Ga naar inhoud
Borsten Forum

anoniem89

Premium Member
 • Aantal items

  195
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

17 Good

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi univé ...ik ben extra in januari gewisseld van vgz naar Univé. Succes vandaag!
 2. Hey alles goed zie ik..mooi al he. Ik denk dat jij geluk hebt gehad dan, want ik heb toch echt 12 weken moeten wachten op hem. Hij had eerder geen plek. En ik ben al via Bauland kliniek geopereerd. Niet via Faceland( wachttijd nog langer door patienten stop hoorde ik). Er zal wel een uitvaller zijn geweest.
 3. Ja lekker snel..was echt fijn. Ook zo vroeg. Hahaa ja heel vreemd..ik werd wakker vanmorgen en dacht worlw oohh ja. Hahaha. En mijn vriend is er ook heeeel blij mee.
 4. Hey meis! Niet erg haha. Het gaat wel..ik zeg niet geen pijn. Maar het is met de pijnstilling heel goed te doen. Zien er indd al heel mooi uit ik ben verliefd. Xxj
 5. Vandaag om 8 uur melden bij de kliniek. Om 9 uur werd ik naar binnen geroepen en werd meteen het infuus aangeprikt. Auw..en alles ging heel snel. Ik ben om 9.30 uur geopereerd. En om 11 uur werd ik wakker. Om half 1. Gingen we naar huis. Alleen ik heb vanaf dat ik wakker werd tot nu heel de dag geslapen bijna. Ik heb even snel.kunnen spieken en waauuwww. . Nu wel flinke druk/"pijn",maar met pijnstilling uit te houden. Hopelijk snel genieten van mijn boobies. Xxxjes
 6. Ik kan niet twijfelen over de cc's ..350 is mijn max.
 7. Ik kom van cup..niks..nog geen AA ben 1.60m en 50kg krijg 350cc Motiva Corsé. (Hoogste profiel) dit was mijn max. En jij?
 8. anoniem89

  Vergoeding in 2017?

  Ja dat snap ik inderdaad. Maar dat moet wel goedkomen! Succes met alles! En hopelijk snel goedgekeurd.
 9. Jaaaa heel spannend! Ik heb totaal geen twijfels..die muggenbulten van nu, ben ik morgen lekker kwijt zenuwen valt.. heel raar erg mee! Ik neem ook wat cola mee.! Allemaal successs!!
 10. Ik ook ! Ik ben morgen ook aan de beurt
 11. anoniem89

  Vergoeding in 2017?

  Nou dan heb je dat al binnen. Ik kan me niet voorstellen dat je borstweefsel dan meer dan 1cm is. In princiepe geven ze niet meteen overal een uitslag. Ik had geluk en bij mij zeiden ze wel meteen dat het max 6mm was. Succes!! En vermeld er aub duidelijk bij dat het om borstklierweefsel gaat en geen vetweefsel! Dat gaat nog wel eens fout, omdat ze gewoon weg niet weten wat ze moeten meten. Groetjes !
 12. Ja inderdaad dat scheelt weer . Ja ik ga er ook vanuit een weekje goed doorbijten en dan langzaam genieten ik heb er alle pijn voor over! Dankjewel voor je lieve woorden.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×