• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

neen004

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  202
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

71 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

7704 profielweergaven

Statusupdate

Toon alle statussen van neen004

 1. Vraag me af of iemand dit herkent.. 

  Sinds gisteren heb ik sinds jaren weer eens flink de griep te pakken... :unsure:

  Nu merk ik dat mijn borstspieren pijn doen... Herkent iemand dit? Soort spierpijn, voel het als ik loop of wanneer ik er aan voel..

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. neen004

   neen004

   Dankjewel voor je reactie! Heb inderdaad nu mijn sportbh aangedaan, kijken of dat helpt. :)

  3. BrownieG

   BrownieG

   ..en lekker insmeren (mengsel van vicks en babyolie) en dikke trui aan en uitzweten die hap ;) 

    

  4. Jaydee

   Jaydee

   Hoi @neen004,

   Wat vervelend dat je de griep hebt en zo'n last hebt van je borstspier. Ik sluit me aan bij BrownieG.... bij een griep heb je vaak last van je spieren, en misschien omdat er nu een prothese tussen de borstspier gepropt zit (ik neem aan dat je dual plane geplaatste protheses hebt), dat je daar dan bij de griep extra last van hebt. 

   Ik wens je iig veel beterschap. Hopelijk ben je er snel vanaf.

   :53:, Jaydee