Spring naar bijdragen
Borsten Forum

_Luiz

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  101
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

13 Good

Over _Luiz

 • Verjaardag 17-07-1993

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

857 profielweergaven
 1. _Luiz

  Na 15 jaar toe aan een wissel....

  Ik heb zelfs sinds 1,5 week Motiva protheses. Ik heb voor deze gekozen o.a. omdat ze de zogenoemde “BluSeal” hebben. Dit is een extra laagje om de prothese heen welke het zweten nóg meer tegen gaat. Dit laagje hebben andere protheses niet. Hier staat het uitgelegd: http://motivaimplants.nl/why-motiva/innovation-for-enhanced-safety/
 2. _Luiz

  Nieuw hier welke kliniek?!

  Ik ben zelf door G Jansen geopereerd via Faceland. Heb alleen maar goeds over ze te vertellen! Heel erg tevreden. Dr Fresow is ook top! Opereert ook via Faceland/Bauland (Faceland en Bauland zijn hetzelfde, alleen is Bauland iets duurder omdat ze wat betere nazorg bieden). Ik heb €2250,- betaald. Ik ben nu 9 dagen PO en heb nog geen dag pijn gehad, de eerste dagen was het meer wat ongemakkelijk/druk op de borst. Ook dit is sinds enkele dagen volledig weg. Ik was vanaf de eerste dag na de operatie alleen en gaat top! Maar wel opletten met tillen en armen boven je hoofd, dit mag gewoon echt nog niet de eerste 6 weken. Dus dat lijkt me lastig met zo’n kleine...
 3. Haha, ik ken het! Maar je kan er toch niks aan doen momenteel. Aiii! Ja dat lijkt me wel vervelend met een borstband! Ik ga maandag ook weer aan het werk, maar bij mij weet iedereen het.. Zie je ‘t ook als je een hoog t shirt aan doen ofzo?
 4. Volkomen normaal. Bij mij is de zwelling bijna volledig weg, dus dat stuk tussen m’n borsten is gewoon weer zoals voorheen. 9 dagen po nu. Bij mij lijken ze dichter bij elkaar te staan nu die zwelling weg is, maar dichter dan nu komen ze niet denk ik. Hoeft ook niet, ben meer dan tevreden! Je borstband zal niet helpen om die zwelling weg te nemen. Dit heeft gewoon tijd nodig en het verschilt per persoon hoe lang dit duurt.
 5. Ik heb foto’s in mijn album staan! Ik vind ze aardig gelijk denk ik als toen met het passen. Ik ben 1.79 en 68 kilo, omvang 77cm en voorsituatie 75A/kleine B. Zoals je op de foto’s kan zien valt het wel mee hoe groot het is! Maar ze veranderen nog enorm, en grote kans dat ze nog groter gaan worden. @Danique1992, ik heb vrijwel geen pijn gehad. Voelde wel wat ongemakkelijk en veel druk tot dag 4/5, maar het is me 100% mee gevallen!
 6. Ik ben nu 8 dagen po. Geopereerd via FL door G Jansen. Ik heb 400cc Motiva round full. Ik twijfelde tussen 355 en 400. 400 was het maximale wat er in paste van full, en tot nu toe erg blij dat ik daar voor ben gegaan!
 7. Inderdaad nooit, tenzij er scheuren ontstaan (Motiva heeft van alle protheses minste kans op scheuren!) of als je huid teveel verslapt is met de jaren (hoeft dan natuurlijk niet, maar voor het mooie wel).
 8. Klopt! Nazorg bij Bauland (en BCC) is beter dan bij Faceland. Maar als er complicaties optreden kan je natuurlijk altijd eerder naar FL toe voor controle. Verdonck wou er bij mij 300cc in stoppen (verder idd super chirurg, maakt mooie borsten, mooie kliniek etc...). Ik heb er nu 400cc in en ben er onwijs blij mee! Had ze niet kleiner willen hebben denk ik. Maar cc’s zeggen lang niet alles he. Iemand die smal is met een kleine B van nature en 300cc kan grotere borsten krijgen dan iemand die een brede borstkas heeft, kleine B en 500cc.
 9. Ik heb FL boobies! 7 dagen po nu. Geopereerd door G Jansen en tot nu heel erg tevreden. Faceland heb je alleen controle na 6 weken bij een consultant. Consultant bepaald dan of het nodig is om je door te verwijzen naar de chirurg. Tevens is het eerste consult niet bij de chirurg zelf wat ook al in de kosten scheelt. Bij Verdonck na 2 en 6 weken controle bij Verdonck zelf. Dan heb je ook nog Bauland. Faceland en Bauland is hetzelfde, alleen andere naam. Bauland is zo uit m’n hoofd €700,- duurder en dan krijg je wat betere nazorg dan bij Faceland.
 10. Wat fijn dat het zo goed is gegaan en de pijn bij jou ook zo mee valt! Lekker rustig aan doen en een goed herstel gewenst!
 11. Haha inderdaad! Successss! Jij wordt zometeen wakker met tieten!
 12. @Kamady Aaah!! Ik had al op je gereageerd op fb. Haha!
 13. Dankjewel! Dat twijfelen klinkt me bekend! Maar wordt vast en zeker ook prachtig! 340cc, is dat Mentor? Of Motiva demi?
 14. Dankjewel @Soraya! Die van jou zijn ook mooi! Je bent ook nog maar kort po he. Er gaat nog zoveel veranderen! Zou me er geen zorgen over maken hoor, al kan een belletje natuurlijk nooit kwaad.. Bij mij valt de zwelling vergeleken met sommige andere dames wel mee.. Ik ben begin vorige week begonnen met 3x per dag Arnica druppels tegen de zwelling en Vitamine C, misschien dat dit helpt en ze daardoor al wat ronder zijn.. Maar ieder lichaam geneest anders he.
 15. Haha, ik had ook nog alles gedaan thuis de dag voor de operatie. Wat ook handig is om alles wat hoog staat en je nodig hebt om dat in een kastje lager te zetten, omdat je je armen niet omhoog mag doen! Ik was er ook wel bang voor dat ik weinig kon, maar valt gelukkig mee! Alleen shirtjes, hemdjes, vestjes of mn po bh zelf aan doen lukt me nog niet. Verder kan ik alles wel, haren wassen, afdrogen, opstaan, toiletbezoek.. Ik heb 400cc Motiva full gekregen dual plane. Heb foto’s in m’n album gezet. Wel staat het nog enorm strak en vind ik ze er in het echt groter uitzien dan op de foto. En ik kreeg niet alle betadine en penstrepen er af onder de douche, haha... Maar ben er zo onwijs blij mee! Ook super blij dat ik voor het maximale wat er bij mij in kon ben gegaan.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×