• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

neen004

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  207
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

72 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

8073 profielweergaven
 1. Dankjewel! Ik heb geluisterd naar de PC. Wat heb je gekozen uiteindelijk?
 2. Hoi, Ik had ook 75A en heb 390CC gekregen, wel anatomische. Ik kan je toevoegen aan mijn album als je wilt. Groetjes!
 3. Even voorstellen..

  Hoi, Kijk eens op de website van Kliniek Heyendael. Je moet even door de ouderwetse site heen kijken (ze zijn bezig een nieuwe te maken). Een goede kliniek met lieve, fijne mensen die je thuis laten voelen. En de prijs is ook nog eens redelijk te doen, dat is een mooie meevaller. Ik ben hier zelf geweest en had ook een 75A. Dokter Straten is een arts die graag natuurlijk resultaat neerzet. Een aanrader!
 4. Paniek na operatie

  Relax en geduld, komt helemaal goed!!! Het is super normaal allemaal dat het hoog zit en nog gezwollen is. En 30CC is niet zoveel verschil hoor. Dus gewoon afwachten.. Dat is het magische woord
 5. Snap ik, kun je helaas niet voorspellen dus hopen op het beste!
 6. Spannend!! Goede keuze, ik ben daar ook geweest
 7. Dankje! Heb het zelf ook even gelezen, haha grappig. Merk wel dat ik toen onder de pijnstillers zat, met de spellingsfouten
 8. Heel goed! De tijd gaat ongelofelijk snel, zo bizar! Beste keuze ooit geweest!
 9. Ja heb ik! Kijk maar even via mijn pagina, denk dat je er zo bij komt.. Geen idee eigenlijk haha! Is ook al ruim een jaar geleden.
 10. Heel veel succes en plezier! Frans Straten is een goede chirurg, ik ben echt blij dat ik voor hem gekozen heb!