Ga naar inhoud

Mikkie31

Leden
  • Aantal items

    202
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mikkie31

  1. 48 minuten geleden, Aardbeitje zei:

     

     

    let op : in sommige gevallen word geadviseerd om je borstspier helemaal niet meer te trainen ( helaas was dat mijn advies )

    Dit is ook geen ramp, genoeg oefeningen waarbij je de borstspier niet traint.

     

    waarom : Mijn boobs zijn dichter naar elkaar toe gezet, ga ik deze weer trainen is de kans groot dat de implantaten langzaam naar oksels worden geduwd om het zo te zeggen

     

    Nog een tip over hardlopen :

     

    • advies is na 6 maanden of je nou een stevige sport-bh aan hebt of niet je schudt ze naar beneden en daardoor krijg je hangborsten

     

    Misschien zijn alle tips niet wat jullie willen lezen, begrijpelijk.

    Maar alles voor een goed herstel toch de keuze is natuurlijk ieder voor zich 

     

    🥰

    You go girl..goed omschreven!!💪🙏

  2. 19 minuten geleden, pambbg zei:

    Heerlijk! Ga ook m’n benen trainen.. Hoe train jij je buik zonder je bovenlichaam te gebruiken?

    Ja das een goeie hahaha. Ik w8 daar nog maar ff mee denk . Ook maar eens kijken hoe het benen trainen me af gaat hoor.  Voorzichtig proberen vd week. Moet mezelf denk echt inhouden 

  3. Hoiii, 

     

    Ik mag wel weer sporten (bijna 3 weken verder na wissel en kapsel verwijderen) maar dan alleen onderlichaam en oefeningen waarbij ik geen kracht zet op borstspieren. Ik wil dus voornamelijk oefeningen zonder gewicht gaan doen maar met een band bv voor mn benen en billen.  Verder veel squats, sumo squats,  verschillende lunges en buikspieren. Daarnaast wandelen of fietsen. 💪💪 succes!

  4. 1 minuut geleden, Desert-Rose zei:

     

    He meis,

     

    De andere topics mogen gewoon blijven staan hoor, en hoeven niet perse weg.

     

    @Fje1981

    Samenvoegen doen we  eigenlijk als er bijv een voorsteltopic en een apart operatietopic is, dit om het dan idd overzichtelijk te houden, maar als er verschillende vragen zijn, die niet op elkaar lijken,dan laten we die ook vaak apart staan.

     

    x

     

     

    Ahh ok. Tof dat je het laat weten. Thnx!!

  5. 14 minuten geleden, Robijntje02 zei:

    Meis, ze zijn super, super mooi je borsten!!

    En ze zullen alleen nog maar mooier worden de komende weken / maanden.

    Tip van een arts; maximaal 3x per dag, maximaal 3 minuten per dag naar je borsten kijken; en je daar ook aan houden; de rest van de tijd lekker je bh laanhouden en je bezig houden met andere dingen..

    Thnx meis😘

  6. Klopt veel onzekerheid wat komt door mn bv en klachten, geen mooie borsten e.d.hiervoor.. vertrouwen in mn eigen lichaam is een beetje weg. Doe erg mn best hoor om het steeds positief te bekijken maar gaat me helaas niet altijd goed af. Ik krijg die voor foto na 1e  controle,  ben benieuwd idd. 

  7. 1 minuut geleden, Fje1981 zei:

    Ik zie niet wat jij ziet enige wat ik zie zijn mooie borsten 😊

     

    Ik raad je overigens aan om het bij 1 topic te houden. Als je een eigen topic hebt dan kun je ook daar je vragen of opmerkingen delen.

     

    Succes maak je niet te 

    Haha ok dan zie alleen ik het? 

     

    waarom geen meerdere topics dan? Dan valt me vraag in ieder geval op 😉 

    Tnx

  8. Op 3-5-2020 om 16:23, Elise90 zei:

    Bedankt voor je reactie!😘 Gelukkig niks om me zorgen over te maken dus! En het gekke is, voorheen was het me nooit opgevallen dat de ene tepel iets lager zat dan de ander, totdat de pc het zei. Misschien focus ik me daarom zo erop. Ben iig blij dat ze er al zo goed uitzien voor kort PO!

    Ik heb ook een verschil in hoogte.. zal bij mij nog wel wat veranderen maar niet heel veel ben ik bang. Mag ik eens kijken bij jou? 

  9. 10 uur geleden, Janou zei:

    Afknellen is ook niet goed. De bh moet gewoon goed passen. als ie knelt is ie dus te strak en dan drukt het alleen maar meer op je littekens die in dit warme weer sowieso wat meer 'risico op onheil' lopen.

     

    Ik zeg aan doen wat op dat moment past ik wissel ook met 2 maten.

    Ja daarom. Tnx!!

  10. 1 uur terug, LettyBoob zei:

    Oh qua postuur komen we best overeen 😀 heb je misschien een album gemaakt? Ben wel benieuwd hoe het eruit jou. 

     

    En ja, ik ga wel vragen of het weer achter de spier kan, want dan hoeft ie alleen de pockets iets te vergroten, misschien wel prettiger. 

     

    Ik heb nu alleen wel dat als ik mijn borstspieren aanspan ze heel erg naar de zijkant gaan, dat vind ik echt lelijk. Ik ga wel even goed advies vragen zaterdag over de plaatsing. 

     

     

    Precies dat en als je wil dat ze nu wel opvallen dan is voor de goedkoper l borstspier of dual plane t beste.. 

     

    Thnx voor compliment en succes morgen!

  11. 1 minuut geleden, Nog even wachten zei:

    Ehm dat is erg lastig te zeggen. Vorige keer had ik na iets van 10 dagen vochtige pleisters. Behalve dat de wond niet goed sloot waren er verder geen aanwijzigingen dat het niet goed ging. Maar ik slik nu preventief antibiotica, niet omdat het nodig is volgens de artsen, maar puur voor mijn eigen gemoedstoestand.

    Dus ik zal nu blij zijn als de 4 weken voorbij zijn.  Maar voor nu voelt het prima hoor

    Pff heftig zeg.  Zoveel antibiotica is ook niet niks mja als dat voor jou gemoedstoestand beter is 👍 4 weken lang ook antibiotica?

    Spannend dan nog ff voor je! Kun je het een beetje loslaten?

  12. 2 minuten geleden, LettyBoob zei:

    Hoi! Wat goed om te lezen dat alles goed is gegaan bij je wissel, je hebt er een mooi verhaal van gemaakt 🙂 

    Hoe lang geleden was je eerste keer door dr. Hupkens? Ik heb toevallig zaterdag een afspraak met hem om ook een wissel te doen. 

    Van hoeveel cc kwam je? Ik heb nu 300cc en wil graag naar groter, vandaar dat ik benieuwd ben naar jouw verhaal. Heb je meer of minder pijn dan na de eerste keer? Of zijn ze nu misschien anders geplaatst? 

    Ik heb ze nu achter de spier, maar begreep bij de intake dat ze nu vooral dual plane gezet worden, lijkt me wel pijnlijker. 

    Sorry voor al mijn vragen hoor, maar ben sinds ik de knoop heb doorgehakt met niks anders bezig dan tieten haha. 

    Groetjes! 

     

    Hey!! 

    Thnx! Dat is inmiddels 4 jaar geleden. Met wie heb je een afspraak staan?

    Ik heb nu iets minder pijn en kan sneller dingen doen maar voel het toch nog wel hoor. Ze hebben best wat kapsel verwijderd en spieren moeten weer iets oprekken ivm 550 cc naar 700cc. Dual plane weer geplaatst, niks aan veranderd. Is idd pijnlijker.  Waarom achter de spiet als ik vragen mag?

    Geen probleem hoor, daar is dit forum voor.  Spannend!!

  13. Op 16-6-2020 om 17:05, Nog even wachten zei:

    Hi, ik had mild tubureuze borsten. Bij mij was niet een lift nodig, maar ik heb 550 full ergonomix geplaatst gekregen (iik ben vrij breed gebouwd, voorsituatie 85b). De arts heeft mijn borstplooi verlaagd en ook mijn klierweefsel gekliefd (losgehaald en herverdeeld). 

    Tubureuze borsten zijn er in vele gradaties en vereisen over het algemeen toch wel wat meer correctiewerk. Ik zou dit zeker goed navragen bij de arts. En ook vragen of hij voorbeelden laat zien van andere dames die hij geopereerd heeft met welk resultaat. 

    daarnaast moet je heel goed rekening houden dat een tubureuze borst wat meer tijd nodig heeft dan een normale borst om tot het eindresultaat te komen. Mijn rechterborst is echt al heel erg mooi na 3 maanden, maar mijn arts heeft ook aangegeven dat dit tot 1 jaar zeker nog verder veranderd. 

    Op instagram raad ik aan om te kijken bij woutervanderpot en drmoradi.official.

    Ik zal je toegang geven tot mijn album dan kun je zelf even kijken. 

     

    @MW1986 had ook tubureuze borsten en gaat zeer waarschijnlijk na een jaar een benelli lift krijgen (overbodige huid rond de tepel weghalen en de tepelhof verkleinen) omdat de borsten teveel hangen. 

    Mag ik bij jou eens kijken? Ik ben ook bang dat mijn tepel links te laag zit. 

  14. Op 16-6-2020 om 22:30, Janou zei:

    ik ga je toegang geven tot mn album. ik had ook van die gekke titties vroeger. dat is bij mij met een lift en het verlagen van een borstplooi aardig mooi geworden. 7 jaar later (nu dus) was het allemaal niet meer zo vrolijk en vanwege kapselvorming ook een  nieuwe ingreep met lift gekregen. Ik had aan de borst waar ik geen kapsel had ook echt een punthangtiet over de prothese heen. Ik heb daar helaas geen fotos van gemaakt anders had het mijn verhaal wat duidelijker gemaakt.

     

    Mag ik ook bij jou mee kijken?

    Ik haak ff in omdat ik toch bang ben dat er niet heel veel gaat veranderen aan de stand.. vind je niet dat links (Waar veel minder kapsel in zat) ook te hangerig is en tepel te laag ? Mag ik eens in jouw album kijken? Tnx

  15. Ik heb zojuist wel mn bh maat m omgewisseld naar een L want pff dat ding zat me toch strak! Knelde aan alle kanten en vooral bij hechtingen.. bovenkant van mn bh stond afgedrukt in mn huid.  Heb de band ook terug om moeten doen voor een weekje ivm rechts, kijken of die borst dan nog gaat zakken.. maar pff borsten nog best wel opgezwollen dus dit 1 maatje groter is wel fijner .  Als het wat minder warm is en ik minder vocht vast houd,  dan kan ik de m wel weer aan doen.. wat jullie? 😁

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.