Ga naar inhoud
Borsten Forum

Seen87

Premium Member
 • Aantal items

  186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

26 Excellent

5 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  zuid-holland
 • Interests
  cooking, family, sport, fitness, 31 years

Recente bezoekers van dit profiel

721 profielweergaven
 1. @smizebra ik vond het uiteindelijk ook mee vallen. Ik heb het meest last gehad van rugpijn. Misschien door dat OK bed en in combinatie met op je rug slapen. En op dag 3 voelde ik me zo goed dat ik een halve dag ben gaan winkelen. Daar heb ik wel 2 dagen last van gehad. Dus al voel je je goed, blijf het rustig aan doen!
 2. Seen87

  Pinas

  @Pinas welke chirug krijg jij? Ik had dr schuringa. Ik ben zeer tevreden!
 3. @smizebra ik heb je toegevoegd. Er staan niet zo heel veel foto's op. Binnenkort zet ik er nog een paar foto's op. Hoe gaat het nu met je? Herstel je goed of valt het je tegen?
 4. Dag 33: Ik heb zo goed als geen last gehad van harde borsten. 's morgens heb ik nog af en toe een beetje rugpijn maar met opstaan is het weer weg. Ik vraag me wel af of ik nog wel op mijn buik kan slapen? Over 2 dagen ben ik 5 weken po. Vandaag heb ik advies gevraagd. Mijn cup maat is nu 75E. Het lijkt heel groot maar het oogt helemaal niet zo groot. Tot nu toe ben ik dik tevreden met het resultaat. Het past precies bij het totaal plaatje
 5. Dag 27: Alles verloopt goed. Ik kan ook op mijn zij slapen. Ik sport 3 dagen in de week. Dan wel cardio en benen. Ik fiets naar mijn werk. Het lijkt erop alsof ik alles weer kan. Ook mijn rugpijn waar ik dus eigenlijk het meest last van heb gehad na de operatie heb ik niet meer. Ik heb alleen nog last van harde borsten. Vooral als ik te veel gedaan heb. Maar ik heb ook dat het gevoelloos is of juist veel te gevoelig. Het voelt allebei niet zo lekker! Het zal nog wel weg trekken. Ook had ik met sporten het gevoel alsof er een beetje lucht in mijn borst zat aan de zijkant van mijn borst. Na een dag was het weer verdwenen. Morgen zit ik precies op 4 weken. Het grootste deel zit er op
 6. @Linaxxx hoe gaat het met jou? Ben je blij met het resultaat en hoe gaat je herstel? Ik moet zeggen dat ik me wel weer de oude voel al doe ik niet alles. Ik ben bang voor overmatig kapselvorming. Ik fiets naar mijn werk en doe cardio in de sportschool Ook mijn vermoeidheid is weg. Ik slaap alleen nog niet op mijn zij dat ligt nog niet zo lekker. Heb je al bh's geshopt?
 7. @Boobsie dank je. Ik ben er ook heel blij mee gezien we qua postuur op elkaar lijken en ik 295 en jij 330 krijgt vermoed ik dat het ook ongeveer zo zal worden. 12 Juni is ook al bijna!!
 8. @Maaike Het voelt eigenlijk helemaal niet zwaar Spannend hoor, nog 3 dagen voor jou! Ik had 75A dus ik had wel iets aan borstweefsel maar het was minimaal. @Boobsie ik heb je toegevoegd aan mijn album, ik heb ook gelijk een nieuwe foto toegevoegd. Er staan niet zoveel foto's op maar wel wat.
 9. @Maaike1 ik heb alleen cardio gedaan en dan niet hardlopen dat leek me nog iets te veel van het goede! en ik heb mijn benen nog wat getraind. Fietsen doe ik ook al een week naar mijn werk. Dat gaat ook heel goed! Wanneer word je geopereerd? Ik twijfelde ook heel erg maar ik ben blij dat ik voor de 295 ben gegaan. Groter dan dat zou niet mooi zijn omdat ik best mager ben. Ik ga je toevoegen aan mijn album. Er taan alleen niet zo heel veel foto's op. Misschien moet ik vanavond nog een paar foto's erop zetten.
 10. @Missme ik heb me er ook lang druk om gemaakt of het niet te groot zou worden. Ik dacht ook: ik wil max een c. Deze week begon ik weer met werken en de meeste weten helemaal niet dat ik een operatie zou krijgen en het is ook niemand echt opgevallen. Nou heb ik natuurlijk wel nog een strakke sport bh aan en had ik deze week wat losse kleding aan waardoor het ook niet echt opviel en voorheen had ik een bh met heel veel vulling aan.
 11. @Missme ik ben van 75A naar ik denk 75D gegaan. 75E past ook. Volgende week ga ik eens advies vragen in de winkel of het nou 75D en E is. Ik vind het er helemaal niet groot uit zien. Het past eigenlijk prima bij mijn lichaam Ik heb 295CC gekregen anatomisch
 12. Dag 23: Vandaag ben ik een uurtje wezen sporten. Dan wel alleen cardio en benen. Mijn conditie is duidelijk 0%! Aankomende week probeer ik 3 dagen te sporten. Het voelt wel weer goed. Van mijn borsten heb ik geen last meer. Alleen wel harde borsten als ik te veel gedaan heb en ik heb er nog weinig gevoel in. Mijn armen krijg ik ook al redelijk hoog. Het gaat eigenlijk prima. Het enige waar ik nog last van heb is rugpijn. Vooral in de ochtend
 13. @Selma88 ik ben tot nu toe dik tevreden over boerhaave kliniek en ook over de arts. Bij mij was het ook een trieste bedoeling. Ik had vrijwel niets meer. Ik zal je toevoegen aan mijn album. Ik heb niet echt een duidelijke foto van voor de operatie. Alleen een foto met passen en daar had ik ook nog een bh aan dus ook niet echt goed te zien wat nou mijn voor situatie was. Nu denk ik wel: ik had dit veel eerder moeten doen! Ik ben benieuwd hoe je je consult ervaart.
 14. @Vonnepon volgens mij doen ze die sport bh aan in de operatie kamer. Ik ben ook geopereerd bij boerhaave en toen ik wakker werd had ik hem ook al aan. We hebben ook precies de zelfde sport bh. Mijn operatie werd ook uitgesteld. Ik was pas 2 dagen later aan de beurt. Vervelend is dat he! Blijkbaar gebeurt dat vaker bij boerhaave. Verder ben ik wel dik tevreden over ze tot nu toe
 15. Seen87

  Mis het sporten zo...

  @Crazy ik begrijp wat je bedoelt. Ik sport normaal 8 uur per week en nu ineens helemaal niets! Ik maak me dan niet druk om mijn lichaam ik ben zelfs afgevallen. Sporten is goed voor mijn geest. Een soort van uitlaat klep. Nu heb ik geen uitlaat klep. Nou heb ik ook nog eens geen geduld en volgens mij moeten we nu geduld hebben 6 weken lang. Voor mij nog een 3 weken. Benen trainen en cardio kan wel denk ik, fietsen gaat ook goed bij mij.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×