ze groter zijn dan bijv 3 weken po. Wel heel erg blij mee. Lijken nu wat voller te zijn?
 2. Wat fijn dat je er zo blij mee bent? en je vriend natuurlijk? benieuwd hoe je foto’s zijn 9 weken po! Merk wel dat ik de laatste weken niet erg grote veranderingen meer zie maar dat is ergens ook wel heel erg fijn? Hoe is het bij jou met het gevoel in je borsten/tepels? Buikslapen gaat inderdaad wel! Maar nooit echt een buikslaper geweest dus doe het niet zo vaak. Op mijn zij merk ik trouwens weinig verschil met voorheen?
 3. Dat is het zeker? Nee valt me reuze mee. Had verwacht meer spierpijn te hebben aan mijn borstspieren maar die heb ik ook wel wat ontzien dus is eigenlijk niet het geval. Verder in mijn benen wat maar dat had ik voorheen ook vaak wel?. Dat komt vast wel goed. Ik heb in de eerste paar weken ook best veel getwijfeld hoor. Of het wel was zoals ik wilde maar nu is dat gelukkig helemaal weg. xx
 4. Alweer 7 weken po. Weer een tijdje geleden dat ik mijn laatste update heb geplaatst. Wat gaat de tijd snel. Net zoals die eerste weken voorbij leken te kruipen gaat de tijd nu zo snel voorbij. Het gaat heel erg goed met me. Alweer druk aan het werk. Kan in principe weer alles dat ik voorheen ook deed. Ook wanneer ik fysiek zwaardere dagen heb gehad merkt ik het niet aan mijn borsten. Ook weer voor de eerste keer gesport. Vorige week al een tennislesje en vandaag meer krachttraining gedaan. Dit gaat me verrassend goed af. Vond de eerste keer natuurlijk wel spannend maar tijdens en na het tennissen nergens last van gehad. Tijdens de krachttraining had ik wel een paar oefeningen waarbij ik voelde dat ik mijn grens bereikte maar deze niet overschreden en een tandje terug genomen op die momenten. En ook zeker wel minder gewichten gepakt dan normaal gesproken. Mijn borsten veranderen zelf nu nog zo veel. Ik denk dat het voor een ander niet op valt (voornamelijk ook dat diegene ze niet naakt zien op mijn vriend na dan) maar de tepels wijzen weer mooi vooruit de vorm word nog steeds mooier. Sta er iedere keer weer van en naar te kijken? vind ze echt prachtig! Draag nu iedere dag een beugelbh en dat gaat ook heel goed. Merk alleen wel verschil in mijn bh’s. Heb er twee bij de primark gehaald en als ik die langer draag krijg ik toch wel last van mijn borsten. Bij die van aubade die ik heb is dat niet zo. Het gevoel in mijn tepels is er helaas nog nauwelijks. Hoop stiekem toch wel dat dat nog terug komt. Links minder gevoel dan rechts maar nog niet om over naar huis te schrijven ?. Iemand enig idee hoe lang dat kan duren? Hoelang po dat nog kan veranderen? Het grootste deel van de rest van mijn borst heeft wel weer gevoel maar sommige plekjes ook nog minder. Maar vooral heel erg blij. Zelfs als dat gevoel niet terug zou komen. Alles is nu in verhouding en echt een zelfvertrouwenboost gehad? trouwens de laatste tijd geen foto’s meer geplaatst omdat het verschil echt minimaal is.
 5. @leslie01 Werken gaat heel goed. Ik werk op de operatiekamer dus ruime kleren aan. Collega’s die het niet weten is het nog niet opgevallen maar dat is het voordeel van losse OKpakken? Ze zitten met tot nu toe nog niet in de weg? Mei dan moet je nog eventjes geduld hebben. Ik moest meer dan een half jaar wachten (zelf voor gekozen ivm werk) en dat was ook goed te doen. Alleen was heel erg benieuwd hoe het ging worden? Weet je al waar, door wie en wat voor impantaten? Als je vragen hebt stel ze gerust?
 6. Fijn dat het zo goed gaat met je! Is in het begin inderdaad erg lastig om jezelf aan te kleden, je denkt echt over iedere beweging na. Nu een paar weken later doe je dat niet meer? Vooral douchen was een ramp. Je kan jezelf niet afdrogen, arm omhoog doet pijn. Geen goede combi. Wat goed dat het zo goed gaat met de pijnstilling. Wellicht dat je nu alvast kan gaan afbouwen? Die sideboob herken ik ook wel. Voornamelijk met douchen? voelt ineens anders dan voorheen, nu zit er wel wat? Bij mij is er trouwens qua gevoel/pijntjes ook altijd verschil geweest tussen links en rechts. Ene keer deed de ene kant meer pijn de andere keer de andere kant. Kan me voorstellen dat je geschrokken bent door het verhaal van @Icequeen. Fijn dat ze zo lief is geweest een foto te plaatsen. Hier zie je dat er wel degelijk een groot verschil te zien is als er daadwerkelijk een nabloeding is. Hopelijk een geruststelling voor jou. En bij twijfels altijd bellen. Heb ik ook gedaan toen ik ongeveer net zo ver was als jij. Had nog steeds heel veel last van de zwelling en vroeg me af of dat normaal was. Uiteindelijk moest ik het in de gaten houden en bleek er niks aan de hand te zijn. Wel heel erg netjes te woord gestaan? Succes nog de komende dagen! Wanneer moet je weer werken? Hopelijk blijft het herstel in dezelfde stijgende lijn door gaan? xx
 7. Jezus wat heftig meis! Als ik San terug denk aan de momenten dat ik dacht zou ik een nabloeding hebben stelde ik me echt aan. Fijn dat ze zo snel gehandeld hebben en je zo serieus genomen hebben en terecht! Een valse start voor jou maar heb begrepen dat het verder niets hoeft te betekenen in hoe het eindresultaat zal zijn. Behalve dan de heftige ervaring die je hebt gehad. Als je ergens mee zit, twijfels hebt of gewoon iemand nodig hebt om tegen te praten weet dat we er altijd voor je zullen zijn?. Nu lekker rust nemen. Heb je verdiend en moet je ook zeker doen. Je lichaam moet even herstellen van alles wat je hebt meegemaakt. Komt goed meis?? Ga maar snel genieten van je nieuwe zussen
 8. @M&M&m Haha nee eigenlijk niet? ‘s nachts had ik sowieso al geen BH meer aan en hoef van mijn kliniek 4 weken po ook overdag geen sportbh mee aan dus probeer nu gewoon een beugelbh aan te houden. Gaat tot op heden goed?
 9. Vandaag trouwens de eerste keer een hele avond een beugelbh aan gehad. Ging super! Fijn om eindelijk een keer zonder die charmante sportbh rond te lopen??
 10. Gaat inderdaad zeker goed! Had dat niet durven dromen de eerste weken? Hopelijk bij jou ook zo voorspoedig! Gaat inderdaad snel maar van de andere kant die eerste weken ook langzaam omdat je dan natuurlijk constant thuis zit met je gedachten. Maar ik heb het gered dus jij kan het ook?
 11. Vandaag alweer 4 weken po. Mijn eerste weekje werkweek achter de rug! Hoe ging dat? Nou de eerste dag viel me zwaar. Van 3 weken vakantie naar midden in de werkdrukte is ineens hele andere koek. Daarnaast had ik me uitgeplant voor kantoorwerk maar omdat er veel zieken waren (zoals overal nu?) toch een manusje van alles geworden. En hoe makkelijk is het als je mensen te kort komt om even snel dit en dat te doen. Daarnaast was niet iedereen op de hoogte van mijn “situatie” waardoor ik niet graag zei dat ik iets niet kon doen. Al met al al vrij snel pijnlijke borsten. Steekje hier en daar en voornamelijk savonds erg gespannen. Daarnaast was ik snachts ook oproepbaar en ook nog uit bed gebeld. Begon goed. Zag de rest van de week niet erg rooskleurig in maar al snel gewent aan het weer aan het werk zijn. Alles ging snel weer beter en merkte dat ik ook steeds meer weer kon zonder er naderhand last van te hebben. Al met al op dit moment vrij weinig beperkingen kwa werk. Volgende week weer vaker op de OK ingeplant maar ik denk dat dat wel gaat lukken??. Van mijn borsten heb ik op dit moment geen last meer. Het overgevoelige is er nu wel af en ze voelen weer (bijna) helemaal eigen. Vind ze steeds mooier worden en heb ook het idee dat er iets meer volume in is gekomen, wat ik eerder even miste. Ik heb nog steeds weinig gevoel in mijn tepels maar denk dat dat met geduld goed komt. Het is nu nog erg wennen bh’s te passen. Ik weet ondertussen dat ik cupmaat 75E heb. Ondanks dat toch iedere keer bang dat die veeel te groot zijn. Uiteindelijk past het perfect, hoe stom. Denk dat dat ook wel de gewenning is die je met de jaren hebt opgebouwd. Mijn vriend is deze week ook op vakantie dus echt alles alleen moeten doen maar dat ging goed? Verder niet veel bijzonderheden. Ik hoop echt snel weer te kunnen gaan sporten (nog zeker 2 weken wachten helaas). En hopelijk snel gewend aan het dragen van beugelbh’s. Tot op heden nog niet aangedurfd maar ga dat vanavond eens proberen ?. Zal binnenkort ook mijn album weer even aanvullen met wat foto’s?
 12. Oja zou trouwens als je ibuprofen of naproxen of andere nsaids gebruikt wel echt maagbeschermers gebruiken. Je gebruikt die nu natuurlijk een langere periode dan die een of twee keer dat je het normaal gesproken pakt. Ik had op een gegeven moment meer pijn aan mijn maag als mijn borsten dus kleine tip? moet je denk ik wel bij de apotheek halen. Weet dat Bergman ze niet voorschrijft maar ik had ze zeker wel nodig
 13. @Adnil Ik heb gehoord dat er zakjes appelstroop zijn die je in de vriezer kan doen en als compress lan gebruiken. Zou fijn zijn omdat deze niet bevriezen? Heb het zelf niet geprobeerd @Boobmom Ik had dat mijn eerste werkdag echt. Ik had dagcoordinatie omdat ik dan voornamelijk op kantoor zit. Maar ‘s ochtend meteen 4 zieken waardoor een groot tekort. En was zo handig om even dit en even dat te doen. Dat heb ik geweten! En toen werd ik ‘snachts nog opgeroepen voor een keizersnede. Maar ging heel erg goed!?
 14. Gefeliciteerd met je nieuwe boobies!!! Balen dat je nog zo’n last had van de narcose! Hoort er helaas wel bij. En wat goed dat ze al naar je zin zijn! En als het goed is worden ze alleen nog maar mooier? Eerste dagen zijn rot, maar je staat er inderdaad net zoals @Boobmom zegt ervan te kijken wat je over een week kan. Ik had een hele stekende branderige pijn bij iedere beweging met mijn rechter arm maar was na een week compleet weg? komt helemaal goed meis! Bij vragen, onzekerheden twijfels laten weten he! Vaak onnodig? xx