Suusieq

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

6 Followers

About Suusieq

Recent Profile Visitors

951 profile views
 1. Hi meiden, Ik was rond de tijd van mijn bv best wel actief hier. Ben nu in een nieuwe fase beland en ga mijn eigen bedrijf beginnen. Nou ben ik opzoek naar een pakkende, originele, veelzeggende naam. Ik kom er maar niet op. In oktober begin ik met een cursus hairstyling. Mijn doel is om mobiel te worden. Met autootje naar klanten die een feestje hebben en graag hun haar in model geföhnd willen. Of opsteken, vlechten etc. Maar hoofddoel is wel het föhnen. Ik vind de naam heel erg belangrijk. Ga een leuk logo laten maken en zet die logo en naam op een autootje. Ik hoop dat hier een paar creatieve meiden zijn die mij op weg willen helpen met het bedenken van een leuke naam. Please help me out!
 2. Overmorgen is het zover en mag na 4 weken de sportbh overdag uit. Hoe zit dat nou precies? Mag je dan gewoon beugelbh's aan? En wat is dan precies de reden dat dat bij anderen pas na 6 weken mag? Wat is überhaupt de reden dat je de eerste periode geen beugelbh aan mag? Hopelijk kan iemand me hier antwoord op geven...
 3. Hoi @Sjamilla, Dank je! Ben er ook erg blij mee! Mijn herstel is echt super gegaan! Was al heel snel weer op de been en heb nauwelijks pijn gehad. Ik denk zeker dat dat te danken is aan het herstelprogramma. Wat voor cup hoop je op uit te komen? En wat is je voorsituatie?
 4. Ja afgelopen week eruit gehaald. Moesten we nu nog een week wachten voor we het litteken masseren?
 5. Wat fijn dat je je zo goed voelt! Heb je ook geen gevoelige borsten meer? Die van mij zijn nog wel beurs hoor! Wat je zegt dat heb ik ook ja hahaha. Zei al tegen m'n vriend: de volgende keer wil ik ze groter! Hahahahaah
 6. Pfff heftig zeg! Heel veel sterkte en succes hiermee! Ik kan je helaas niet helpen... xxx
 7. Hoi Sjamilla! Heb je toegevoegd aan mijn album en heb net nieuwe foto's geplaatst van vandaag... Ik had ook een goed gevoel bij van Selms hoor! Hij wilde ook niet meer dan 300 doen dus dat geeft wel aan dat ie zeker goed meedenkt voor de natuurlijke look. Het voelde net iets beter bij Laura, vandaar dat ik die keuze heb gemaakt maar anders was ik zeker bij van Selms gegaan. Wanneer heb je consult bij Laura? En wat adviseerde van Selms jou aan cc's? Ik ben heel erg tevreden!! Vandaag de hechtingen eruit en de pleisters eraf en het voelt zo goed! Ben verliefd
 8. Ja ik herken precies je angst!! Ik was zooooooooo bang! Heb de anesthesist ook aan een kruisverhoor onderworpen. Hoelang ze het al deed en of er ooit iemand niet uitkwam. En ook de arts dezelfde vragen gesteld. O ja, en de verpleegster ook nog hahahahaha. Wilde heel graag iets rustgevends zodat ik niet paniekerig de narcose in zou gaan (want zo kom je er dan ook uit), maar dat heb ik nooit gekregen. Het is me alles meegevallen! Wat mij echt heeft geholpen is de afspraak met de anesthesist dat ze niet zou aangeven als het spul geïnjecteerd zou worden. Ik wilde graag gewoon kletsen en niet weten wanneer het ging gebeuren. Dat hebben we gedaan en toen die 'insloeg' dacht ik: waar maak ik me nou druk om, dit gevoel is TOPPPPPPPPPPP! En weg was ik. Kwam er ook heerlijk 'high' uit. Een dokter zei eens tegen me: het moment dat jij onder narcose bent is zo ongeveer de veiligste plek waar je maar kan zijn. Buiten kan je onder een auto lopen. Bij ons ben je in veilige handen, veiliger kan niet. Al die monitoren houden je precies in de gaten. Je bent niet zomaar ineens dood. Als je zuurstofgehalte daalt geeft de machine dat aan en hebben ze genoeg tijd om daarop in te spelen. Het blijft altijd spannend, maar toch hielp dit me wel... Wanneer word je geopereerd? En waar?
 9. Heb je toegevoegd hoor @nervous! Het gaat goed! Ben je ook bij Laura Moojen geweest? En heb je al een datum voor de operatie?
 10. Zou vooral nog een keer gaan passen inderdaad! Heeft mij ook geholpen om mn uiteindelijke keuze te maken. Maar wel bij twijfel echt voor de grotere gaan hoor. Dat heb ik goed onthouden en me aan gehouden. Ik vind het qua volume echt exact zo aanvoelen als met de passessies! Dus daar kan je je wel redelijk aan vasthouden denk ik. Las net je verhaal. Lijkt me inderdaad wel belangrijk om naar iemand te gaan die daar ervaring mee heeft! Heel veel succes met je keuze maken!
 11. Het voelt echt heerlijk ineens 2 volle handen!! Heb je toegevoegd mop. Ik heb dual plane. Hoeveel cc krijg jij?
 12. Het is eindelijk gelukt om foto's te plaatsen. Heb ze wel privé dus als iemand ze wil zien hoor ik het wel Voor de rest gaat het nog steeds top. Kan je zomaar de medicijnen gaan afbouwen 2 dagen na de operatie of is dat nog niet verstandig? Op mn schema staat een voorbeeld waarbij je pas bij dag 9 de diclofenac stopt maar voor mn gevoel heb ik dat nu al niet meer nodig. Mijn vriend zegt dat ik het moet blijven nemen ook tegen ontstekingen. Is dit zo? Weet iemand dit?