• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Bunny87

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  238
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Bunny87 last won the day on October 17 2017

Bunny87 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oost-Vlaanderen

Recente profielbezoeken

1074 profielweergaven
 1. @Marloesb31 ik heb net even naar jouw foto’s gepiept! Zo moooi!!! Ik vind ze echt perfect! Ze passen heel mooi bij jouw lichaam en zijn perfect van grootte vind ik! Supergoed gekozen!
 2. Ik ben ook 1m71 en 56kg. Ik startte met een klein A’tje en had na de operatie in men sportbh’s een 80C. Mijn bh’s nu zijn 75D of 80C. Maar laat je niet misleiden door cupmaten want van uitzicht is het wel een grote B-cup. Die 380 gaat zeker goed zijn en die 440 zal wat groter zijn maar zal geen immens verschil zijn, aangezien je zou spijt hebben als ze te groot zouden uitvallen zou ik dan wel voor de 380 gaan. Dat vind ik persoonlijk al vrij veel, zou bij mij ook wel gemogen hebben maar dan zou ik echt wel grote borsten hebben
 3. Idd @dddd, zoals @Marloesb31 zegt moet je je gevoel volgen. Zoals ik in men berichtje zei stel je je best de vraag wat je liefst zou hebben, dat ze wat groter uitvallen of toch liever iets kleiner... succes!! Uiteindelijk is 60cc nu ook niet zoveel hoor! Giet eens 60ml water in een glas, is bijna niks hé
 4. Hoi! Als je pc dat zegt, dan zal dat zeker ok zijn hoor. Het went enorm snel! Je moet je de vraag stellen of je teleurgesteld zou zijn mochten ze te klein uitvallen of als ze te groot zouden zijn. En zo kan je de juiste keuze maken voor jezelf Succes!! Zal wel heel mooi zijn hoor, je zal heel blij zijn als het achter de rug is!
 5. Hey @dddd!! Heel veel succes alvast voor morgen! als je twijfelt moet je zeker voor de grootste gaan, en zeker als je nu al weet dat je zou spijt hebben als je ze izts te klein zou vinden! Ik ben geopereerd door dr. Verdonck en hij zei dat je je moet afvragen: zou ik teleurgesteld zijn als ze klein zijn of eerder als ze te groot zijn? En zo kan je dan je keuze maken. Ik had voor de grootste gekozen omdat ik zou spijt hebben mochten ze te klein uitvallen. Ik ben heel erg tevreden dat ik dat gedaan hebt want het is cliché en iedereen zegt het maar het went zooo snel! Mocht ik het opnieuw doen zou ik voor nog een beetje meer gaan. Ik kreeg nu 295cc Motiva Ergonomics, ben heel erg tevreden en ik vind ze supermooi maar het mocht wel wat groter van mij. 350-400cc zou zeker niet misstaan mss ooit als ik een wissel moet krijgen Aftellen naar morgen!! X
 6. Borsten kijken

  Haha, ik ben ook erg blij dit te lezen bij jullie. Ik dacht al dat er iets mis was met mij ik keur ook elke vrouw
 7. Operatie BV woensdag 20 dec

  Succes morgen!!
 8. Hoi! Waar te beginnen?

  Hey @Brown! Ik kreeg 295cc Motiva Ergonomix Full door dr. Verdonck in de BBC (belgian breast clinic) in Diest. Hij is echt een topchirurg die tijd voor je maakt, heeel veel uitleg geeft en een antwoord geeft op al je vragen. Hij staat ook 100% achter de naturel look! Hij doet niks anders dan bv dus hij heeft heel veel ervaring ik kan er geen slecht woord over zeggen! Ik kom van een A-cup en heb nu een mooie C-cup. Laat je niet afschrikken door cupmaten, dat komt soms anders over dan het is. Mijn borsten zijn nu een goed hand vol ik wilde ook natuurlijke borsten. De Motiva Ergonomix is zo soepel dat deze altijd zorgen voor een natuurlijke look. Ik betaalde €3395. Verdonck werkt ook met Sebbin- en Mentorprothesen. Voor de Sebbin betaal je +- €2500 en de Mentor zit qua prijs ergens tussen de Sebbin en de Motiva Tijdens men eerste consult heb ik alle prothesen eens gevoeld en de Motiva was de soepelste en de zachtste. De dag van de operatie verliep alles heel vlot. Ze waren enorm begaan. Verdonck en zen topteam hebben dat super gedaan! Ondertussen ben ik al 9 weken po en heel erg tevreden! Veel succes met je zoektocht! Je zal echt blij zijn dat je de stap gezet hebt!
 9. @Minimoedere ik zie nu pas goed je profielfoto. Je hebt de bv dus al gekregen sorry! Hoeveel cc kreeg je en waar ben je geweest?
 10. Hey, ik heb geen album, sorry alles gaat heel goed! Ik ben sinds woensdag 8w po. Draag sinds donderdag een gewone bh en geen borstband meer. Deed een beetje raar in het begin maar het went wel. Heel tevreden met men boobs ik droeg in men sportbh's 80C. Nu in men gewone bh's heb ik 75D. Ze zijn wel nog vrij hard vind ik, al ietsje zachter dan in het begin wel maar toch nog vrij hard hoe gaat het met jou? Heb jij je bv al gekregen of ben je binnenkort aan de beurt? Liefs, xxx
 11. Heel veel succes!! no stress! Komt allemaal goed Bij dr. Verdonck ben je in goede handen! Voor je het weet is het achter de rug! Ik kreeg op 18/10 295cc motiva ergonomix en ben er heeel erg blij mee ondertussen al 8 weken verder en sinds vandaag draag ik terug gewone bh's. Heb ook voor de allereerste keer sinds de operatie men borstband niet aangedaan. Deed een beetje raar maar het went wel toi toi toi voor morgen!