Ga naar inhoud
Borsten Forum

Gast1990

Premium Member
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hey @MissAnissa, hoe was je operatie verlopen en herstel? Zou ik ook even mogen piepen, 31/10 is het aan mij bij dr Verdonck twijfel nog steeds tss de 235 motiva full progressive plus en 255 hihi
 2. Heb even gespiekt @melody, amai super resultaat! Mag je echt heeeel fier op zijn. Keuze staat vast, sowieso progressive plus!! :-)
 3. @melody zou ik mee mogen kijken in jouw album? Ik krijg 31 oktober ook motiva progressive plus maar ben nu toch ineens aan het twijfelen of ergonomix er mss niet wat “natuurlijker” uitzien.. vind het moeilijk want wil wel wat vulling vanboven maar wil niet dat het er echt nep uitziet maar vind weinig vb’en van progressive plus.
 4. Hey, mijn operatie is 31 oktober maar ga toch eens kijken om het een dag te vervroegen. Kijk er nu wel heel erg naar uit, heb al veeel bikini’s gekocht met n maatje meer in de hoop dat dat goed zal zijn voor volgende zomer :-), collectie is zo mooi dit jaar dus kon het niet laten Haha. Maar heb wel wat rondgekeken hier en op de Facebook pagina “borstvergroting en verkleining” en daar hoor je toch wel dat de meeste hun kledingsmaat wel behouden :-)
 5. Hey Anissa, zoals je weet ben ik ook nog steeds wachtende op mijn operatie. Nu ik ga nog een keertje terug en neem dan ook bv een kleed mee die wat smal is en kijk of het pas met de protheses erin. Kan je ook zelf thuis doen door zakjes te vullen met water of couscous en zo uittesten..
 6. Hey, ja inderdaad echt een super kliniek, was meteen overtuigd dat indien ik een bv zou laten doen dat het enkel en alleen door Verdonck zou gebeuren. (Alhoewel ik ook wel heeeel mooie resultaten van fresow zie voorbijkomen) nuja ik ben ook echt overtuigd ivm de nazorg en dergelijke. Hij is altijd bereikbaar en dat stelt me wel gerust. Ik heb mijn operatiedatum vastliggen op 31/10, heb ook al reservatiekostzn betaald. Ik wou het voor mezelf vastleggen zodat ik het zeker laat doorgaan. Ik heb gewoon erg schrik voor de complicaties op korte termijn en lange termijn maar wil het al zooo lang dus ga er gewoon voor! :-). We zullen inderdaad mekaar wat op de hoogte houden want we hebben indd ongeveer dezelfde maten :-)
 7. Hey, ja ik ga eind oktober mijn operatie laten doorgaan bij Verdonck. Dan kan ik nu nog genieten van de zomer en lijkt me veiliger ook, zweten in de hitte lijkt me ni bepaald gezond voor een litteken. Ik ga 255cc motiva full round nemen met de progressive gel plus ( iets steviger en geeft iets meer bolling). Ik lees ook dat sommige wat verschieten dat het kleiner uitvalt maar voor mij is dat niet perse een probleem, ik wil ook infeite wat ik heb in mijn maximizer bh, dat zou 235cc zijn maar ga toch voor 255 cc voor de zekerheid. Ikzelf ben ook redelijk klein en smal; 1m59 en 48kg. Voorsituatie is een b cup. Ik zou zeggen als je ook echt zoals mij een bepaalde maat wilt koop er eentje en neem ze mee naar Verdonck. :-)
 8. Hey Anissa, ik ben ook bij Verdonck geweest, heb 2x gepast; eerste maal met het roze topje en 2emaal had ik een bh maat mee wat ik graag zou willen (Hunkemöller 70d) en dan de prothese daarin gezet om te kijken of ik op de juiste maat uitkwam. Eerste keer schrok de grotere maat me echt af (255cc) 2 e keer dat ik ging vond ik 255 echt mooi.. waar je ook misschien op moet letten is je kledingmaat.. ik ga nog een 3e keer passen en dan met een strak kleedje met een rits om te kijken of mijn boobs er dan nog zullen inpassen :-). . Heb ook gevraagd hoe het zit met dual plane en of dat iets afneemt van de prothese maar Verdonck zei dat dat ingecalculeerd is in de pasprothese. Hoop dat je wat met de info bent.
 9. @Sun04 dankjewel voor je respons en Pm! Ze zien er echt super uit btw als dat mijn resultaat zou mogen zijn zou ik super happy zijn! Haha maar ik ben zoooo een stresskip en heb al schrik voor wat kan misgaan! Ik heb nog geen concrete datum vastgelegd omdat ik nog zoveel heb opstaan in de zomer, dus leek het me best om nu eventjes te wachten tot in het najaar :-(. Ik ga wel alvast voor een 2e consult bij Verdonck en ga toch ook eens horen bij een andere pc, dr damen. Gewoon zodat ik wat kan vergelijken. Goed dat je vermeld dat het bij het passen anders lijkt, dat heb ik nog al wel gehoord dat je wat “verliest” omdat het achter de spier is geplaatst. Ben in ieder geval nog erg aan het twijfelen want zou nu op een kleine tot gewone b zitten, terwijl mijn bh van h&m of Hunkemöller is 70c (gevuld wegens breedte maar helaas totaal geen projectie). Spannend dat je eindelijk kan gaan bh shoppen!!
 10. Hey @Sun04 zo te lezen komen jouw maten wat overeen met mij. Ik heb ook een 16-17cm tussen mijn 2 tepels. Zelf heb ik een kleine/gewone b blijkbaar (wist zelf nooit welke maat ik had). Ik draag altijd maximizers dus als referentie wou ik dat resultaat hebben.. dit zou 235 motiva full betekenen volgens hem zou ik uitkomen op een c.. nu als ik 255 motiva full zou nemen is dat een volle c /kleine d.. echter schrikt “kleine d” mij wat af gezien mijn gestalte :-) . Zou ik in je album mogen piepen om te zien hoe een “volle c” eruit ziet? Ik kan me er weinig bij voorstellen infeite :p. Heb schrik om te klein te gaan maar ook om te groot te gaan.
 11. Ik ben net terug van mijn consult ( een consult waar ik vol goede moed naartoe ging wegens de talloze goede ervaringen) helaas was hij zeer erg gejaagd bij mij, heb vragen gesteld maar sommige leek hij wat te negeren. Hij wees enkel op de mogelijke kans op kapselvorming maar zelfs dat dat miniem is.. verder veegt hij alle mogelijke complicaties of bv groter risico op het verkrijgen van immuunziekte of allesinds de symptomen volledig van de kaart.. raar.. ik wil het enkel door hem laten doen maar toch handig niet zo een goede eerste indruk
 12. Dag dames, ik heb volgende week ook een consult met Verdonck (mijn allereerste consult, ik ben al overtuigd dat ik me enkel door hem wil laten opereren). Kan iemand me wat inlichten wat ongeveer te verwachten van het consult? Bv gaat hij zelf toelichten wat de “gevaren” zijn van een bv of dergelijke? En wat is nu juist het verschil tussen sebbin motiva en mentor? Van motiva ergonomix hoor ik veel over het natuurlijk resultaat :-). Maar is de ene beter of veiliger dan de ander? Groetjes x
 13. Hey allen, ik ga eind deze maand op consultatie bij Verdonck BBC. Nu ik heb hier al heel wat gelezen en ben al een beetje wijzer geworden echter lees ik vaak dat vele tijdens de eerste consultatie ook erg overdonderd waren door de info en dat het belangrijk is om een lijstje met vragen op voorhand al op te stellen. Welke vragen worden er meestal gesteld want ik vrees dat ik er toch wel wat zal vergeten tot nu toe: Rustperiode ivm sporten/zwemmen/werken (werkzaam als kinesist), ook rustperiode ivm seks wantja dat is ook wel actief :p. Waar zit het grote verschil tussen de protheses, is er kans op striemen hoe kan ik deze voorkomen, wat is de beste periode om een bv te laten doen, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik op mijn rug slaap want ik neem echt alle houdingen aan en ben een onrustige slaper, verandering van tepelgrootte door bv? Ja dit zijn wt vragen dat ik heb maar verder weet ik er niet zo hele veel van. Laat verdonck trouwens voor en na foto’s zien? Want ik hoor dat veel meiden ontzettend tevreden zijn maar ik kan echter nergens foto’s zien dus weet totaal niet wat ik moet verwachten van zijn werk, ookal is dat natuurlijk ook erg individueel.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×