Ga naar inhoud

CatvonDee

Silver Member
  • Aantal items

    149
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door CatvonDee

  1. Op 13-12-2017 om 00:02 zei Lavelle:

    Hey @CatvonDee. Na m'n eerste consult had ik nog ontzettend veel vragen. Daarom heb ik volgende week donderdag een 2e consult ingepland :lol:. Het lijkt erop dat het mentor gaat worden. 275 of 300cc. Ik ben nou wel aan het twijfelen gegaan (thx @La. :D:P) omdat er van motiva nog een round prothese bestaat die ik toch ook nog even wil bespreken. Ik hoop donderdag te weten wat het zal worden. Ben al aan het aftellen naar de 31e jan. Eindelijk booobies :wub:.

     

    Hoe stel jij het nog?

     

    Liefs xxx

    Oh keuzes hè, lastig hoor! Hopelijk heb je inderdaad geen twijfels meer na je 2e consult.

     

    Hier gaat alles super. Ze veranderen nog steeds elke week dus veel foto's maken als je geopereerd bent;).... Vd week mijn eerste lingeriesetjes gekocht en het staat zo goed allemaal:D, ben echt mega blij met mn nieuwe aanwinsten:rolleyes:.

     

    Dus lekker aftellen naar eind januari en bereid je voor op het ergste en dan kan het alleen maar mee vallen, komt helemaal goed met je boobs^_^

  2. Op 11-11-2017 om 21:35 zei liesje:

    Hey, zou ik je album mogen zien? Op 1/12 staat mij BV ingepland bij Dr. Verdonck voor Motiva Full. Ik heb nu 75AA en ben een stukje kleiner dan jij, 1m70 en 58 kg.

    Omdat ik er maar niet uit geraak (1e consultatie 295cc) ga ik nog eens passen op 20/11 (aant denken aan 315cc-335cc mits ik helemaal niks heb)

    Verloopt alles goed? X

    Ja hoor! Ik heb je toegevoegd.. ik vind 315 cc echt perfect bij mijn figuur passen. Bloot denk ik wel van wowww wat een kanonnen maar in kleding valt het niet erg op vind ik. Alles verloopt goed hier, ik heb nergens last van, ze worden al wat zachter dus het gaat de goede kant op :lol:.

    Ik denk dat je 315 cc ook wel kan hebben hoor. Het scheelt zo weinig met 295 cc. Maar wel goed dat je nog een keer gaat passen, dan weet je het zeker.

    • Like 1
  3. 47 minuten geleden zei Anouk12:

    Ah ja 4 uur rijden is dan inderdaad wat veel. Zelf vond ik 't de rit wel waard en ben ik blij dat ik niet naar de huisarts ben gegaan maar mijn reistijd is daarentegen ook wat korter (1 uur enkele reis). 

    Ik heb de Anna en de Bella, beide in maat L, maar draag voornamelijk de Bella. 

    Oke ik heb de Mary nu maat L maar ik twijfel of hij niet wat strakker moet zitten. Dus ik heb vd Anna maat L en M besteld en dan kijk ik nog wel even. Thanks!^_^

  4. Op 23-10-2017 om 22:41 zei Jules90:

    Precies, daarom twijfel ik! Ik ben 1.73 cm, weeg 59 kg en heb cup 70A. Wat ik pastte bij Verdonck zag er netjes uit, maar ik twijfel over één slag groter, geen idee waar ik dan op uit kom. Bij Bergman was het 330 cc trouwens (nog steeds een groot verschil). Thanks voor het meedenken!

    Volgens mij heb je 235 cc en dan 1 slag groter is 255 cc, van motiva dan, ik weet eigenlijk niet welk merk je krijgt:huh:.

  5. 30 minuten geleden zei Esther1985:

    @CatvonDee als ik jouw verhaal lees dan komt dat overheen met dat van mij. Ik krijg de Motiva 315cc en wordt ook gedeeltelijk onder de borstspier geplaatst. Ik heb ook 2 kinderen 4 en 1,5 jaar. Ik kijk het meeste tegen de week na de ok op. Hoe dat allemaal gaat verlopen. Zou ik naar je album mogen kijken?? Ik wordt eind nov geopereerd

    Mij is het herstel reuze meegevallen. Ik heb wel de eerste 2 dagen hulp gehad met de kinderen en toen zijn ze 3 dagen naar opa en oma gegaan en daarna kon ik het meeste zelf wel weer. Dus die eerste paar dagen is hulp met de kinderen wel heel handig hoor. Maar iedereen hersteld natuurlijk ook weer anders dus ik zou proberen alle hulp die je kan krijgen te regelen en mocht het niet nodig zijn omdat je het zelf wel red dan kan je ze altijd nog afzeggen. Spannend hoor, nog een paar weekjes aftellen! :)

  6. 56 minuten geleden zei Anouk12:

    Oh wat fijn zeg!! Haha ja die eerste keer weer écht douchen is goddelijk! :lol: Dus neem lekker je tijd ervoor zou ik zeggen. ;)

    Met mij gaat het ook goed. Ik herstel goed en van mijn littekens is amper nog iets te zien. Kan alleen nog niet zelf mijn hond uitlaten en autorijden lukt me om de een of andere reden ook nog niet en daar baal ik wel van. Verder til ik nog niet en de zwaardere huishoudelijke dingen laat ik doen.  

    Foto net bekeken en wauw! Ziet er al heel mooi uit! 

     

    Succes morgen bij Verdonck! 

    Ah nog even geduld en dan lukt autorijden de hond uitlaten ook vast wel weer.... ik ben ook erg benieuwd naar mijn littekens, ik ga gewoon even hier naar de huisarts. 4 uur in de auto voor 5 minuten werk vind ik iets te ver :o. Maar jij hebt ook de carefix anna toch? Welke maat heb jij? 

  7. 24 minuten geleden zei Anouk12:

    @CatvonDee

    Hey,

    Hoe gaat het met je?

    Zou ik ook mogen meekijken? Ben wel benieuwd. :)

     

     

    Hey! Ja alles gaat goed! Morgen worden de hechting knoopjes eraf geknipt bij de huisarts, ben blij als die pleisters eraf zijn en ik weer normaal kan douchen.. het normale leventje is ook weer begonnen en het meeste lukt me allemaal wel alleen, ik til alleen de kids nog niet, ik ben voorzichtig met mijn armen boven mijn schouders te houden en stofzuigen enzo doe ik ook niet. En met jou? Ik voeg je toe!

  8. 19 minuten geleden zei Natje1:

    Voilà vandaag D-day. ..aan het wachten in de kamer...brrrrrrr nu toch wel zenuwachtig. Een 300cc Motiva rond wacht op me:Dik hoop maar dat ik nu niet te klein heb gekozen. Na de laatste dagen intens op dit forum te zitten rondneuzen geraak je gewend aan grotere borsten:lol:

    Ik heb nu een 80B en hoop op een kleine 80D.

     

    Duim voor me;)

     

    Gtls

    Waaahhh! Heel veel succes vandaag! Gaat helemaal goed komen!^_^

  9. @Jules90 hm dat is echt wel een heel groot verschil ja. Dan zou ik ook zeker nog eens gaan passen bij verdonck. Wat zijn jou maten? Lengte gewicht voorsituatie? Ik ben ook eerst bij Bergman geweest maar hier kwam ik ook rond de 315 cc uit dus daarom heb ik verder ook nooit getwijfeld over de maat bij verdonck. Verdonck houd het ook natuurlijk en kijkt echt naar wat in verhouding is met je billen en buik, dus ik zou zeker wel naar zijn advies luisteren.

  10. 51 minuten geleden zei Mee:

    @CatvonDee ik ga ook voor de ergonomix. Dat geeft zo'n mooi natuurlijk resultaat. Ik ben zo jaloers op iedereen die de operatie al heeft gehad :rolleyes:

    Ahh voor je het weet ben jij ook al aan de beurt hoor!

    52 minuten geleden zei Vae:

    @CatvonDee Wat fijn dat het allemaal goed gaat en natuurlijk gefeliciteerd met de nieuwe aanwinsten! Ik heb 14 december mijn eerste consult bij Verdonck en als voorkeur Motiva. Zou ik ook een kijkje in je album mogen nemen?

    Spannend!!! Wanneer wil je graag geopereerd worden? Ja ik voeg je toe!

     

    45 minuten geleden zei Tittie_chick:

    @CatvonDee

     

    oehoee spannend! Eindelijkkk.. ik ben ook nieuwschierig hihi

    ToegevoegdB)!

  11. 47 minuten geleden zei Natje1:

    @CatvonDeewowww heb je foto''s gezien. Wat zien ze er  mooi uit! Zo wil ik het dus ook:D

    Is het achter de borstspier? De pc heeft mij niks gezegd over full of medium. Zal dat woensdag toch eens vragen.

    Hoe voel je je nu? 

    Grtjs

    Dual plane dus gedeeltelijk achter de spier. Ja ik voel me eigenlijk heel goed. Vandaag is het dagelijkse leven weer begonnen alleen dan MET boobs:lol:, kids naar school, ik ben weer begonnen met werken, vandaag ook weer auto gereden.. de tijd na de operatie gaat zo snel! Succes alvast woensdag!

  12. 11 uur geleden zei Natje1:

    @CatvonDeehoi hoi ik mag de 25ste voor nieuwe boobies. Mag ik je album zien? Van wat kom je en wat heb je erbij? Ik ga voor 300cc motiva en ook wel een borstlift.

    Zo spannend...als ik het lees dan verliep het echt wel vlot bij jouw. Je geeft me moed:D

    Veel succes de komende dagen.

    Ik kom van een 70a. Heb nu 315 cc motiva full gekregen. Ik ben 178 en weeg 56 kg. Ja het is me qua herstel echt reuze mee gevallen! Hopelijk gaat het bij jou ook zo vlot, spannend hoor!

  13. 11 uur geleden zei Starships:

    Wauw, ze zien er al zo mooi uit! Zo hoop ik dat de mijne er ook uitzien over 10 dagen! 

     

    11 uur geleden zei Bunny87:

    Wauw @CatvonDee, zo mooi al na 10 dagen!! Heel mooi resultaat! :wub: 

     

    11 uur geleden zei Dreaming1991:

    Prachtig!!!! Dit al na 11 dagen! Echt hele mooie borsten heb je gekregen :) dankje om mij toe te voegen!

     

    11 uur geleden zei Jojo83:

     

    Wat een mooi natuurlijk resultaat al zeg :blush:!! 

    Thanks allemaal, super lief!:D

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.