• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

_Luiz

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

226 profielweergaven
 1. Bedankt voor jullie reactie, en bedankt voor het toevoegen @jopie-sommie! En sorry voor deze late reactie, ik was dit forum even vergeten.
 2. DG is heel veel slechts over te vinden. Geen haar op mijn hoofd die er over denkt om naar haar toe te gaan.
 3. Bedankt @jopie-sommie! Ik vind alleen niet echt foto’s van boobies die vergroot zijn bij Faceland. Misschien zoek ik niet hard genoeg. @Jorro, ik had je topic inderdaad al doorgelezen! Fijn dat je een hersteloperatie hebt gehad, hopelijk is ‘t nu goed! Als je alles overnieuw zou kunnen doen, zou je dan nog een keer voor deze pc kiezen?
 4. Oh wat fijn voor dr! Netjes van Nio ook.
 5. @jopie-sommie, ik lees €2250,- op de website. Vind dit erg weinig, ik ben dan een beetje bang voor een à la Diana Gabriels praktijk. Maar ik heb er verder nog niks over opgezocht, dus ik ga eens zoeken. andere dames met ervaringen bij Faceland mogen ook hun ervaring delen natuurlijk! Graag zelfs.
 6. @jopie-sommie, faceland zegt mij he-le-maal niks.. ik ga er eens naar kijken morgen! Thanks! Wat was jij kwijt als ik vragen mag? Mag ook privé. @Nini28, ooh haha! Dat valt me nog mee dan. Ze kreeg een wisseling zeg je, op kosten van Nio? Of moest ze het zelf betalen?
 7. Ojeee @Nini28 , en uiteindelijk is het die 400cc geworden? @ellen001, ja dat is ook zo.. over iedere pc is iets negatiefs te vinden. Kan ook niet anders, het blijft handwerk in een mensenlichaam welke allemaal anders is en anders reageert. @Lavelle, thanks! Ik ga gewoon even rustig door met pc’s bezoeken. Gelukkig nog tijd zat, maak ik iig geen overhaaste beslissing. Thanks ladies! XX!
 8. Bedankt voor jullie reactie dames! @Karen1989, fijn om weer een goed bericht over Verdonck te lezen. Ze zijn er natuurlijk veel meer, maar zodra je iets negatiefs hebt gelezen kom je alleen nog maar negatieve dingen tegen. @Lavelle, Dr. Plovier.. die naam heb ik wel eens voorbij zien komen, maar zegt me verder niks. Ben je zelf door hem geopereerd? Ik heb besloten zeker nog een consult te plannen bij Dr. Nio, veel van zijn resultaten vind ik werkelijk prachtig, alleen ben ik bij hem dan weer bang dat hij teveel cc’s plaatst, omdat hij wel een beetje bekend staat om z’n grote borsten. Maar ik heb nu wel een beetje een richtlijn wat natuurlijk zal ogen, de ene pc wilt bij mij 340 cc anatomisch op de spier plaatsen, en de ander 300cc rond onder de spier. Dus komt Nio ineens met 400cc aan zetten ga ik toch wel even extra nadenken. XX!
 9. @B00bies, hartstikke bedankt voor je reactie! Er kan zeker altijd iets misgaan, bij iedere pc, maar ik word er toch een beetje bang van als ik slechte verhalen lees. Ik was er niet eens naar opzoek, kwam ze toevallig tegen.. Oh wat tof om te lezen dat Nio ook met Motiva werkt! Dit wist ik niet. Ik denk dat ik nog maar eens een 2e consult ga plannen met Verdonck én een consult met Nio. Ik heb nog tijd zat, want in April wil ik pas geopereerd worden.
 10. Hoi dames! Ik heb kortgeleden een consult gehad bij Dr. Verdonck bij Belgian Breast Clinic. Het consult voelde goed en fijn, hij raadde mij rond 275 of 300cc achter de spier aan, volgens hem heb ik een dunne huid. Ik heb ze gepast en vond 275cc mooi, maar toen ik de 300cc aan had vond ik deze mooier. Ik ben er echt met een goed gevoel weg gegaan, alleen nu lees ik op dit forum verhalen bij deze pc over ongelijke borsten, brandwonden, te kleine borsten... en dat ontmoedigt mij wel een beetje. Terwijl ik ook heel erg veel goede verhalen lees! Ik stond juist op het punt om een operatiedatum te plannen.. Eerder dit jaar heb ik mijn allereerste consult gehad bij Dr. van der Weij van Boerhaave kliniek, bij hem kwam ik uit op 340 cc anatomisch op de spier. Ik zou volgens hem een dikke huid hebben, waardoor op de spier goed mogelijk was. Toentertijd ben ik daar ook met een goed gevoel weg gegaan, maar ik heb gelezen dat hij vrijwel altijd anatomisch plaatst, terwijl ik veel resultaten mooier vind met ronde implantaten. Dus deze pc is een beetje van de baan voor mij. Nu was ik ook nog geïnteresseerd in Dr. Nio, maar dan ben ik niet fan van de 85% gevulde siliconen, ivm (wat ik gelezen heb) sneller kans op ‘hangtieten’ en rimpelvorming. Hier geen consult gehad. Daarnaast gaat mijn voorkeur uit naar Motiva protheses, vanwege de Bluseal, het blauwe laagje, wat een verminderde kans geeft op kapselvorming. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er verder maar weinig verstand van heb. Ik weet het niet meer! Ik lees slechte verhalen, de ene pc die zegt dat ik een dunne huid heb terwijl de ander zegt een dikke huid.. Iemand die mij gerust kan stellen over Verdonck? Of een andere goede pc weet die ook Motiva gebruikt en geen €4000+ kost? Over mijn bouw: Ik ben lang en slank, 1.80, 67 kg, en goede billen. Van boven niet smal, en heb van mijzelf een A cup. Al draag ik altijd 70B, maar Verdonck gaf aan dat het een Atje is. haha. Dus ik zou het erg vinden als mijn nieuwe borsten te klein uit zouden vallen, maar te groot wil ik ook zeker niet! Een goede C of D zou ik mooi vinden. Pffff... wat is het lastig!
 11. Hoi!

  Ik heb inmiddels mijn eerste consult gehad bij de Boerhaave kliniek. De PC was dr. van der Weij. Ik voelde me goed bij hem op mijn gemak. Ik had gelezen dat hij vrijwel alleen voor anatomische protheses gaat, maar als ik had aangegeven dat ik graag ronde protheses wil, zou ik die ook krijgen. We kwamen wel tot de conclusie dat anatomische protheses het mooist/meest natuurlijk zouden zijn. De pinch test was goed, heb een vrij dikke huid, dus de protheses kunnen op de spier geplaatst worden. Ik heb 1 maat gepast, 340 cc en hier was ik eigenlijk direct al weg van. Groter wil ik ze niet, kleiner ook niet. Ik kom dus van een kleine B met weinig vulling aan de bovenkant. Het was even schrikken toen hij er 1 prothese in had gedaan (de ander dus nog niet) en ik naar beneden keek. "Heb ik echt zo weinig?" Ik ga het nu even laten bezinken, en misschien eind deze week al bellen voor de operatiedatum!
 12. Hoi!

  Dankjewel! Oh dat is inderdaad wel een goede zodat ik even wat research kan doen. Bel ze morgen even op!
 13. Oh dat snap ik wel Patt! Ik heb vorig jaar een totaal andere operatie gehad en ik dacht toen precies hetzelfde. Maar het is erg mooi geworden, zeker iets om trots op te zijn!
 14. Wauw! @Patt, wat zien ze er prachtig uit zeg. Helemaal zoals ik het ook zou willen! Jouw voorsituatie lijkt ook precies op mijn lichaam.
 15. @mandyxxx ik lees dat jij bent gegaan voor een betaling in termijnen bij Boerhaave. Zou je mij daar meer over kunnen vertellen? Mag ook in een pb!