• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

anoniem89

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  76
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

2 Volgers

 1. Dames utopia en sophie succes morgen! May the boobs be with you haha
 2. Even voorstellen

  Er is een andere meid hier zei is ook bij hem geweest en heeft hetzelde als mij ze wordt maandag geopereerd. Ik wil het al 10 jaar. Dus het gaat zowiezo gebeuren!
 3. Even voorstellen

  Ik ga naar een pc. Die stuurt dus geen foto's mee dat weigert hij. En dat staat ook niet in de voorwaarden. Er zijn ook meiden die meer dan mij hebben en een goedkeuring hebben. Dus het is afwachten inderdaad..anders komen ze er toch in Juni.
 4. Aah super doe ik dankjewel
 5. Ik volg even ben ook benieuwd naar foto's van LaLexSu
 6. Even voorstellen

  Ja al vanaf 24 oktober bezig. Echo al gehad bdz 0.7mm maar ik heb moetem wachten ik ben van verzekering veranderd had eerst vgz maar die schijnen ontzettend moeilijk te doen ..nu unive. Ik heb 9 feb mijn afspraak bij Dr.Fresow Bauland kliniek.
 7. Even voorstellen

  Mag ik die ook misschien zien? Groetjes!
 8. Vergoeding in 2017?

  Ja begrijp ik...ik zou ook niet weten hoe ik met de teleurstelling om zou moeten gaan. Behalve heeeel hard doorsparen. Nogmaals proberen ga ik niet doen. Weer een jaar wachten. Ben net van verzekering veranderd. Succes alvast meid.
 9. Even voorstellen

  Dankjewel ik zal het nodig hebben. Ze komen er toch maar dan zal ik langer moeten sparen helaas. Ik zit er ook al mee sinds ik me kan herrineren. Ik ben nu 28.
 10. Even voorstellen

  Dat zal ik zeker doen als ik je niet meer vind na 9 fenruari. stuur me gerust een prive bericht . Sommige hebben het niet vergoed gekregen in mijn situatie. Dus het is echt afwachten.
 11. Even voorstellen

  Maar hier zie je dus ook een licht streepje... als plooi zijnde. Dus en het is echt plat hoor. Dus ik ben benieuwd...hopelijk kan ik ook over een paar weken eindelijk gelukkig zijn met nieuwe borsten
 12. Even voorstellen

  Dankje deze foto heb ik net gemaakt ..is wel licht voorover hangend omdat ik de foto zelf moet maken beetje raar zo haha
 13. Even voorstellen

  Hier zie je dus een borstplooi. Voor sommige verzekeringen is dit al teveel ja..het is ook een beetje een geluks kwestie heb ik het idee..zo als je ook leest in het topic vergoeding 2017. Ik heb ongeveer zoals op het plaatje. Maar zal toch al een plooi hebben aangezien ik een kind heb en het " miniscule vel" hangt. Dus ik ga het ook gewoon proberen. Succes
 14. Even voorstellen

  Je moet eigenlijk gewoon plat zijn zeg maar..helemaal niets. Ik ben er ook mee bezig ..heel proces vooral het wachten overal op. Ik heb de echo laten maker deze is beide kanten 0.7mm. 9 feb heb ik een afspraak bij de chirurg deze miet dan vaststellen of je een plooi hebt ja og nee en Aplasie hebt zo heet dat. Hij verstuurd dan de aanvraag naar de verzekering.
 15. Ja dat bedoel ik ook dat staat er ook ik ga voor een vergoedingsaanvraag..dus eerste consult