Ga naar inhoud

Coconut

Leden
  • Aantal items

    117
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Coconut

  1. Hoe is het vannacht gegaan? Hoop dat je binnenkort duidelijkheid krijgt. 

     

    Maandag heb ik alleen een consult. Je verhaal schrikt me niet af maar ik neem het wel mee.. Ik ben niet tevreden met mijn huidige dames. En, net zo belangrijk, mijn man ook niet. 

     

    Genoeg over mij, dit is jouw topic. Ik open binnenkort mijn update. 

    Ondanks alles wens ik je een fijne dag. 

    Liefs Xx

  2. 8 uur geleden zei leek:

    Super mooi zijn ze!

    en ik snap helemaal wat je bedoeld met CC-vreter! Ik schrok ook van Mn keuze. 

    Maar zoooo blij met resultaat! Denk de hele dag ‘ik heb lekker de mooiste tieten van de wereld’ :33:

     

    Merk je al iets van de drop en fluff? 

    Of worden ze al zachter? Xx

    Ha @leek 

    Dank voor je compliment! Ik ben superblij dat ik niet minder heb genomen idd, jij dus ook haha!

    Ze zijn een beetje gezakt maar nog niet op hun plekje. Ik wacht maar geduldig -_- op de fluff.. Ze zijn wel wat zachter maar hopelijk worden ze nog relaxter :3:Ze zijn sinds gisteren partyproof en voelen al meer als 'eigen'. Heb jij dat ook?

     

    Lekker genieten van onze tieten :wub:

    Xx

  3. Vergeten mijn eigen onderwerp bij te houden... 

    Ooooh wat heb ik me het weekend na de operatie fijn gevoeld zeg. Geen pijn. Geen blauwe plekken. Echt ik kon best de was vouwen en zo..... 

     

    Maandag werd ik wat moe en kon niet zo goed doorademen. Dinsdag was dat nog erger en s avonds oplopende koorts. Borsten rustig, geen gekke dingen op het oog. Hmmmm... De kliniek gebeld, het zouden mijn hart of longen zijn. Wel knap zo door de telefoon maar ik was het met ze eens dat het vermoedelijk niet vanuit mijn borsten kwam. Ik verdacht mijn te strakke bh maar daar krijg je geen koorts van... @best_boobie heeft me superfijn bijgestaan.

     

    Huisartsenpost gebeld, afspraak gemaakt. Om half tien hijgend gemeld en ze keken erg argwanend. 'Meteen komen als het slechter gaat mevrouw!'. Huh...... De arts keek me na, verhoogde ontstekingswaarde in mijn bloed. Hij wilde een longembolie uitsluiten. Watte?! Vanaf toen een groot circus. Foto's, nog meer bloedonderzoek, hartfilmpje, CT scan... Te horen gekregen dat mijn protheses er misschien uit zouden moeten. Toen werd ik me toch fel! Lekker makkelijk maar niet zomaar.....! 

     

    Uiteindelijk een longembolie en een longontsteking uitgesloten. Hart ok, bloedwaarden waren te verklaren door de toch wel grote operatie. Weer naar huis om 4 uur. Zo blij! Koorts was inmiddels gezakt. Wat een gedoe. 

     

    De volgende dag de S bh geruild voor M. Wat een opluchting!! Letterlijk.

     

    Daarna ben ik echt rust gaan houden. Met hier en daar een escape. Allebei broodnodig voor mij. 

     

    Nu, ruim 2 weken na dato ben ik nog steeds meer moe als normaal. Heb geen pijn, voel hooguit de hechtingen wat trekken. De pleisters zijn eraf en de wondjes zijn netjes en, op een drupje gisteravond na, bijna droog. Meteen weer afgestraft voor het verschonen van 5 bedden....

     

    Deze week begint mijn man weer met een nieuwe klus. Wat heeft hij gewerkt en gezorgd voor mij en de 4 kleintjes. Ik heb mazzel met hem! Hoop dat hij er snel aan mag zitten haha!

     

    Ik ga met een helpend handje hier en daar weer aan het roer staan en het middag dutje is voorbij. Het kan niet anders helaas. Word ook wel suf van het geniks. En mijn darmen mega lui...

     

    Laat het proces maar verder gaan en de drop en fluff maar komen! Ik heb een privealbum, mocht je me willen volgen.

     

    Ik ben blij met dit forum en de mensen hier! Kei fijn!

     

    X Coconut

    • Like 1
  4. 21 minuten geleden zei Bloemmetje:

    Mooie boobies inderdaad! En het valt niet zo groot zoals ik het op de fotos zie..:D vind je het zelf ook meevallen of denk je soms wel eens wow:blink:

    Dankjewel! :wub: Ben nu 6 dagen na de operatie dus kan er nog niet alles van zeggen. Ik werd wakker na de narcose en dacht ooooooh dat valt best mee! 510 klinkt porno maar het is best netjes bij mij :3:.

     

    Ik ben een cc vreter, brede borsten kunnen veel kwijt. Een ander zou veel groter kunnen zijn met mijn volume en projectie. Ik sta daar ook van te kijken... Maar ik ben, zeker ten opzichte van hoe het was, echt al keiblij! En hoe het wordt daar ben ik ook superbenieuwd naar... 

    :32:

  5. Ben nu voor de tweede dag de trotse eigenaresse van 510cc Motiva Corsé :wub:

    Om 10 uur geopereerd, om 12 uur schrok ik wakker :3:. Om 14 uur zat ik te lunchen in het zonnetje. Wat een prachtige dag! 

     

    Ik vind dat er weinig te vinden is over Bauland/Faceland en dan over dr Steven Klein. Mijn ervaring: hele fijne kliniek, Bauland beter bereikbaar als Faceland. En over de dokter en zijn team alleen maar lof! Een fijne kundige arts die me gezegd heeft 'dit past Coconut en groter doe ik niet'.

    Ik vond dat ergens wel fijn, gaf houvast.

     

    Schijnbaar ben ik een cc vreter want ik zie hetzelfde resultaat bij vrouwen met minder cc. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.