Spring naar bijdragen
Borsten Forum

smizebra

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

smizebra last won the day on Juli 9

smizebra had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

396 profielweergaven
 1. Ik ben vandaag 5 weken PO en ik voel me prima qua borstgevoel. Helaas sinds gisterenavond een griepje te pakken maar dat staat los van elkaar. Ik heb nauwelijks klachten eigenlijk. Soms wat steekjes of harde borsten na te veel inspanning maar dat is te verwaarlozen. Ik lig nog altijd braad op mijn rug maar begin wel steeds meer te draaien in mijn slaap en dan weer snel terug. Korstjes zijn er zga af dus ga ook met de Boerhaave crème starten. Dacht eerst steeds nog korstje te hebben maar bleek klein hechting draadje te zijn, kon m'n vriend er zo uittrekken. Net vast wat random bikini's in allerlei maten besteld bij de h&m maar donderdag voor het echiie shoppen. Ik wil graag me goed laten opmeten bij bijv livera of Hunkemoller. Van mijn vriend na de OK een tegoed kaart gekregen dus ik ga los. Moet ik eigenlijk nog ergens opletten. Wel of geen beugel. Wel of niet voorgevormd? En dan dus in de zon onder de bikini factor 50 toch?
 2. smizebra

  Borstplooi

  Inderdaad elke PC l, kliniek en verzekeraar is weer anders. Op mijn formulier is door de PC aangevinkt geen borstplooi, de meting klierweefsel <1cm aangetoond door echo en hypoplasie (omdat wel borstvorming is, maar niet volledig / verminderd). Dus aanvraag niet eens ingediend gezien ik dus niet aan de voorwaarden van mijn verzekering deed. Bij Boerhaave moet je dan bij afwijzing nl alsnog het (hogere) passantentarief betalen. Maar wat hierboven beschreven wordt als het je ongelukkig maakt dan moet je sowieso voor de vergroting gaan (al dan niet eerst sparen)! I can tell. Check anders nog mijn verslag. Ik ben nu bijna 5 weken PO.
 3. smizebra

  Borstplooi

  Borstweefsel wordt liggend gemeten door een echoscopist!
 4. De eerste anderhalve week dacht 8i echt pffff.... Wanneer krijg ik weer meer energie maar zo nu weer 1,5 week verder merk ik steeds meer dat ik me zelf wordt, echt fijn!
 5. .... Ja het niet lekker stoeien en knuffelen is echt afzien. Mijn kinderen zijn 3 en 5 en passen zich wel aan maar het is niet leuk om gecontroleerd te moeten knuffelen. Nadenken bij spontane begroetingen... Ook nu na 3, 5 week zijn borsten erg gevoelig met aanrakingen. Hopelijk neemt dat ook snel af. Kindje van 8 maanden weegt gelukkig iets minder en ik begrijp dat je de lange zomervakantie pakt om te opereren en te herstellen. Heb je hulp in en om het huis met jouw verzorging en dat van je kindje. Dat is wel echt nodig nl. Hoe en wat staat er op het programma?
 6. Hey! Ik heb weinig last nog. Ik ondervind meer ongemakken. Zoals niet tillen, armen boven hoofd en ver strekken/rekken. Met bukbewegingen snel harde borsten en eind van de dag vermoeid. Maar zeker geen pijn en steeds meer 'van mijzelf' gevoel. Ik baal alleen beetje van de bh want steekt over al bovenuit dus draag er nu nog een topje of hemdje overheen. En dat deed ik ook altijd toen ik geen vergroting had en met bukken geen inkijk wilde in mijn lege bh.... Nu 3, 5 week PO dus schiet wel op!
 7. Wat fijn dat ze er uit zijn!!! Inderdaad nu echt lekker herstellen en gaan genieten van al het moois. Mag ik in je album kijken naar jouw proces? Fijne dag!
 8. Fijn te lezen dat je zo happy bent. De moeite waard dus. Ik herken wat je schrijft over schakelen vond ik ook wel pittig. Vooral in z'n achteruit zetten! Zondag ook flink stuk gefietst in park hoge Veluwe ging prima en idd de wortel /drempel stukjes voel je wel even. Goed te lezen dat je controle ook goed was!
 9. Ja ik ben echt goed herstelt. Ik probeer wel echt nauwelijks te tillen en veel door mijn knieën te gaan ipv te bukken. Ik voel soms wel wat zeurderig pijn als ik te veel heb gedaan en wat spierpijn soms. Maar eigenlijk mag het geen pijn heten slik geen pcm oid. Borsten zelf zijn nog wel gevoelig voor aanraking. Er wordt dus niet stevig geknuffeld hier. Hoe gaat het met jou?
 10. Hey, wat fijn dat je een weer te consult hebt gehad! Eerste stap is dus gezet. Ik had een 75aa/75a en 270cc laten plaatsen dus ik denk niet echt een vergelijkbaar resultaat. Ik heb geen foto's online staan. Wordt het bij jou ook dual plane geplaatst?
 11. Hello Twee weken sinds mijn bv operatie! Woehoe! Bizar hoe snel deze week weer voorbij is gegaan. Gisteren paar uur gefietst ging goed maar was moe daarna..... Pfff... Verder gaat het dus goed qua pijn. Soms was stijfjes en branderig thv littekens maar geen echte pijn meer. Neem soms nog 2 pcm en slik voornamelijk nog vitamines, echinaforce en Arnica d6 voor de wondgenezing en weerstand. Vorige week 3 middagen gewerkt. En deze week 3,5 maar begin morgen met een halve dag. Ben benieuwd hoe ik me dan voel. Borsten voelen steeds soepeler heb ik het idee en ik durf ze wat aan te (laten) raken. Fijne nieuwe week allemaal!
 12. Hoihoi Hoe was je afspraak bij de chirurg? De meeste hebben oplosbare hechtingen en bij jou halen ze de draadjes eruit lees ik. Hoe was dat, ben jij en is de chirurg tevreden. Hopelijk is het opgeblazen gevoel al wat minder? Hier nu 11 dagen en eigenlijk ook vrijwel geen pijn meer. Bepaalde armbewegingen wel nog en vooral erg moe nog. Ben jij nog veel moe. En werk je al weer. Ik heb twee middagen gewerkt en daarna extra moe. Hoe is het slapen op je zij? Ik mag 6 weken niet anders dan rugslapen. Verschilt per chirurg blijkbaar. Groetjes!
 13. Vanmorgen een vriendinnetje op bezoek, fijn nagepraat samen. Ik ben vanmiddag weer gestart met paar uurtjes werken. Ik ben gaan lopen, zo'n tien minuutjes, voelde fijner dan fietsen. Ik werk met kinderen maar dus aangegeven alleen bij de oudste, schoolgaande, te kunnen werken. Dat scheelt wel. Ik ben vooral erg moe... Pfff... Die narcose gevolgen zijn in die zin dus wel aanwezig nog. Qua pijn is het verder goed te doen. Beetje gevoelig soms en ietwat stuwingsgevoel soms maar best aardig. Niet meer die steken bij de hechtingen. Ik moet ook gewoon even weer in een ritme komen en meer bewegen überhaupt. Heeft allemaal beetje stilgestaan.
 14. Oei inderdaad dat is lastig. Ik heb er twee rondrennen en dat is al druk. Al heb ik veel tijd boven door gebracht en de kids zijn veel bij opa's en oma's geweest. Ook deze week nog. Het is weer lekker weer dus jouw kids kunnen lekker buiten spelen zodat jij dutjes kan doen. Take care en goeie eerste nacht.
 15. Inderdaad.... Overal anders. Jammer dat je dan niet kan spieken. Kan je dan wel douchen of mag dat ook niet. Ik kreeg meteen een sportbh aan.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×