Ceceline

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

6 Followers

About Ceceline

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

504 profile views
 1. Ik mag van mijn pc na 4 weken al een bh aan. Bel jouw pc misschien eens?
 2. Dankje!! Ik ben vooral blij dat ik niet meer constant binnen zit! Neen, ik ga woensdag naar Cosmipolis om ze er uit te halen Waw, dat zullen mooie grote borsten worden!! Ben benieuwd! x
 3. Hi Kelster!! Leuk om te lezen dat je dezelfde situatie als mij hebt! Ik had ook zo van die kleine vettietjes. Als je het zelfs tietjes mag noemen.. mijn mama noemt het schattig, maar dat was niet de bedoeling! Op mijn consult vroeg ik ook naar een grote B/kleine C omdat ik zeker niet te grote borsten wou. Ik wou gewoon borsten, iets hebben. Ik wist niet op voorhand hoeveel CC ze zouden steken, ze beloofden me gewoon mooie borsten. Tijdens de operatie hebben ze 220 CC geprobeerd, dat vonden ze iets te weinig. Daarna 265 en dat vonden ze perfect. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit meer dan 300 CC wou, dus ik ben best tevreden met hun keuze. Het is nu gewoon wat afwachten tot de zwelling weg is en ik beter zicht krijg op het resultaat. Ik kan je altijd voor en na foto doorsturen via PB. Stuur me maar een berichtje! Ik wen heel snel aan mijn borsten, want Had altijd van die maximizer BH's aan.. Nu is het net hetzelfde, maar dan zonder BH! Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien! Als je nog vragen hebt, stuur maar! xx
 4. Hey! Voor mij is het ook allemaal nieuw, ik denk dat mijn protheses wel tussen de 500- 600g wegen. Maar ik hou enorm veel vocht op in mijn buik/armen en benen. Dat komt blijkbaar doordat je lichaam verstoord is en daardoor vocht blijft ophouden.. ik las hier op het forum dat dat na een week kan overgaan, bij sommigen pas na een maand. Veel water drinken zodat je alles uitplast Ik erger er me enorm aan en durf geen spannende kleren aan te doen. Was zo trots op mijn strakke buik voor de operatie hoop dat het snel weg gaat! Btw: er zijn hier geen stomme vragen, geloof me!!
 5. Was niet zo gemakkelijk om te werken met zo'n drukkend gevoel. Maar ik heb een lieve collega die (discreet) alle deuren voor mij opent en alle taken doet die wat zwaarder zijn. Ik heb even een zwak moment gehad, maar toen nam ik een pilletje en ging het veel beter. Ik heb het dus overleefd en ben wel trots op mezelf! Ik ga woensdag de draadjes uithalen en dan kan ik je een foto tonen van het litteken, want nu zitter er grote plakkers en kan ik niets zien. Het is wel degelijk goed onderin de oksel en ik voel er niets van, soms jeukt het wat! Wat heb je gekozen van CC en wat heb je nu momenteel van Cup? Spannend!!
 6. Slaap lekker vannacht! Morgen de grote dag.. succes!! Ben benieuwd! Ik blijf je volgen
 7. Dankjewel! Ik dacht ook dat het onmogelijk zou zijn om al te gaan werken. Ik heb dan ook een briefje van mijn chirurg waarop staat dat ik nog heel de week thuis mag blijven. Maar eerlijk, de twee laatste dagen gingen echt goed en de pijn steeds minder! Ik denk dat de dagen ook sneller voorbij zullen gaan als ik aan het werk ben! Ik ben Netflix zoooo beu haha Je zal wel zien, ik heb een paar keer gevloekt en me afgevraagd waarom ik in godsnaam borsten wou! Maar de pijn gaat over, daar moet je aan blijven denken!! Succes!!!
 8. De eerste 2-3 dagen waren een hel (niet om je bang te maken, is bij iedereen sowieso anders), nu voel ik me al veel beter, niet veel pijn meer, gewoon wat stijf. Ik ga morgen zelfs al gaan werken!
 9. Ik ben heel slecht in maten, maar ik denk dat ik zal uitkomen op een volle B, kleine C. Op mijn sportbeha staat Small haha, dus niet zo leuk Maar ik ben maar 1m63, weeg 54 (nu 58 ) dus groter zou niet echt bij mijn lichaam passen. Kijk er wel naar uit om te gaan werken... 5 dagen 24/24 op Netflix gezeten, dus ben dat wel beu! Ik heb gelukkig ook fantastische collega's en een topjob! Vandaag ben ik gaan shoppen (2 favo winkels maar, maar toch ) , heb daar een mooi truitje gevonden om morgen aan te doen! Daar moet ik wel toegeven dat ik bang was dat mensen tegen me zouden aanlopen! Had ook het gevoel dat iedereen me aankeek, maar dat kan niet.. valt niets te zien haha. Ik kan niet helpen met de snee.. Heb namelijk een incisie via de oksel gehad en woensdag mogen mijn draadjes er uit.. heb nog niet gezien hoe de littekens er uit zien! Ik zei telkens ook: ik ga bellen. Maar nu zoek ik alles op op dit forum en vind telkens mijn antwoord!
 10. Elke dag een beetje blijer! Ze zijn heel stijf en bollig. Weet niet of dat nog zal veranderen en hoe soepel ze zullen worden! Ik bekeek je album, ziet er zooo goed uit meid! xx
 11. Hey meid! 375 CC, dat is niet niets! Op wat wil je uitkomen ? een D/E? Slapen ging helemaal niet de eerste nacht! Ik probeerde te liggen maar kreeg brandende pijn en steken in mijn linkerborst. Kon ook totaal niet ademhalen. Ik slaap nu, 5 dagen PO nog steeds zittend/half liggend. Ik slaap nu gelukkig al een paar uurtjes per nacht en neem al minder medicatie. Mijn vettige huid is weg, maar nog altijd een dikke bolle buik en + 4 kg! Ik ga morgen dus werken! Bureauwerk, dus het is tamelijk rustig en een collega komt mij oppikken zodat ik niet moet rijden... Ik voel me stukken beter, elke dag een beetje meer energie. Ik voel wel dat ik na een wandeling moet rusten en ik elke dag een middagdutje nodig heb. Ik hoop dus dat ik morgen geen dutje nodig heb haha ! Hoe gaat het met jou?
 12. Bedankt!! Heb ze nog niet online gezet! Moet nog wat wennen aan het idee ben nog maar 4 dagen PO!