• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Bunny87

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  222
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Bunny87 last won the day on October 17

Bunny87 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

23 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oost-Vlaanderen

Recente profielbezoeken

751 profielweergaven
 1. Hey @Mee! Leuk jou te horen! Alles gaat heel goed en ik ben enorm blij met het resultaat! Naakt mocht hier ietsje meer zijn maar in men kledij vind ik het wel goed! Verdonck heeft echt gouden handen, het is ongelooflijk! Hoe gaat het met jou???
 2. Ik ben als ik men verband nog aan had bij Hema geweest voor men sportbh. Ik had gelezen dat de Heavy Support sportbh van daar goed was en daarvan heb ik verschillende maten gepast. Heb echt lang in het pashokje gezeten vooraleer ik uiteindelijk een maat gekozen had ik vond het nogal moeilijk. Ik liet er wel de ticketjes nog aan voor het geval het niet oké zou zijn maar het was in orde, goede maat gekozen (80C).
 3. @Sofie456 ze zien er al heeeeeel mooi uit! Bij mij heb ik het verband er na 10 dagen afgedaan, ik kon echt niet meer wachten Nu gaan ze nog goed zakken en je zal zien dat ze er volgende week alweer anders uitzien! Trek zeker wekelijks een foto, dan zie je het verschil het beste nog veel succes met je herstel!
 4. Oej @Sofie456 dat is minder leuk nieuws hopelijk niet te erg! Veel moed!
 5. Die rugpijn zal nog even duren, helaas in het begin moet je echt op je tanden bijten! Komt goed hoor, alleen zal je nog eventjes geduld moeten hebben... De eerste 2 weken kan je niet anders dan op je rug liggen maar je moet je een comfortabel nestje maken met veel kussens
 6. Pijnstilling na borstvergroting

  Neem die pijnstiller gerust hoor als je teveel pijn hebt. Je wordt er idd wel suf van. Bij mij deed die Ibuprofen en Paracetamol ook niet veel. Wel opletten dat je niet teveel neemt. Ik zal je mijn schema'tje eens sturen dat @Desert-Rose voor me had opgesteld! Als je wenst kan ze dat voor jou ook even opstellen. Groetjes & succes met je herstel!
 7. Nog even toevoegen aan men bericht dat ik men borsten absoluut niet fake vind. Dat was ook een must voor mij! Ik wilde mooie natuurlijke borsten en dan is het ook. Natuurlijk zijn ze nu nog volop aan het indalen en ze zijn zelfs al een beetje zachter. Nog eventjes wachten (paar maand) en dan zie ik het definitieve resultaat. Ik ben er nu al verliefd op dus het kan alleen maar beter worden
 8. Hey @Sun04! Ik ben 1m71, weeg 56kg en kreeg op 18/10 motiva ergonomix full 295cc (dual plane). Ik ben gestart met een A-cup. Tijdens het eerste consult vond ik de grootste pasmaat (was 300cc) eigenlijk wel mooi maar omdat hij zei dat dat zou uitkomen op een D-cup schrok me dat af en zei ik dat ik voor een maatje kleiner wilde gaan. Dat was dan 250cc of 275cc... Na men consult en hier te lezen op het forum begon ik te twijfelen. Zou het wel groot genoeg zijn? Zou ik toch niet voor de grotere gaan? Ik had dan een mailtje gestuurd met de vraag of hij toch die 295cc ook kon voorzien. Dat was geen probleem. De dag van de operatie zelf zou ik dat vlug nog even bespreken met hem. Hij zei me dat die 295cc op het randje naturel/fake zou zijn, maar ik ben heeeeel erg blij dat ik daarvoor gegaan ben. Ik ben van men A'tje naar 80C gegaan (in men sportbh's). Ik ben nu 36 dagen po en heel gelukkig met men nieuwe boobs. Van mij mocht het zelfs nog een beetje meer geweest zijn het is waar wat iedereen hier zegt, het went zooo snel! Verdonck zei me voor ik naar het ok ging: je moet jezelf de vraag stellen of je teleurgesteld zou zijn als ze wat te groot zouden uitvallen of eerder als ze wat kleiner zouden uitvallen. In mijn geval zou ik ongelukkig geweest zijn mochten ze kleiner uitvallen dus ik heb er goed aan gedaan om toch voor die 295cc te gaan. Het verschil tss 275 en 295 is niet veel hoor maar toch, ik zou spijt gehad hebben... Met die 230cc zal je waarschijnlijk uitkomen op een mooie B-cup. Als je liever een C-cup hebt zou ik voor de 250cc of zelfs 275cc gaan. Goed dat je nog eens voor de tweede keer op consult gaat! Dan kan je nog eens passen. Dit forum is ook een grote hulp bij het maken van je keuze. Uiteindelijk ben jij wel degene die de touwtjes in handen heeft maar toch, het is echt een hulp om al die ervaringen te lezen. Zo kan je je ook een beter beeld schetsen van hoe alles zal verlopen enz... Zowiezo ben je bij dr. Verdonck in goede handen! Hij is echt een topchirurg met een topteam! Je kon geen betere chirurg kiezen Succes met het maken jouw keuze en daarna aftellen naar de grote dag!!!
 9. @Sofie456 proficiat met je nieuwe boobs blij dat alles zo goed verlopen is! Een heel vlot en goed herstel gewenst!
 10. motiva of polyurethaan

  Ik heb geen ervaring met die polyurethaan maar zelf kreeg ik motiva ergonomix full. Die voelen heel erg soepel en door de slimme gel die erin zit vallen ze heel naturel...
 11. Hey, ik kreeg op 18/10 motiva ergonomix implantaten en nu wordt het al soepeler! Randen voel ik niet hoor :-)
 12. Morgen is het eindelijk zover woehoeee!!! Heel veel succes alvast!
 13. Heeel veel succes vandaag!!! Voor je het weet word je wakker met mooie boobs
 14. Hey! Die pijn achteraf viel bij mij verrassend goed mee hoor. Echt pijn heb ik nooit gehad, enkel last in men rug en zij. Dat is blijkbaar wel normaal want had dit al meermaals gelezen. Die last in de rug en zij was wel heel vervelend, maar uiteindelijk, als het dat maar is... Als je echt pijn zou hebben, kan je altijd die zware pijnstiller nemen (ik had Zaldiar). Dat is echt een wondermiddel maar hele zware pijnstiller. Die natuurlijke look was voor mij ook een must! Ik wilde echt geen fake pornoborsten Ik stuur je een pb'tje.
 15. Gewicht toename na borstvergroting

  Hey @Fickta, dat is inderdaad vocht dat je ophoudt. Maak je geen zorgen hoor, dat komt wel weer goed Ik had ook steeds meer pijn in de ochtend, dan stonden ze ook telkens heel erg gespannen. Dat is waarschijnlijk omdat we dan langere tijd hebben stilgelegen. Nog veel succes met je herstel & geniet van je boobs!