Ga naar inhoud

Flor

Leden
  • Aantal items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Flor

  1. Oh top, thanks voor de Hunkemoller tip! Leuk he, vond je vriend het ook leuk? Die van mij wil ook graag mee haha! En ja ik heb gewoon op mn rug een soort eczeem plek vd po bh gekregen, ben daar sowieso gevoelig voor maar echt heel irri die jeuk op dat éne plekje. Klaar mee ? en jaaa! Soms doe ik dat ding even uit en dan denk ik huh? Ze voelen dan super warm aan! Worden wel steeds wat zachter wat fijn is, bij jou ook? Vooral de rechter die al van begin af aan wat sneller in t hele genezingsproces is. 

  2. Hahah wat een mooie update, zo grappig want het lijkt net of ik een verslag over mezelf lees! Hier ook 5,2 wkPo en ook nog door druk zijn last van de linkerborst, vandaag bewust ff rustige dag geprobeerd te pakken want voelde zelfs mn borstbeen weer ook geirriteerd zijn, terwijl dat over t algemeen al weg was, die last. Linkerborst is ook echt veel meer aan gesleuteld en voel ik echt door weer dagelijkse dingetjes meer zeurderig zijn! Alleen het gedeelte bh’s moet ik nog ondergaan haha, ga ik snel doen hoor, zin in! 

  3. Hai, ik vind t heel vervelend voor je dat je je nu zo voelt, heb geen antwoord op je vraag.. maar wil je in ieder geval een gevoel van medeleven geven ? en ondanks dat het jou misschien niet helpt (jij alleen weet wat je voor jezelf had gewenst/ gewild) heb ik nog even je foto album bekeken, ook die van vandaag en ik vind persoonlijk dat het heel mooi is én je mooi staat. Xx 

    • Like 1
  4. Op 17-3-2019 om 13:15, Boobmom zei:

    Voor zover ik nu kanzien bij je...gaat dat zeker zo zijn!

     

    Wat een genot he? Ik geniet er elke dag van. heb nog nauwlijks ongemak....en kan ook steeds beter op mijn zij blijven liggen. Dat voelde eerst nog wel wat raar...voelde ik echt die implantaat zitten. Het wordt gewoon steeds meer eigen!

     

    Maar dat weet jij natuurlijk allemaal al, want jij hebt een wissel gehad nu toch?

    Hi! Ja ik heb idd een wissel gehad maar het is deze keer echt zoveel makkelijker! En zoveel minder pijn, het voelde ook al super snel zacht en eigen van binnen, heel fijn en raar ook wel haha, de eurosillicone die ik eerst had voelden zo aan als ballen pfff en dat is eigenlijk altijd gebleven, deze motiva’s voelen nu na bijna 3wk al zachter zelfs! En dan wordt dat alleen nog maar zachter en mooier! Op mn linkerzij liggen heeft al due 16jr niet fijn gevoeld, werd altijd wakker met een tijdelijke pijn. Nu kan ik eigenlijk al pijnloos op mn zij liggen, kan t niet geloven! Maar ik probeer nog veel op mn rug te liggen of alleen ‘half’ op mn zij..vind t nog beetje spannend, wil niks verpesten oid hihi. Ben zo blij met deze implantaten, ze voelen allang als eigen. Super fijn! Ben wel blij als ik weer kan gaan sporten, dat mis ik wel echt! 

  5. 2 uur geleden, Boobmom zei:

    Hey @Flor, welkom hier op mijn topic. 

     

    Natuurlijk mag je meekijken...ik zal je zo even toe gaan voegen...

     

    spannend een wissel. Hoelang geleden heb je je eerste BV gehad? En waarom nu de wissel? Wil je groter, of is er iets mis? Of zwangerschap gehad, waardoor het een en ander verandert is...

    Hai! Thanks! Ik heb mijn ‘tweeling’ nu al 16jr.. helaas is de linkerborst sinds een paar jr van vorm veranderd, kapselvorming... zit ook hoger nu dan de rechter en is kleiner... verder heb ik nu echt wel rimpelvorming ook. Het is de hoogste tijd voor een wissel. Heb eigenlijk ook al jaren last in de nacht van die linkerborst, doet best pijn als ik op die zij lig. Vind de wissel heel spannend want wil zoooo graag 2 gelijke (of voor zover dat kan) borsten en best bang dat ik na de operatie wakker wordt met nog steeds verschil in grootte hihi. 

  6. Op 21-1-2019 om 15:45, Boobmom zei:

    Oh ja @M&M&m...nu weet ik het ook weer. En je zou zeggen met jouw 80A en mijn 75B,we redelijk gelijk zitten,maar begreepdat jouw borsten toch wat kleiner waren dan de mijne....nu helemaal trouwens :152:( dit is me toch een  partij leuk om te zeggen,haha) Ik begin vortaan grappen erover te maken, een teken dat ik blij ermee ben.

    Ow en je vervuit mijn topic echt niet hoor...vind t leuk en gezellig.

     

    Maar even terug op jouw operatie over , jawel, 8 daagjes.... je hoeft niet bang te zijn dat het TE groot gaat worden hoor. Hou mijn album maar een beetje in de gaten... ik plaats elke week wel een foto.... bij mij is er 300cc dual plane geplaatst en had nog net wat meer borst volgens jou. En inmiddels vind ik het al een heel mooi maatje worden. Precies in kleding zon twijfelmodel...want wat ik nu dus zie, dat bv in een trui valt qua projectie veel weg, maar je ziet wel bolling aan zijkanten...die normaal met ons slappe cuppie, door je bh juist naar binnen gedrukt wordt (lees totaal geen side-boob). Ik zag mijn schoonmoeder gisteren af en toe kijken...zij weet ook van niks! Maar straks in bikini kunnen we er niet omheen....a helemaal niet als je op je rug ligt...ze gaan echt niet opzij vallen....eerste jaar al helemaal niet. Je gaat er zo blij mee zijn. Ik sta al 3-5 x per dag...kort even met die bh open voor de spiegel.

    Hi @Boobmom ik lees al even mee en ook met jouw leuke topic .. ik ben zelf op 26 febr aan de beurt voor een wissel van eurosillicone 300cc naar motiva progressive 425cc .. super spannend! Zou ik jouw album mogen zien? Alvast bedankt! 

  7. Op 11-1-2019 om 22:45, Rosanna123 zei:

    @Din8Klinkt alsof je al mooie volle borsten hebt. Wil je ze net iets groter, of wat is de reden om te wisselen?

    Ik heb de demi ergonomix, maar deze ogen ook wel echt rond. Zal je zo even toevoegen aan mijn album. In mijn album staan trouwens ook foto's van voor mijn wissel (345cc hp) dus goed om even in de beschrijving te kijken wat wat is.

     

    Overigens mijn allereerste bv toen had ik anatomisch en vind persoonlijk dat die toch de allermooiste vorm geven. Ergonomix komt daar niet bij in de buurt, maar voelen dan wel weer zachter... 

    Hoi @Rosanna123 zou ik misschien ook mogen meekijken in jouw album? Ik ben as 26febr aan de beurt bij Faceland dr. Fresow 425cc motiva progressive gel plus, full  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.