Ga naar inhoud

Chantalh05

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Chantalh05

Recente bezoekers van dit profiel

1164 profielweergaven

Chantalh05's Achievements

1

Community reputatie

  1. tot

    Hoi Poobie, Hoe laat werd jij geopereerd? Dankjewel, ik lees je berichtje nu pas. Hoop dat jij ook een redelijke operatie hebt gehad. Ik heb heel erg veel pijn, en onwijs last van mn rug. X
  2. Succes morgen!! Komt vast helemaal goed. Vooral van genieten.
  3. tot

    Dankjewel!! Het is alleen verplaatst naar dinsdag 3 oktober om 9:45. Ik had gister nog een gesprek met mijn PC om het een en ander door te nemen, dokter Damen. Maar hij wilt mij niet opereren omdat ik achteraf voor meer dan 450 cc heb gekozen, denk ik. Hij houdt niet van grote protheses.. hij is meer van het natuurlijke. Naja dan niet, dus toen heeft Diana geregeld dat ik toch nog dinsdag wordt gelopen door dokter Kevin Peters.
  4. tot
    Oehhhh spannend! A.s. maandag op 2 Oktober om 11:30 heb ik mijn afspraak voor mijn borstvergroting. Zaterdag 30 september zie ik de arts nog even om het een en ander te bespreken. Zó spannend.. Ik ga waarschijnlijk voor 550 cc. Het lijkt mij zo'n raar idee om wakker te worden met dát gene waar je al jaren naar verlangt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.