Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Jojo83

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

3 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Een half jaar po.. Na 3 maanden zijn mijn boobs eigenlijk weinig meer veranderd. Wat ik wel had gehoopt, want ik vind ze er nog steeds erg plastisch uitzien en m’n onderkant is nog steeds niet goed gevuld en voelt ook slapjes aan.. Ook voelt de boel nog steeds strak en een normale beugelbh zit waardeloos dus draag nog steeds een sportbh en soms ook helemaal geen bh... Bij Faceland zeggen ze dat ik geduld moet hebben. We gaan het zien.. al met al dus nog steeds niet tevreden
 2. Ik heb je toegevoegd! Ook meteen een nieuwe foto geplaatst.. zie nu dat het verschil in borsten ook kleiner is geworden.. godzijdank!
 3. Controle was goed. Ze hebben precies hetzelfde gezegd als bij jou: protheses moeten nog indalen, tepels zullen wat hoger komen en het heeft tijd nodig (tot 1 jaar po), maar Het komt allemaal goed! Geduld is het toverwoord. Dus daar gaan we maar voor! Grappig, ik ben ook uitgekomen op een 75E en slaap ook nog met sportbh. Hoe zit het met jou gevoel in borsten en tepels? Bij mij voelt het allemaal nog erg dood aan.. ook dat moet goedkomen zegt Faceland.
 4. @Debsje mag ik ook in je album kijken. Ik ben 8 weken po en heb ook een verschil, maar bij mij is het links die minder wil zakken. Ik ben linkshandig dus misschien heeft dat ermee te maken (omdat jeje schrijfhand meer belast)?
 5. Fijn te lezen dit! Ik heb precies hetzelfde issue: m’n borsten hangen ook en de onderkant is nog onvoldoende gevuld. Ook zit mijn linkerborst nog hoger dan rechts.. Ik heb vrijdag mijn controle bij Faceland. Benieuwd wat hun gaan zeggen.
 6. Jojo83

  Sportbh van de Hema 75C

  Hoi! ik verkoop mijn sportbh van de Hema. Ik had deze voor erbij en is weinig gedragen. Het is een zwarte maat 75C. 10 euro incl verzenden
 7. Hoi @Claudiat, ik heb ook een kantoorbaan (24u/wk) en ben na 10 dagen weer aan het werk gegaan. En ik heb ervoor gekozen om het niet op mijn werk te vertellen. Ik vind het toch een persoonlijk iets en vond het niet nodig om dit met collega’s te delen.. Het werken ging eigenlijk best goed en had fysiek weinig last door het werk achter de pc. Ook ben ik na 10 dagen al achter het stuur gekropen. Heel slecht ik weet het, maar als alleenstaande moeder en het feit dat ik er met het ov 2x zolang over doe om op mijn werk te komen heeft mij toch besloten om het te wagen. In de eerste versnelling en in z’n achteruit moest ik met 2 handen doen maar verder ging het autorijden goed. Fietsen durfde ik niet eerder en heb ik gisteren pas weer gedaan (ben 6 wk po) en dat gaat goed.
 8. Hoi @Pienn, mijn borsten zakken ook gestaag.. ben vandaag 6 weken po en draag ook nog steeds een borstband (met bh) mag ik in je album meekijken?
 9. Hoi Loessoe, ik hoop dat alles inderdaad goed komt. ik heb je toegevoegd! Oo wat grappig ik heb ook mijn nacontrole in Amsterdam (om 10.30 uur)
 10. Hoi Marloes, ik heb je 2 weken geleden al toegevoegd nav je prive bericht :). Dus als het goed is kun je mijn foto’s zien.
 11. Gisteren 5 weken po. En weer een nieuwe foto in mijn album. Helaas ben ik nog niet blij met mijn boobs.. de onderkant is nog erg leeg en mijn linker borst wil nog niet goed zakken, ondanks het dragen van een borstband. Maak me hier wel zorgen om . Omdat mijn voorsituatie asymmetrisch was, ben ik heel bang dat dit nu ook zo blijft.. ondanks dat ik links 40cc meer heb laten plaatsen. Ik hoop dat de boel met de tijd een beetje gelijk komt te staan. Ook vind ik ze te dicht op elkaar staan. 12 januari mijn controle. Heel benieuwd wat Hun ervan gaan zeggen...
 12. hoi @Ellen125, wat een verhaal.. balen meid! Hopelijk komt het goed.. Ik ben nu 5 weken po en mijn linkerborst wil ook niet zakken en is erg stijf (ik ben linkshandig). Mag ik eens in je album kijken?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×