Ga naar inhoud

_Luiz

Leden
  • Aantal items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door _Luiz

  1.  

    27 minuten geleden zei Desi3:

    Sorry ik moet hier echt nog even op reageren, omdat ik zie dat je dit op meerdere plekken zegt en dat niet helemaal fair vind naar vd Weij toe. Geen aanval op jou(!), maar ook tr info naar andere dames!

     

    Dat twee andere chirurgen jou een ander advies hebben gegeven betekent niet direct dat vd Weij een verkeerd advies heeft gegeven. Vaak zijn er meerdere opties mogelijk. Ik ben ook bij meerdere chirurgen geweest waarbij 2 zeiden dat t dual plane moest. Uiteindelijk bij vd Weij geweest en geen rand te zien hoor.

    Vd Weij is een van de weinige chirurgen die het exact opmeet hoeveel cm huid/weefsel je hebt, als het niet kan zou hij het niet doen want hij plaatst ook vaak zat dual plane. Meten is weten in dit geval, en niet alle chirurgen (bijna geen) doen dat. En juist daarom is vd Weij een zeer kundige chirurg die heel erg rekening houdt met de keerzijde van dual plane en dat is animation deformity. Dit wil niet zeggen dat dit altijd de beste optie is, want Natuurlijk zit aan voor de spier ook nadelen. 

     

    Heel veel artsen (voornamelijk die werken in klinieken) plaatsen standaard rond dual plane, zoals bij Faceland, DG) en dat is niet fout of verkeerd, maar ook niet altijd de beste optie. Het is wel zo, dat rond nou eenmaal makkelijker t plaatsen is (anatomisch en voor de spier is veel lastiger te plaatsen ivm op maat maken van de pocket en kost dus meer tijd).

    Je zegt dat vd Weij alleen maar anatomisch en voor de spier doet, maar bijv Fresow en tal andere doen alleen rond en 99%DP, dus wat is dan verkeerd of goed?? Beide artsen maken mooie borsten.

     

    Xx 

     

    Ik zeg niet dat vd Weij alleen anatomisch plaatst op de spier.

    En ik zeg LETTERLIJK dat hij hele mooie boobies maakt maar voor MIJ het verkeerde advies gaf. Ik heb gewoon simpelweg een hele dunne huid en weinig eigen weefsel. 

  2. @Seen87 Mijn ouders ga ik het dit weekend vertellen.. Dus dat is nog even spannend. :12:  Op het werk moest ik het wel echt vertellen, daar kon ik niet onderuit.. mijn collega’s (+/- 100 man) zien me geregeld in bh staan, omdat wij ons iedere dag moeten omkleden bij de klanten. En helaas zelden de luxe dat we een kleedkamer hebben, haha. Ik werk dan ook 6 weken niet met mijn collega’s, dus dat gaat ook wel opvallen. 

     

    Daarnaast mag je je officieel niet ziek melden, behalve als er serieuze complicaties optreden, dus valt het herstel je wat zwaarder dan verwacht mag je je officieel niet ziek melden..

  3. Spannend @Jorinde97, ik ga 15 mei onder het mes, dus ik kan geen antwoord geven op al je vragen. 

    Wel heb ik het verteld op mijn werk, mijn collega’s zullen het anders toch gewoon zien. Ik doe lichamelijk zwaar werk, dus ik heb twee weken vrij genomen en doe daarna 4 weken aangepaste werkzaamheden op ons kantoor voor ik mijn normale werkzaamheden weer oppak.

     

    Ik heb ruim een jaar geleden mijn allereerste consult gehad bij van der Weij van Boerhaave kliniek, maar hoewel ik toen een goed gevoel had, omdat je me toen nog alles wijs kon maken, kreeg ik er achteraf toch echt geen goed gevoel over. Hij raadde mij anatomische protheses op de spier aan en hij zei letterlijk dat je de randen bij mij niet zou zien, omdat ik een dikke huid heb. 

    Ik heb daarna nog bij twee verschillende pc’s een consult gehad en die gaven allebei aan dat ik een dunne huid heb. En omdat ik slank ben zou je bij mij anatomische protheses op de spier gaan zien.

     

    Hij maakt echt wel hele mooie boobies, maar hij gaf mij het verkeerde advies. Ik ga nu voor ronde Motiva protheses, 400cc deels onder de spier.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.