• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Manueeltje

Donateur
 • Aantal bijdragen

  130
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

28 Excellent

Over Manueeltje

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Eindhoven

Recente profielbezoeken

1587 profielweergaven
 1. Linker borst wil niet goed indalen

  Tuurlijk ik zal je straks even toevoegen
 2. Linker borst wil niet goed indalen

  @Keetjeee Zou ik misschien ook even in je album mogen kijken? Heb dat probleem ook gehad, bij mij is het opnieuw een operatie geworden.
 3. Ik kan zelf niet meepraten over hoe 500 cc zal zijn. Ik heb zelf 325 cc rond dual plane en heb daarmee best een aardige boezem gekregen.
 4. Volgens mij valt het echt alles mee hoor met de wachttijd. Heb je wel meteen de arts die je wilt.
 5. Volgens mij is de wachtlijst voor een consult bij Nio niet zo extreem lang ( geloof een aantal weken). Maar tussen het consult en de operatie zit vaak wel een paar maanden. Je zou altijd even kunnen bellen dan weet je het meteen.
 6. @Aloysa Gefeliciteerd met je nieuwe boobs, ziet er voor nu al prachtig uit
 7. Te koop : Carefix Anna maat L (wit)

  Niemand? 15,- incl verzenden. (door brievenbus!)
 8. foto's 350cc mp en 375cc hp

  Welke cupmaat heb je nu van jezelf? Hoe lang ben je? Gewicht ? Het mooiste vind ik zelf altijd als het om verhouding met je eigen lichaam is. Ik kan je niet helpen aan foto's van 350 of 375 cc. Ik heb zelf 325 cc HP van mentor. Ik had zelf voorheen een cupmaat 75B /70C. Nu heb ik 75D/70E. Maar ze ogen als een volle C/ kleine D cup. Ik ben zelf 1.70 m en 58 kg. Ik was zelf heel bang dat het te groot zou worden... Maar na 3 maanden po had ik al wel zoiets van: ik had makkelijk voor 350/375 cc kunnen gaan. Het went erg snel! In het begin schrik je enorm na de operatie want dan heb je echt een paar koplampen, maar ze slinken vrij snel. Suc6 met je keuze. Mocht je foto's willen zien dan kan ik je evt toevoegen aan mijn album. Xxx
 9. Martelband borsten genoeg gezakt

  Ze kunnen niet verder zakken dan je eigen borstplooi .
 10. Jeetje wat balen meid! Hopelijk wordt je spoedig geholpen.
 11. Te koop : Carefix Anna maat L (wit)

  Te koop, Carefix Anna maat L, kleur wit. Verkeerd in een goede staat.
 12. Geniet ervan meis! En hopelijk is het nu de komende jaren goed voor jou en kun je er echt van gaan genieten! X
 13. Geweldig operatie verslag! Kraambezoek bij je tweeling (whahhahah) Fijn te horen dat alles goed gegaan is. Nu lekker rusten, herstellen en vooral genieten van je tweeling! Is het een 1 eiige tweeling geworden?
 14. Wat fijn dat je oude protheses eruit zijn (lijkt me toch een eng idee om daar mee rond te lopen). En dan nu nieuwe erin, wat fijn zeg! Nu lekker herstellen en goed je rust nemen, en dan kun je hopelijk de komende jaren genieten van mooie nieuwe boobs! xx
 15. @Bushaju Ja heb een album va 12-06-2017 daar staan alle foto's in van de 1e operatie en daarna. Ik zal zo even een nieuw album maken van de situatie net voor de herstel operatie en van hoe het er nu uit ziet na herstel. Mijn albums staan prive, maar ik zal je even toevoegen. Mocht je vragen hebben, dan graag via PB