• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mrt

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Borstvergroting BBC Dr. Verdonck

  Hey! ik ben vandaag op consult geweest bij dr Verdonck. Ik heb hetzelfde dilemma 320cc zou me (persoonlijk) net iets te groot zijn wanneer er dan nog de extra bh bij komt. (Al vond dr Verdonck het nog kunnen) ik denk dat ik toch voor de 300cc ga (tussenmaatje) dan zou het met bh hetzelfde zicht hebben gehad als de 320cc . Dat leek me wel fijn! Ik ben nu in twijfel voor welke implantaten het zullen worden. Sebbin, mentor of motiva...
 2. Datum voor een eerste gesprek staat gepland bij Verdonck! Super benieuwd
 3. @Auks Ik ga me sowieso wel aan de adviezen houden! Voorlopig heb ik enkel het gevoel dat ik bij hem op consult wil, dus misschien moet ik het maar gewoon doen. Daarna ga ik pas een goed zicht krijgen of ik het bij hem wil laten doen of niet. Mag ik zo onbeleefd zijn om te vragen hoeveel het kost? Heb van hem prijzen gelezen tussen de 3300 en 4500 euro klopt dit?
 4. Hoi! Ik heb veel pc opgezocht en ik kom er niet uit. ik twijfel tussen dr Verdonck bij Belgium breast clinic en dr van Zele in de wellnesskliniek. Ik stel me ook wel een vraag bij het prijsverschil. Iemand enig idee hoe het kan dat een BV maar liefst 1000 euro goedkoper kan zijn dan de gemiddelde BV? Ik lees vaak dat de nazorg bij BBC beter is dan bij de WK. Wat houd de nazorg juist in? Vermits ik 1 week na de operatie naar het buitenland verhuis vrees ik dat van nazorg niet veel in huis gaat komen ik ben heel benieuwd naar ervaringen en resultaten bij deze twee pc. groetjes!
 5. @Auks Het grote verhuiswerk gaat mijn vriend doen, ik zou enkel de kasten wat moeten inladen na de eerste week en anders blijft alles maar wat langer in dozen staan. tot gisteren was ik overtuigd om een afspraak bij Verdonck te maken voor een consult. Maar las vandaag verhalen over ongelijke borsten,... Krijg ik wel wat schrik van, maar helaas weet ik niet heel het verhaal. Misschien hadden deze vrouwen dit al en was het toch niet helemaal weg te werken...? Die info ontbreekt wat en er is altijd wel risico. Heb alleen wat bang dat het bij mij zou voorvallen en ik dan eigenlijk gewaarschuwd zou zijn... Ik hou er net van dat hij minder cc plaatst! Weet ik dat ik niet met te grote borsten naar buiten ga! Ik weg met mijn 1m78 maar 54 kilo dus een stel te grote boobies zou een gek zicht zijn! Zijn er lange wachttijden bij Verdonck? Voor hoeveel cc ga jij en welke protheses?
 6. @Eecc15il van dr van zele lees ik precies wel wat goede dingen! Ik kom er echt niet uit... De ene keer denk ik oh dat lijkt me wel een goede tot je er weer klachten van leest... Bij mij is het ook een redelijk drukke periode. In maart verhuis ik naar het buitenland, had het graag voordien gehad maar wil niet snel snel een beslissing maken en zou het wel echt in BE willen doen Ik vind wel alle namen van de pc niet op de WK... Of kijk ik er over? Ben ook aan het twijfelen tussen dr Verdonck. Hij opereerde ook in de WK. Heb je er lang last van gehad? Kwestie dat ik eigenlijk ook wel wat spulletjes moet kunnen weg zetten in men nieuwe huisje
 7. @Eecc15il bedankt voor je reactie! Van een dual-plane plaatsing had ik nog niet gehoord! Is het ook mogelijk om hier borstvoeding met te geven? Goed om te weten! Moest je verschillende gesprekken voeren en was de arts hierbij aanwezig?
 8. Hallo allemaal! Na jaren mij onzeker te voelen over mijn borsten heb ik eindelijk de knoop doorgehad, ik heb alle moed bij elkaar gesprokkeld om mijn vriend en ouders te vertellen dat ik een borstvergroting wil! Ik had altijd bang geweest voor hun reactie, maar ik ben nu op een leeftijd (23j) gekomen waarop ik mijn eigen verantwoordelijke beslissingen maak. Ik ben dan ook nog maar pas concrete info beginnen opzoeken. En de nadelen opgezocht. Hier heb ik nog enkele vragen over. - Ik las al heel wat over implantaten voor het weefsel of achter. Als ik het zo lees dan heeft achter het weefsel toch veel meer voordelen (je kan borstvoeding geven, bij vervorming zullen de implantaten niet zichtbaar worden,...) waarom kiezen er dan toch nog veel vrouwen om het voor het weefsel te laten plaatsen? Is dit enkel voor de pijn of heeft dit nog meer voordelen? - om de +/- 15jaar moeten de planten vervangen worden ivm kapselvorming. Is dit in alle gevallen nodig? Kunnen ze ook langer mee gaan en betaal je dan gewoon terug even veel als je eerste borstvergroting of is dit minder? - er is een kans dat er al na een jaar kapselvorming ontstaat, hebben er mensen hier al ervaring mee gebeurt het vaak of is dit eerder uitzonderlijk? - welke implantaten raden jullie aan? welke plastische chirurg raden jullie aan? (Ik woon in België) Ik ben op zoek naar iemand met ervaring en gekenkt staat voor kwaliteit en waar ik nadien ook nog terecht kan voor nieuwe implantaten. Ik las al verschillende goede ervaringen van de welness kliniek in Genk, toch lijkt me hun prijs eerder aan de lage kant te zijn, hoef ik me daar dan geen vragen bij te stellen? Alle tips zijn welkom! Groetjes