Spring naar bijdragen
Borsten Forum

izzy88

Full Member
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

izzy88 last won the day on Februari 11 2016

izzy88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

74 Excellent

Over izzy88

 • Verjaardag 11-12-1988

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

9679 profielweergaven
 1. izzy88

  Aderen onderhuids over borsten heen?????

  @Elvira123 dankjewel ! Ben erg benieuwd !!!
 2. Geen idee dreamboobs, moest bij mij pas over 2 weken zei hij, en moest dat zelf doen... En wat betreft de knoopjes van de hechtingen , het zijn oplosbare hechtingen aan het uiteinde van de littekens zitten knoopjes , die moet je eraf knippen.... Gaat ook de spanning van het litteken af... Ik zou dit zelf persoonlijk door de huisarts laten doen met een steriele schaar... Het zou zelf kunnen.... Maar huisarts geeft denk ik een veiliger gevoel. Liefs Laura
 3. izzy88

  Aderen onderhuids over borsten heen?????

  Ben ook benieuwd happymom! heb ook maar een dunne huid namelijk van mezelf ! Bedankt voor je reactie !
 4. Ik heb vpk achtergrond ... Ik ben een week na de operatie tetug op controle geweest bij dr NIO en mag ze er over 2 weken zelf afhalen... Gewoon onder de douche gaan staan zei hij en ze iedere keer mee nat laten worden ... Kun je ze steeds al beetje voor beetje loswrijven over de stukjes die niet over de littekens zitten ... Kan exht geen kwaad!
 5. izzy88

  Aderen onderhuids over borsten heen?????

  Thanksssss !!! Ik zal het dus even moeten afwachten... Het is idd zo zichtbaar op het moment !!!!!! Hopelijk trekt het nog weg.... En anders is het maar zo
 6. izzy88

  Aderen onderhuids over borsten heen?????

  Bedankt allemaal voor het reageren ! Ik zal hier over een paar maanden een update over op het forum zetten.... Weten jullie het gelijk
 7. Op dit moment zijn mijn borsten natuurlijk kei hard aan het werken om alles op z'n plek te krijgen en te vormen... Maar op dit moment lopen er best wat aderen onderhuids over m'n borsten heen, hopelijk omdat het nu allemaal extra goed doorbloed moet worden van binnen ..... Maar weet iemand ook of dit wegtrekt en niet zo blijft ???????
 8. Gaaaaaan naar NIO!!!!! Spiek anders even Bij m'n foto's , ben van de week door hem geopereerd .... Hij luistert echt naar wat je wilt en zegt wat wel of niet gaat
 9. izzy88

  Wanneer weer zwanger raken na borstvergroting ?

  Dankjewel !!!! Ga gelijk even spieken!
 10. izzy88

  Wanneer weer zwanger raken na borstvergroting ?

  Heb al 2 kinderen , maar zouden graag over ongeveer een jaartje willen proberen zwanger te worden.... Maar ze zullen er dus absoluut niet mooier op worden???
 11. izzy88

  Wanneer weer zwanger raken na borstvergroting ?

  ️Thanks !!!! zal zoiezo pas voor over minimaal een jaar zijn.... Wist niet dat je er ook meer kapselvorming door kon krijgen! Bedankt !
 12. Kan iemand iets vertellen over wanneer je weer zwanger mag raken na het ondergaan van een borstvergroting ? En of dit gevolgen heeft voor de vorm etc ?
 13. izzy88

  Consult lijstje, iemand aanvulling?

  NIO!!!!!! Inderdaad degene met de gouden handjes !
 14. Hier iemand met hele slechte ervaringen met van alphen!!!!!!! Zou maar max 280 in gaan, anatomisch , iets anders had hij niet.... Ik dacht er goed aan te doen in het ziekenhuis te gaan... na een jaar trok m'n spier de prothese opzij, dit zag er vreselijk uit! Hij kon het niet oplossen en zou misschien nog wel erger worden zei hij.... Hij had het gewoon niet Goed gedaan! Blijkt nu achteraf !!!! En nu...... Zit er 750 cc in..... (Prothesewissel bij dr NIO ) Laat je verder informeren ! Niet bij iedereen is een anatomische implantaat mooi!!!!
 15. izzy88

  prothesewissel

  Spannend!!!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×