Jump to content

CH2021

Silver Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CH2021

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bedankt, ik vind dit een heel fantastisch resultaat met 300cc, zijn dit Mentor? Ik ben op consult geweest bij Dr Verdonck (BBC), waar ik alvast een goed gevoel bij had. ik ga sowieso nog bij een ander pc proberen langs te gaan, om toch een beetje te kunnen vergelijken.
  2. Hallo @Marietjuh, zou ik even kunnen meekijken. Ik ben onlangs op een eerste consult geweest en het voorstel was Motiva 315cc. En zoals bij vele hier zit de twijfel erin. niet te groot, niet te klein :-).
  3. @Myrthe83 Alvast bedankt, is inderdaad gelijkaardig. Ik denk dat ik best nog wel even een bij een ander PC even een consult doe, om even te kunnen vergelijken, niet dat ik geen vertrouwen heb in dr Verdonck. Uw resultaat ziet er al heel goed uit. 😀 Het geeft me wel vertrouwen dat 315 cc goed is.
  4. @Myrthe83 ik heb met veel aandacht je verslagen gelezen. ik ben zelf vorige week op consult bij dr. Verdonck geweest, zijn voorstel was om voor 315 cc Motiva progressive+te gaan (als ik het forum zie, dan denk ik dat hij dit het liefst plaatst.). Ik ben een 170 en 61 kg, dus mss toch vergelijkbaar met u. Mijn huidige maat is een 75A. Ik ben wel benieuwd naar uw resultaat, want zoals iedereen, is er twijfel of het te klein zal zijn. Maar het moet dan ook weer niet te groot zijn 🙂
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.