Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

_Luiz

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

Over _Luiz

 • Verjaardag 17-07-1993

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

370 profielweergaven
 1. Consult Faceland

  Spannend Manueeltje! Altijd moeilijk hè om de definitieve keuze te maken... Bij mij past er ook niet meer in dan 12cm breedte, en met 400cc full zit ik dan aan m’n max. Hoe lang ben jij?
 2. Consult Faceland

  Jeej!!! Waarom ben je voor Mentor gegaan?
 3. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @BRST dankjewel! Geeft me wat meer zekerheid, want stiekem is er toch een beetje twijfel over de maat. Maar dat hebben de meeste dames wel denk ik.
 4. Consult Faceland

  Thanks!! Jaaa zo spannend! Ben benieuwd wat ze je morgen zeggen! Let me know!
 5. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  Geduld hebben is écht heel erg lastig inderdaad.. Ik dacht dat het me wel ging lukken om te wachten met kopen tot na de operatie... helaas, gefaald. Dankjewel!!
 6. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  Die eerste en laatste zijn leuk @Aloysa! Ik had toevallig ook die gestreepte op je screenshot besteld, maar die is te klein, of naja.. hij zit nu goed, maar mijn bv moet nog komen over kleine 4 weken. Dus terug gestuurd en nu twee maten groter... Ik kan niet meer wachten met kopen... En ook bang dat straks alles uitverkocht is..
 7. Consult Faceland

  Ik had gisteren een consult met dr Jansen en vandaag heb ik nog een passessie gehad. Ik heb de knoop doorgehakt en ga voor 400cc, full. Heb er deze keer wel foto’s van gemaakt.
 8. Knoop vandaag doorgehakt en ik ga voor de Motiva full 400cc, Progessive Gel Plus. Alles is geregeld! Zowel thuis, als met werk, als met de PC. Alleen het geld nog over maken een dezer dagen.. Foto’s van het passen staan in m’n album.
 9. Consult Faceland

  Dat is inderdaad een beetje vreemd en niet erg netjes van ze... Jammer!
 10. Consult Faceland

  @Kamady pfff! Vervelend zeg. Geven ze er een reden voor waarom ze nog niks weten? Of willen ze je gewoon bij Bauland houden? Mijn operatiedatum staat op 15 mei!
 11. Oefeningen? Massages? Wat dacht je van niks bijzonders doen en je gedeisd/rustig houden?
 12. Consult Faceland

  Top! @Kamady, weet je al iets over een operatiedatum?
 13. Hoi dames! Ik heb mijn operatiedatum staan op 15 mei 2018 bij dr. Gabriel Jansen in de Bauland Kliniek via Faceland. Ik ben 24 jaar oud, en helaas stond ik niet vooraan in de rij bij het uitdelen van de borsten. Ik draag altijd een 70B, maar twijfel of ik niet stiekem een A moet hebben. Ik ben 1.80m lang, en 67 kilo. Ik heb wel billen, waardoor het totaal niet in verhouding is. Ik heb vorig jaar een consult gehad bij van der Weij van de Boerhaave kliniek, dit voelde achteraf, toen ik het allemaal wat had laten bezinken, voor mij toch niet goed, hij gaf aan dat ik een dikke huid heb waardoor ik makkelijk anatomische protheses op de borstspier kon hebben, 340cc wou hij er in doen (geen idee meer welk merk).. Ik ben voor een second opinion naar Dr. Verdonck gegaan en hij gaf aan dat ik een dunne huid heb en dual plane/achter de spier het mooist zou zijn. Dit strookte al meer met het idee wat ik in mijn hoofd had. Alleen gaf hij aan dat 300cc wel een beetje het maximale zou zijn. Dit leek mij te weinig. Verder voelde het absoluut goed en vond ik het een erg prettige man. Voor een 3rd opinion ben ik naar Faceland gegaan. Tijdens het passen kwamen we uit op een Motiva 350cc full, dual plane geplaatst, 400cc full zou ook nog mogelijk zijn, maar op dat moment leek me dat te groot. Nu twijfel ik toch of ik niet voor de 400cc moet gaan, dus ik heb binnenkort weer een pasafspraak staan. Verder voelde het daar goed en heb ik besloten me te laten opereren door Dr. G. Jansen. In mijn album heb ik pas foto’s staan van de 350cc. De volgende keer zal ik ook foto’s maken van de 400cc! X! Edit; ik zie dat mijn topics zijn samengevoegd, thanks! Ik kon zelf mijn oude topic niet terug vinden...
 14. Consult Faceland

  Maar een second opinion aanvragen kan natuurlijk altijd, kost niks (of weinig bij sommige chirurgen) en je zit nergens aan vast. Tevens zijn er meer (en bekendere) chirurgen met gouden handjes... Ben benieuwd naar 20 april!
 15. Consult Faceland

  Dual Plane is de enige manier waarop FL hun protheses plaatsen. Nu had ik al een second opinion (en een 3rd opinion) aangevraagd bij verschillende artsen, waarvan de 1 ook DP aanraad en de ander niet, maar die staat er ook om bekend om alleen maar op de spier te plaatsen met anatomische protheses, terwijl ik een erg dunne huid heb. Dus voor mij bevestiging genoeg dat DP voor mij juist is. Daarnaast heeft ook alleen Motiva mijn voorkeur vanwege de mindere kans op kapselvorming, maar ze had Mentor bij mij wel aangekaart. Het is idd bij FL wel jammer dat je ‘t consult hebt bij iemand die er niet voor heeft geleerd, maar misschien dat ze o.a. daardoor ook juist wel de scherpe prijs kunnen hanteren. Wel flink balen dat je nog niks weet! Ik zou morgen gewoon nog een keer gaan bellen..
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×