Mavo216

Silver Member
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mavo216 last won the day on December 1 2016

Mavo216 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

7 Followers

About Mavo216

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. Hoihoi, lang geleden dat ik hier ben geweest. Ongeveer 3 jaar geleden mijn borsten laten vergroten met 425 cc Mentor cohesive 2, dual plane geplaatst. Ik ben geopereerd door dr Hupkens via Diana Gabriels. Erg blij mee geweest, tot een week geleden. Toen ontdekte ik opeens dat mijn linker borst er vreemd uit ziet. Na wat onderzoeken wat er nu precies zo gek aan was denk ik dat mijn prothese gekanteld is... je ziet de randen van de prothese erg goed zitten en de bovenkant voelt heel erg plat en hard. Ik heb gelijk DG gebeld en ik kon diezelfde week nog terecht, afgelopen vrijdag. Dr Hupkens liet zich er eigenlijk niet zo sterk over uit.. hij gaf wel aan dat hij het verschil zag waar ik het over had maar hij zei dat de eerste stap is om een mri te laten maken om te kijken of de prothese nog intact is. vervolgens zei hij dat ik via de huisarts een afspraak voor de mri moet proberen te maken omdat hij dat niet kan. Als het niet lukte dan moest ik hem even whatsappen zodat hij het via een omweg kon regelen. Als het wel lukte moest ik hem de uitslag maar even whatsappen. Klinkt niet als een hele professionele aanpak dacht ik, maar ik heb geeeen idee hoe zoiets normaal gesproken gaat. De huisarts assistent vond het een vreemd verhaal en gaf aan dat dat zo niet werkt en dat de chirurg dat zelf moest regelen... dus toen heb ik Hupkens geappt en vervolgens gaf hij aan dat hij een mri aan zou vragen bij het NL mri centrum oid, maar dat de kosten wel voor mezelf zijn. Nu vraag ik me de volgende dingen af en ik hoop dat iemand me daar verder mee kan helpen: - hoort de chirurg niet te kunnen zien of de prothese gedraaid is, als dat het geval is? - hoort de chirurg geen connecties te hebben met ziekenhuizen waardoor hij zelf een mri aan kan vragen? - zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn om een afspraak bij de huisarts te maken en aan te geven dat ik denk dat mijn borst niet helemaal in orde is en het op die manier te vragen of hij een mri aan kan vragen? Alvast bedankt!!
 2. Toevallig!! Dat is fijn om te horen zeg!! Een hele opluchting. Ben benieuwd hoe het er over een tijdje uit ziet. Geniet ervan!
 3. Heeee, zat ik toenstraks niet met jou in de wachtkamer? Ik dacht dat het verhaal me bekend voor kwam haha. 2 uur zitten wachten?
 4. Ooooh balen meid! Maar die laatste foto ziet er echt al beter uit. Sterkte en ik duim voor je!!
 5. Die van mij staat openbaar dus als het goed is kun je die gewoon zien!
 6. Nou de manier waarop hij het zei was het meer. De dag van mijn operatie koos ik 425 ipv 400 en toen was hij gepikeerd omdat je dat verschil toch niet zou zien
 7. Jaaa zeker! Alles is me zo meegevallen!! Hahaha ja ik vond sommige dingen die hij zei wel vreemd maar hij heeft idd wel verstand van zijn vak!
 8. Ik ben ook geopereerd door hupkens! Super tevreden! Heb een foto in mijn album!
 9. Hmm ja idd.. bedankt voor je antwoord in ieder geval! Ik vraag het even na voor de zekerheid
 10. Ja 6 weken niet sporten zijn de richtlijnen maar dat gaat over alle soorten sport.. dus ik zal hem inderdaad nog eens even vragen of wat lichte dingen wel mogen wAarbij ik niks hoef te tillen en dergelijke
 11. Hoi lieve dames, ik ben nu 16 dagen po en ik wilde vanavond graag even gaan fietsen en wat buikspieroefeningen doen en wat lichte beenoefeningen waarbij ik mijn armen en borst niet gebruik. Zou dit mijn herstel in de weg staan?
 12. Ik ben de dag van de operatie uit eten geweest en de dag erna ook! Ging hartstikke goed alleen een beetje rekening houden met wat je kiest als eten! Mijn vriend en ouders wisten het wel dus mijn vriend sneed mijn vlees haha. Qua pijn was het in ieder geval zeker goed uit te houden vond ik! @Basti