• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Vrouwtje85

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  120
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

6 Volgers

Recente profielbezoeken

1173 profielweergaven
 1. Spannend, je bent al bijna aan de beurt. Ik ben zelf 23 feb door van der weij geopereerd, 340cc anatomisch voor de spier. En ben er nog steeds super blij mee. Had 80c voor de operatie en nu een mooie natuurlijk D cup. Geen lege borsten meer hiero. Van der weij heeft er echt een goede kijk op. Veel succes dinsdag.
 2. Hoi hoi, Mooi dat het zo goed gaat en dat je tevreden bent over het resultaat. ik ben wel benieuwd naar de foto's van jou resultaat.
 3. @Zee-Bra77ik stuur de foto's in een privé bericht naar je door
 4. Veel vragen aan anderen

  Ohhh ik vergeet het steeds morgen ben ik vrij, ga Mn best doen er morgen WEL aan te denken
 5. Veel vragen aan anderen

  Oeps ik bedenk me ineens dat je die in mijn eigen topic ook hebt gevraagd. Ik heb ze opgestuurd gekregen van de kliniek, zal van de week even foto's van de foto's maken (ben nu aan het werk), wel alleen van Mn buik hoor, borstfotos deel ik liever niet.
 6. Veel vragen aan anderen

  Hoi hoi, mijn pc zei dat hij me zoals ik was wel kon opereren maar voor een nog beter resultaat nog iets zou kunnen afvallen. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om te gaan zoals ik was, aangezien ik al jaren op datzelfde gewicht zat. Mijn totale kosten... zo'n 10.000 een hele smak geld maar zoooo blij dat ik het gedaan heb. voor wat denk je dat je een deel vergoed krijgt? Ik heb me laten vertellen dat bij een bwc je pas een deel vergoed krijgt als je vel zowat tot op je knieën hangt, of last hebt van smet, of echt psychisch in de put zit. Schijnen echt zoveel eisen aan te zitten dat ik het niet eens geprobeerd hebt en voor een bv het zelfde verhaal, zoveel eisen. Neemt niet weg dat het natuurlijk fijn zou zijn als jij wel een deel vergoed krijgt. groetjes
 7. Veel vragen aan anderen

  Hoi hoi, ik heb in februari een Mommy make over gehad...en ik ben zoooo blij dat ik het gedaan heb. ik ben 1.61 en 74kg. Nee ik heb inderdaad geen maatje 36 nu maar die dikke blubber buik ben ik wel kwijt, ik draag nu weer strakke jurkjes en normale shirtjes, terwijl ik voor Mn operatie alleen maar bovenleiding zo wijd mogelijk droeg om die buik maar een beetje te verbergen. Het grote litteken is het voor mij echt wel waard en hij valt heel mooi in Mn bikini broekje. Ik had cupmaat 80c voor de operatie, alleen wel een hele slappe cup. Ik heb 345cc anatomische protheses gekregen voor de spier om ze te verstevigen en heb nu een mooie 80d... ook heel erg blij mee dus. het herstel is zeker de eerste week heel zwaar, heb echt wel veel hulp thuis nodig gehad, maar het is het zeker waard geweest. Wel heb ik een dubbele longembolie opgelopen na de operatie, die pech heb ik helaas wel gehad. Voor mijn gehele operatie verhaal Kun je mijn topic even lezen. Ik zou zeggen ga gewoon eens een consult aan misschien helpt dat je in de keuze. liefs
 8. Kinderen vertellen?

  Ik denk eerlijk gezegd niet dat het zo is dat wij het de kinderen niet willen vertellen maar eerder bang zijn dat ze het op school etc gaan rond bezuinen. Dat was ook mijn reden om het mijn kinderen niet te vertellen, van mij mogen ze het best weten, maar ik weet dat vooral mijn dochter van 6 nogal een babbeltante is en die gaat rustig voor de klas vertellen dat mama grotere borsten heeft gekregen, dat hoeft van mij niet zo nodig, de mensen die dicht bij me staan weten het en dat vind ik genoeg. Ik heb tegelijkertijd met Mn borsten ook een buikwandcorrectie gehad, dat heb ik ze dan weer wel verteld, dus dat ik ziek in bed lag vonden zij niet gek. Mijn kinderen zien het trouwens ook niet dat ik Mn borsten heb laten doen, maar ze zijn dan ook heel natuurlijk vergroot
 9. Hoi @Zeeuwsmeisje, ik lees je berichtje nu pas. Ik vond idd de eerste week het meest pittig, wat Fieleke ook zegt, inderdaad het in en uit bed komen was een ramp, mijn vriend heeft me echt constant moeten helpen met overeind komen en ook weer met gaan liggen. De Drains zijn inderdaad geen pretje, het zit gewoon de hele tijd in de weg, was erg blij dat die er na een week uit mochten, dan lijkt het er inderdaad op dat je herstel een stuk sneller gaat, vanaf dat moment wordt je ook weer een beetje mobieler, wat ook erg fijn is. Ik had 3 weken vrij van werk en zou dan meteen weer aan het werk gaan, helaas liep dat bij mij iets anders doordat ik na 1,5 week in het ziekenhuis belandde met dubbelzijdige longembolie, dus ik ben na 4 weken mijn werk weer gedeeltelijk gaan hervatten. Werk nu alweer een poosje gewoon mijn normale uren en het gaat goed. Ben echt superblij dat ik het heb laten doen en ondanks de longembolie ben ik nog steeds blij dat ik het in 1x heb laten doen, ik heb dan wel geen lift gehad, alleen een vergroting en een bwc met reven van de spieren, maar vond het wel fijn dat ik maar 1x heb hoeven herstellen. Zorg er alleen wel voor dat je echt zeker de eerste week hulp in huis hebt, want je bent echt afhankelijk. Oh ja en heb meeste "last" heb ik gehad van Mn borsten. Succes in elk geval met het maken van je keuzes.
 10. Honeybee070 : 1 augustus 2017 : Dr. Bakker : Boerhaave

  Oef beetje late reactie, sorry oh dat is idd fijn dat je dan geen verticaal litteken krijgt. Ik moet zeggen dat mijn horizontale litteken echt alleen maar te zien is als ik lig. De dr heeft hem echt heel mooi in de plooi geplaatst. Het klopt idd dat de borsten straks groter lijken als je buik platter is. Ik twijfelde tussen 345 en 380 cc, ik heb uiteindelijk in overleg met van der weij toch gekozen voor 345, hij zei dat dit natuurlijker bij mijn lichaam ging staan, en hij heeft zeker gelijk gehad, ben er echt super blij mee. Maar wat je zegt idd, even goed passen en foto's maken om het terug te kunnen kijken. Ik ben nu ondertussen 10 weken po en kan alles weer. Langzaam ook weer wat sporten aan het oppakken. Kan goed merken dat mn buikspieren gereefd zijn, voorheen had ik nooit spierpijn in Mn buik en nu na een paar buikspieroefeningetjes flinke spierpijn. Heel fijn! Hopelijk wordt Mn bovenbuik straks ook nog wat minder bol als Mn spieren ook wat sterker worden. De operatie vond ik echt heel fijn verlopen. Snap dat je het spannend vind maar Je bent er echt in goede handen bij boerhaave, super relaxte mensen daar.
 11. Hey, Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten. fijn dat het goed met je gaat. Even een paar weekjes doorbikkelen en dan genieten van je nieuwe boobs. ik had dezelfde maat sportbh en heb nu gewone bh's maat 80/85E. Liefs
 12. Nog maar 1 nachtje slapen.... alvast heel veel succes voor morgen!!
 13. Hoi hoi, spannend!! ik ben 1 dag voor jou eerst geplande datum door dr van der weij geopereerd aan een borstvergroting en een buikwandcorrectie. Je bent in goede handen bij deze man. Nog maar een paar dagen dan is het voor jou ook zover. groetjes
 14. Honeybee070 : 1 augustus 2017 : Dr. Bakker : Boerhaave

  Ik ben zeker tevreden over het resultaat, Mn borsten zijn echt super mooi geworden. Ik had echt een dikke kwab hangen onderaan Mn buik, dat is nu echt helemaal plat, echt heeeeel blij mee. vind wel dat Mn bovenbuik nu wat bol is, maar of dat nu vocht ofzo is weet ik niet, heb de kliniek hierover gesproken maar dr van der weij zegt dat ik echt even een paar maanden moet afwachten. Maar al met al ben ik wel echt heel blij hoor. Morgen alweer 6 weken po, dus nog 1 dag Mn sport bh en Buikband dragen en dan ben ik daar eindelijk vanaf oh ja ik heb wel het idee dat mijn navel iets wat uit het midden zit, maar ja daar maak ik me niet zo druk om eigenlijk.
 15. Honeybee070 : 1 augustus 2017 : Dr. Bakker : Boerhaave

  De operatie zelf is me eigenlijk heel erg meegevallen. Natuurlijk is het pittig zon dubbele operatie, zeker ze eerste week, als je dan ook nog eens de hele week met die drains rondloopt. Het omhoog komen in bed ging echt niet, daar had k hulp bij nodig. Maar na die week ging het ineens een stuk beter. Dat ik 1,5 week na de operatie in het ziekenhuis belandde met een dubbelzijdig longembolie was wel even een domper, moet wel zeggen dat Mn lichaam daardoor echt wel een extra opdonder heeft gehad. Volgens dr van der weij kon ik na 4 weken gewoon weer aan het werk (werk 3 dagen van 10 uur in de horeca), maar door alles bij elkaar is Mn conditie echt extra slecht en ben ik snel benauwd. Ben nu 5 weken po en heb deze week 2x 3 uurtjes gewerkt, dat ging goed. Volgende week ga ik 3 x 3 uurtjes werken. Mijn baas wil ook nog niet dat ik meer werk, hij wilt dat k het langzaam opbouw dus dat doen we dan ook maar hè spannend hè als je zon afspraak gepland heb staan? Vanaf Mn eerste consult ben ik er eigenlijk elke dag in Mn hoofd wel mee bezig geweest