• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Sun04

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral
 1. Aftellen naar mijn borstvergroting! Voorsituatie: 70A(A) Keuze: Motiva Round 255cc (of 235cc indien te weinig ruimte) Wens: grote B, kleine C
 2. Hey @Auks! Ja het komt nu wel echt dichterbij hè Ik ben al volop voorbereidingen aan het treffen. Ik tel met je mee af! Leuk dat je me op de hoogte brengt van de februariclub :). Ik ga zo meteen toegang vragen. Groetjes (en waarschijnlijk tot 2 februari hè :)) x
 3. Hoi @Desert-Rose, bedankt voor je aanpassingen!
 4. @Bunny87 Hey! Bedankt voor je berichtje, ik heb er veel uitgehaald :). Zo leuk dat je er blij mee bent!! Hopelijk verloopt je herstel vlot :). Mijn max is 255cc met de Motiva's full round dual plane en dat zou me een volle C moeten geven dus dat wordt het ;). Als hij tijdens de operatie merkt dat er onvoldoende ruimte is dan worden het die van 235cc Motiva maar dat vind ik dan ook oké :). Ik ben uiteindelijk echt een kleintje en fijntje dus meer dan 255 zou mijn lichaam compleet uit balans krijgen en dat wil ik niet... Hij zei dat met de 235cc ik een evenwicht tussen naturel en fake zou hebben en met de 255cc net ietsje minder natuurlijk omdat het aan de zijkanten iets gaat uitsteken, maar dat vind ik zelf eigenlijk mooi :). Ik zei "het is maar 20cc verschil" maar Verdonck antwoordde dat door mijn gestalte en weinig vetweefsel 20cc een groter verschil kan maken dan bij vollere dames... 2 februari is het aan mij! Nu aftellen maar en veeeeel info en inspo halen op dit forum ;). Hou je goed!
 5. @Grownbabe Heb mijn 2de passessie achter de rug en het wordt 255cc Motiva full round dual plane :)! Verdonck zei dat dat de max is voor mijn kleine gestalte (ben echt een fijntje; er zit 16-17cm tussen mijn 2 tepels als dat een idee kan geven? :p). Jij hebt zo te lezen al meer borst om mee te beginnen ;). Die 255 leken me ook wel echt het maximum anders zouden mijn borsten mijn lichaam overheersen aangezien ik geen grote vormen heb voor de rest. De 255cc zouden van mijn AA/A een volle C maken dus hopelijk klopt dat :)! De afspraak is nu dat als er genoeg ruimte is de 255 erin gaan en anders de 235cc van Motiva :). Ben ik helemaal akkoord mee. Oh ja, 2 februari is mijn operatiedatum! Misschien dat we elkaar dan nog wel kruisen als je rond die periode gaat ;).
 6. @Quinty Maandag al? Spannend!! Je zal er wel enorm naar uitkijken :)! Ik duim mee dat alles vlot gaat en je vlot geneest:). Ja wat je zegt klinkt logisch, ik ga voor dezelfde hoeveelheid CC in beide borsten dan. Bedankt! Wat is je voorsituatie als ik vragen mag? (Lengte, cupmaat, ...)
 7. Hey @Quinty, ik heb ook een klein verschil tussen mijn borsten en de pc heeft me gezegd zelf een keuze te maken (2x idem aantal cc of 2 verschillende)... 100% symmetrie kan niemand garanderen natuurlijk, maar ik was eens benieuwd naar welke keuze jij gemaakt hebt?
 8. Hi @Grownbabe Raadt hij ze je voor de spier aan? Onze gestalte lijkt zowat hetzelfde (heb trouwens ook Aziatische roots ;)), maar mij zei hij meteen dat het dual plane moet aangezien ik onvoldoende vetlaag heb daar. Ik zag wel een vlog van Talisa Loup, die 230cc voor de spier heeft en dat is best groot maar mooi uitgedraaid, terwijl 230cc achter de spier me dan weer te klein lijkt voor hetgeen ik wil :/ lastig. Morgen alweer passen dus ik hoop dat hij zegt dat groter ook kan. Misschien moet ik toch maar eens zeggen dat het gerust een C mag worden ipv "grote B kleine C". Ja gek he dat sommige fijne meisjes wel heel wat meer cc's kunnen/mogen. Ligt dat misschien aan de 'smaak' van de chirurg? Of een beginsituatie met meer borst, kan ook... Heb je al een idee van wanneer je operatie zal doorgaan?
 9. @Timsy Hoi! Ik word pas begin februari geopereerd omdat ik in januari nog op wintersport ga (voor ik een tijdje niet meer mag sporten) ;). Bij jou is het aftellen dan! Spannend ! Zag jij een echt verschil tussen de 235cc en 250cc? Ik heb dat trucje met de zakjes rijst geprobeerd en vond 275cc wel mooi, maar dat scheelt dan wel van de 230cc die Verdonck aanraadde... Alles hangt af van je beginsituatie zeker... Morgen zie ik hem voor een 2de consult, duimen dat er meer bij kan ;). Voor mijn doel hebben we het enkel over de motiva's gehad en dan meer bepaald de ronde, full profile dual plane omdat ik bovenaan mijn borsten echt niets heb. Hij zei dat dual plane ervoor zorgt dat de bolling bovenaan je borst er natuurlijker uitziet zeker als je daar weinig vet hebt (want: implantaat wordt wat "platgedrukt" achter de spier) dus ik denk dat de full je niet moet afschrikken:) tenzij je echt eerder een anatomische vorm wilt en niet te veel projectie dan lijkt midi wel wat? Kan je best aan hem navragen, maar ik vind ook geen foto's van midi profiles...
 10. Hoi! Bedankt, ik heb op korte tijd al veel gehad aan dit forum Goede tips, ik zal eens verder kijken op zijn naam, maar ik heb inderdaad ook al die indruk dat dr. Verdonck graag voor het meest naturelle gaat (wat goed is, maar ik wil achteraf inderdaad geen "damn veel te klein"-gevoel :p). Nu ja grote borsten met striemen er rond is natuurlijk ook niet mooi dus ik ga donderdag wat jij zei doen: foto's meenemen en benadrukken dat ik niet bang ben van ietsje groter Ik heb even in je album gekeken en jouw borstgrootte en profile zijn wel waar ik op hoop, maar of hij me 300cc gaat geven, ben ik bang voor Klopt het dat dual plane maakt dat je cc's "verliest"? Nog eens bedankt voor je tips @Eecc15il X
 11. Hoi dames, De knoop is doorgehakt! Ik zal mijn borstvergroting toevertrouwen aan dr. Verdonck in zijn eigen kliniek te Diest. Operatiedatum moet nog worden vastgelegd. Een eerste consult heb ik al achter de rug. Wat een fijne (eerlijke) man en omgeving! Daarbij raadde hij me 230cc dual plane (full, rond) aan om van mijn kleine A naar een grote B/kleine C te gaan (ik ben 1m57 en weeg 49kg). Mijn voorkeur gaat uit naar de Motiva-implantaten. 230 cc lijkt me echter klein wetende dat ik liever naar een mooie C zou gaan, dus vroeg ik me af of er hier nog dames zijn die bij hem een 'kleiner' aantal cc hebben laten plaatsen? Zijn jullie hierover tevreden? As. donderdag heb ik een 2de passessie bij dr. Verdonck dus ik hoop dat hij ietsje groter kan/wil gaan. Ik vond de 1ste passessie namelijk snel gaan... Alvast enorm bedankt voor jullie reacties!