Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Jojo83

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

2 Volgers

 1. Een half jaar po.. Na 3 maanden zijn mijn boobs eigenlijk weinig meer veranderd. Wat ik wel had gehoopt, want ik vind ze er nog steeds erg plastisch uitzien en m’n onderkant is nog steeds niet goed gevuld en voelt ook slapjes aan.. Ook voelt de boel nog steeds strak en een normale beugelbh zit waardeloos dus draag nog steeds een sportbh en soms ook helemaal geen bh... Bij Faceland zeggen ze dat ik geduld moet hebben. We gaan het zien.. al met al dus nog steeds niet tevreden
 2. Ik heb je toegevoegd! Ook meteen een nieuwe foto geplaatst.. zie nu dat het verschil in borsten ook kleiner is geworden.. godzijdank!
 3. Controle was goed. Ze hebben precies hetzelfde gezegd als bij jou: protheses moeten nog indalen, tepels zullen wat hoger komen en het heeft tijd nodig (tot 1 jaar po), maar Het komt allemaal goed! Geduld is het toverwoord. Dus daar gaan we maar voor! Grappig, ik ben ook uitgekomen op een 75E en slaap ook nog met sportbh. Hoe zit het met jou gevoel in borsten en tepels? Bij mij voelt het allemaal nog erg dood aan.. ook dat moet goedkomen zegt Faceland.
 4. @Debsje mag ik ook in je album kijken. Ik ben 8 weken po en heb ook een verschil, maar bij mij is het links die minder wil zakken. Ik ben linkshandig dus misschien heeft dat ermee te maken (omdat jeje schrijfhand meer belast)?
 5. Fijn te lezen dit! Ik heb precies hetzelfde issue: m’n borsten hangen ook en de onderkant is nog onvoldoende gevuld. Ook zit mijn linkerborst nog hoger dan rechts.. Ik heb vrijdag mijn controle bij Faceland. Benieuwd wat hun gaan zeggen.
 6. Sportbh van de Hema 75C

  Hoi! ik verkoop mijn sportbh van de Hema. Ik had deze voor erbij en is weinig gedragen. Het is een zwarte maat 75C. 10 euro incl verzenden
 7. Hoi @Claudiat, ik heb ook een kantoorbaan (24u/wk) en ben na 10 dagen weer aan het werk gegaan. En ik heb ervoor gekozen om het niet op mijn werk te vertellen. Ik vind het toch een persoonlijk iets en vond het niet nodig om dit met collega’s te delen.. Het werken ging eigenlijk best goed en had fysiek weinig last door het werk achter de pc. Ook ben ik na 10 dagen al achter het stuur gekropen. Heel slecht ik weet het, maar als alleenstaande moeder en het feit dat ik er met het ov 2x zolang over doe om op mijn werk te komen heeft mij toch besloten om het te wagen. In de eerste versnelling en in z’n achteruit moest ik met 2 handen doen maar verder ging het autorijden goed. Fietsen durfde ik niet eerder en heb ik gisteren pas weer gedaan (ben 6 wk po) en dat gaat goed.
 8. Hoi @Pienn, mijn borsten zakken ook gestaag.. ben vandaag 6 weken po en draag ook nog steeds een borstband (met bh) mag ik in je album meekijken?
 9. Hoi Loessoe, ik hoop dat alles inderdaad goed komt. ik heb je toegevoegd! Oo wat grappig ik heb ook mijn nacontrole in Amsterdam (om 10.30 uur)
 10. Hoi Marloes, ik heb je 2 weken geleden al toegevoegd nav je prive bericht :). Dus als het goed is kun je mijn foto’s zien.
 11. Gisteren 5 weken po. En weer een nieuwe foto in mijn album. Helaas ben ik nog niet blij met mijn boobs.. de onderkant is nog erg leeg en mijn linker borst wil nog niet goed zakken, ondanks het dragen van een borstband. Maak me hier wel zorgen om . Omdat mijn voorsituatie asymmetrisch was, ben ik heel bang dat dit nu ook zo blijft.. ondanks dat ik links 40cc meer heb laten plaatsen. Ik hoop dat de boel met de tijd een beetje gelijk komt te staan. Ook vind ik ze te dicht op elkaar staan. 12 januari mijn controle. Heel benieuwd wat Hun ervan gaan zeggen...
 12. Hoi! Ik zag net je foto's. Ziet er goed uit! Hoe verloopt je herstel? Klopt het dat je ook een lift hebt gehad?
 13. Oeps! Ik lees je berichtje nu pas. Sorry! ik voeg je toe. Je bent inmiddels ook onder het mes geweest. Alles goed gegaan?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×