Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Coconut

Donateur
 • Aantal bijdragen

  89
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

15 Good

4 Volgers

Recente profielbezoeken

297 profielweergaven
 1. Vergeten mijn eigen onderwerp bij te houden... Ooooh wat heb ik me het weekend na de operatie fijn gevoeld zeg. Geen pijn. Geen blauwe plekken. Echt ik kon best de was vouwen en zo..... Maandag werd ik wat moe en kon niet zo goed doorademen. Dinsdag was dat nog erger en s avonds oplopende koorts. Borsten rustig, geen gekke dingen op het oog. Hmmmm... De kliniek gebeld, het zouden mijn hart of longen zijn. Wel knap zo door de telefoon maar ik was het met ze eens dat het vermoedelijk niet vanuit mijn borsten kwam. Ik verdacht mijn te strakke bh maar daar krijg je geen koorts van... @best_boobie heeft me superfijn bijgestaan. Huisartsenpost gebeld, afspraak gemaakt. Om half tien hijgend gemeld en ze keken erg argwanend. 'Meteen komen als het slechter gaat mevrouw!'. Huh...... De arts keek me na, verhoogde ontstekingswaarde in mijn bloed. Hij wilde een longembolie uitsluiten. Watte?! Vanaf toen een groot circus. Foto's, nog meer bloedonderzoek, hartfilmpje, CT scan... Te horen gekregen dat mijn protheses er misschien uit zouden moeten. Toen werd ik me toch fel! Lekker makkelijk maar niet zomaar.....! Uiteindelijk een longembolie en een longontsteking uitgesloten. Hart ok, bloedwaarden waren te verklaren door de toch wel grote operatie. Weer naar huis om 4 uur. Zo blij! Koorts was inmiddels gezakt. Wat een gedoe. De volgende dag de S bh geruild voor M. Wat een opluchting!! Letterlijk. Daarna ben ik echt rust gaan houden. Met hier en daar een escape. Allebei broodnodig voor mij. Nu, ruim 2 weken na dato ben ik nog steeds meer moe als normaal. Heb geen pijn, voel hooguit de hechtingen wat trekken. De pleisters zijn eraf en de wondjes zijn netjes en, op een drupje gisteravond na, bijna droog. Meteen weer afgestraft voor het verschonen van 5 bedden.... Deze week begint mijn man weer met een nieuwe klus. Wat heeft hij gewerkt en gezorgd voor mij en de 4 kleintjes. Ik heb mazzel met hem! Hoop dat hij er snel aan mag zitten haha! Ik ga met een helpend handje hier en daar weer aan het roer staan en het middag dutje is voorbij. Het kan niet anders helaas. Word ook wel suf van het geniks. En mijn darmen mega lui... Laat het proces maar verder gaan en de drop en fluff maar komen! Ik heb een privealbum, mocht je me willen volgen. Ik ben blij met dit forum en de mensen hier! Kei fijn! X Coconut
 2. @KBoobs ik heb de 2 Bonnies S die ik had gekocht daar, omgeruild voor 2 M. En daarna vlug de Carefix Ava besteld. Die vind ik het fijnst eerlijk gezegd. BH hoeft echt niet te knellen! Grappig dat jij dezelfde ervaring hebt.
 3. Graag gedaan @KBoobs, heb jij ook een album? Leuk, zelfde arts en cc's. Ook Corsé kiest niet iedereen. Dit was voor mij nu de max en daar hield hij zich aan. Vond ik wel fijn, een rem... Ze zitten nog niet op hun definitieve plekje na 17 dagen. Maar ze veranderen iedere dag wel wat. Ben super ongeduldig haha! Ik heb geen napijn of blauwe plekken. Tramadol heb ik niet genomen. Heb jij de Bonnie bh gekregen? Want daar heb ik wel ruzie mee gehad. Had een S aangekregen, het leek wel een triangel maar ze vonden me zo smal... Mooi dat dat kreng veel te strak zat! Nu een M en wat andere modellen erbij en dat scheelde heel veel..
 4. Hi @KBoobs Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten!! Fijn dat je je goed voelt. Kalm aan hoor! Ik ben eind juni ook door Dr Klein geopereerd en heb ook 510cc Corsé gekregen. Je kunt in mijn privealbum kijken als je wilt.
 5. @Boobs2015 jij en je vriend mogen supertrots zijn! Ze zijn prachtig . Leuk om te lezen, geniet ervan. Wacht ik maar braaf op de drop&fluff. (Ik hou d'r van )
 6. Coconut

  Dames met Motiva Corsé...?!

  Hi @Manueeltje, mag ik in je album kijken? Ik heb sinds anderhalve week 510 Corsé
 7. Jaaaaaaaaa gelukt wauw prachtig en super hoopgevend dat ze hun weg nog gaan vinden dank voor de moeite!
 8. Ligt vast aan mij, ik ben nieuw
 9. echt gek, ik kan alleen je album met voor foto's zien. Ik zal wel iets niet goed doen. Zo jammer want zou supergraag je proces willen zien.
 10. Coconut

  Onzekerheid na 11 dagen po

  Dank vrouwke! Kunde nog ff fixen da ik bij jou kan blieken want da lukt niet @Noelle2612
 11. Coconut

  Onzekerheid na 11 dagen po

  Ge bent d'rbij @Noelle2612. Bliek maar es. Ik ben pas 1 week po maar wan skon stel tetten heddegij. Wil die van mij ook dichter bij elkaar zien! Ga de Ava kopen maar twijfel over de maat. Witte gullie da?
 12. Coconut

  Onzekerheid na 11 dagen po

  Heuj, fijn dat het al beter gaat @Jolene! Ik lees ff mee, hier nog unne Brabantse 510cc. Mag ik meeblieken in jullie albums? @Noelle2612 en @Jolene?
 13. Ik kan er nog niet in kijken?
 14. Duidelijk, dankjewel @Boobs2015ik kan niet wachten 1week po . Geduld ik weet het.... Maar ik vind het moeilijk om een beetje te zien hoe ze ongeveer zullen worden. Ik vreet cc's schijnbaar. Ik volg je proces graag! Heb je aan mijn album toegevoegd. Ik hoor graag wat jij denkt.
 15. Jawel, ik vond de narcose best spannend en was heel blij dat ik weer wakker was. Goed dat je dit gevoel deelt. Probeer niet teveel zorgen te maken voor morgen, die zijn namelijk een dag te vroeg. Om je een idee te geven van hoe ik het ervaren heb: vrijdagochtend geopereerd. Vrijdagmiddag stond ik de was te vouwen. Groot gezin... Maar dàt raad ik je af.... Maandag was ik vooral moe. Meeste last heb ik van mijn rug in de ochtend. Ik ben een zijbuikslaper en nu verplicht een tijd op mijn rug. Tja.... Het is een ingreep dus er zijn risico's. Maar waarbij niet? Jij wil iets en jij gaat ervoor! Niet teveel complicaties kijken en zoeken. Het internet staat er vol van! Zoek maar lekker naar hoe je denkt eruit te gaan zien
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×