• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

La.

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  159
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

41 Excellent

3 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Dr Verdonck
  Belgian Breast Clinic
  BV: 375cc rond mentor coh 2 hp dual plane

Recente profielbezoeken

337 profielweergaven
 1. @Shania93 proficiat! Ik ben pas 31 januari bij Verdonck aan de beurt
 2. Ik hoop dat ik bij men beslissing ga blijven! Ik hoop dat je gelijk hebt! xx
 3. Heb na heel veel twijfel gekozen voor 375cc mentor rond hp.. dankjewel! X
 4. @Aloysa waaw! Bedankt om me toe te voegen! straks ga in weer twijfelen door jou foto's te zien! Ja ik ben 31 januari aan de beurt en vindet nu al super spannend! xx
 5. Hoi hoi! Zou ik aub even mogen meekijken in je album? x
 6. 3u!? Ben ik ff blij dat ik er maar 10 minuutjes vanaf woon zeg! ik heb dan ook meteen gevraagd om me helemaal eerst op de lijst te zetten en dit was oké.. Het zal nu snel de 17de zijn! toi toi toi!
 7. Kan ik geloven haha! moet jij van ver komen voor je operatie? x
 8. Nog 1tje in team Verdonck Welkom! Ook jij welkom bij team Verdonck!
 9. Hoi @Nicoline_W, zou ik aub mogen meekijken in je album? In ben 31 januari aan de beurt bij dr. Verdonck.
 10. Dankje! Zien er van maat al toppie uit! x