Ga naar inhoud

Gast1990

Leden
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gast1990

  1. @Sun04 dankjewel voor je respons en Pm! Ze zien er echt super uit btw als dat mijn resultaat zou mogen zijn zou ik super happy zijn! Haha maar ik ben zoooo een stresskip en heb al schrik voor wat kan misgaan! Ik heb nog geen concrete datum vastgelegd omdat ik nog zoveel heb opstaan in de zomer, dus leek het me best om nu eventjes te wachten tot in het najaar :-(. Ik ga wel alvast voor een 2e consult bij Verdonck en ga toch ook eens horen bij een andere pc, dr damen. Gewoon zodat ik wat kan vergelijken. Goed dat je vermeld dat het bij het passen anders lijkt, dat heb ik nog al wel gehoord dat je wat “verliest” omdat het achter de spier is geplaatst. Ben in ieder geval nog erg aan het twijfelen want zou nu op een kleine tot gewone b zitten, terwijl mijn bh van h&m of Hunkemöller is 70c (gevuld wegens breedte maar helaas totaal geen projectie). Spannend dat je eindelijk kan gaan bh shoppen!! 

  2. Op 25/11/2017 om 03:00 zei Sun04:

     

    @Grownbabe 

    Heb mijn 2de passessie achter de rug en het wordt 255cc Motiva full round dual plane :)! Verdonck zei dat dat de max is voor mijn kleine gestalte (ben echt een fijntje; er zit 16-17cm tussen mijn 2 tepels als dat een idee kan geven? :p). Jij hebt zo te lezen al meer borst om mee te beginnen ;).

    Die 255 leken me ook wel echt het maximum anders zouden mijn borsten mijn lichaam overheersen aangezien ik geen grote vormen heb voor de rest. De 255cc zouden van mijn AA/A een volle C maken dus hopelijk klopt dat :)!

    De afspraak is nu dat als er genoeg ruimte is de 255 erin gaan en anders de 235cc van Motiva :). Ben ik helemaal akkoord mee.

    Oh ja, 2 februari is mijn operatiedatum! Misschien dat we elkaar dan nog wel kruisen als je rond die periode gaat ;).

    Hey @Sun04 zo te lezen komen jouw maten wat overeen met mij. Ik heb ook een 16-17cm tussen mijn 2 tepels. Zelf heb ik een kleine/gewone b blijkbaar (wist zelf nooit welke maat ik had). Ik draag altijd maximizers dus als referentie wou ik dat resultaat hebben.. dit zou 235 motiva full betekenen volgens hem zou ik uitkomen op een c.. nu als ik 255 motiva full zou nemen is dat een volle c /kleine d.. echter schrikt “kleine d” mij wat af gezien mijn gestalte :-) . Zou ik in je album mogen piepen om te zien hoe een “volle c” eruit ziet? Ik kan me er weinig bij voorstellen infeite :p. Heb schrik om te klein te gaan maar ook om te groot te gaan. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.