Jump to content

Birte

Platinum Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Birte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey von, dankjewel! Ja ik kijk er zo naar uit om ook eindelijk eens een mooi gevulde bikini of bh te hebben, zonder die opvullingen. ik wil graag eens een kijkje nemen in je album! En ik hoop er snel zelf een aan te kunnen maken groetjes!
 2. Weg met de opvulling! Hopelijk niet teveel last om te werken dan. Ik ben er wat bang voor om te werken achteraf. Ik sta in de zorg. nu eerlijk gezegd, neem ik ook nooit echt lange vakantie, eerder zo verlengde weekends. en ga ook veel op rustdagen inspringen. ik ga me wel zo een borstvoedingskussen halen om toch wat comfi te liggen 😀
 3. Ik heb het eerlijk verteld tegen mijn werkgever. En ik ben 3weken in ‘ziekte’. hoe gaat het met jou ondertussen? Vlot herstel? en ik kijk er zo hard naar uit om in bikini te liggen zonder schaamte. want nu is het echt zo goed als niks
 4. Ze worden ook dual plane geplaatst. Hoe heb jij het ervaren? Grts x
 5. Hey iedereen. ik ben 34j en heb 3kids en na de zwangerschappen helaas niks overgehouden. Jarenlang speelde het in men hoofd om een vergroting te ondergaan. Uiteindelijk toch besloten ervoor te gaan! En op 1/7/2021 is mijn D-day!! ik zal geopereerd worden door dr verdonck in diest. En krijg motiva round full 425cc. Ik heb nu een A-cup en ben 164cm en 62kg tijdens de passessie voelde ik me sinds lange tijd weer vrouwelijk. En dr verdonck begreep ook goed wat ik bedoelde. ik volg vaak de verhalen hier en heb er al veel info uit gehaald. Top dat dit bestaat!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.