Spring naar bijdragen
Borsten Forum

popie

Full Member
 • Aantal bijdragen

  841
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

265 Excellent

Over popie

 • Verjaardag 08-12-1977

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België

Recente profielbezoeken

11932 profielweergaven
 1. Hey meid, lees zojuist je berichtje dat je gestuurd hebt. Ik ben nu reeds 2 jaar verder na mijn borstvergroting. Ben er nog steeds super tevreden mee. Je kan mijn foto's altijd bekijken, ze staan openbaar. Heb er zojuist nog 2 recente toegevoegd. Mijn voorsituatie was een halfvolle B-cup na 2 zwangerschappen. Na veel twijfelen heb ik de 295cc gekozen, deze maat raadde Verdonck ook aan. De max was 315cc.... Je moet nu altijd wel voorzichtig zijn met vergelijken, ieder is anders. Postuur, borstkas, breedte van borsten..... al deze factoren en nog meer bepalen het uiteindelijk resultaat. Heb hier al grote boobs zijn voorbij komen met 300cc en dan weer kleinere met 500cc.... Je moet doen waar je je uiteindelijk het best bij voelt. Twijfel je toch over 20cc, ga dan voor de grootste maat. Het is een klein verschil en je went heel snel hoor. Het is meer voor dezelfde prijs Ohja, en van hang is totaal nog geen sprake, ze zijn nog lekker stevig . Groetjes
 2. popie

  Tepels laten piercen

  Hey Drieka, je moet er echt geen bang van hebben hoor. Is eventjes een stekende 'helse' pijn , maar duurt echt maar fractie van enkele seconden. Daarna heb je nog een warm gevoel in de tepels. Ik heb ze nu iets meer dan een jaar denk ik. Soms verlies ik nog eens een beetje vocht uit mijn rechter tepel, deze is iets kwetsbaarder. Gebeurt meestal nadat de piercing achter iets blijft haken. Steeds goed ontsmetten en alles komt in orde. Heb nu mooie swarovski piercings steken, zal eens proberen een foto te plaatsen. Groetjes
 3. Hey meid, ikzelf heb Verdonck borstjes gekregen . Zit ook wel met een vlakte tussen mijn borsten...Ben wel tevreden over zijn werk hoor. Maar Verdonck is erom gekend om het natuurlijk te houden en geen al te grote vergroting te doen. Hij zal ook niet al te gauw de borstplooi gaan aanpassen. Naar hetgeen ik haar al gezien en gelezen heb denk ik dat Nio en Plovier hierin de besten zijn. Ik zou toch ook eens op hun deur gaan aankloppen. Groetjes
 4. Hallo, ik draag nu een 70D als bh, maar het oogt denk ik meer als een C cup. Het uiteindelijke resultaat hangt wel van meerdere factoren af dan enkel de hoeveelheid cc. Je bouw, je eigen weefsel, de plaatsing e.d.... Je kan steeds in minj albums gaan kijken, normaal gezien staan ze open voor iedereen. Groetjes
 5. Hey @flege, ikzelf ben bij Verdonck geweest, prima chirurg en topmens! Maar als je over liften van de borsten spreekt dan zou ik je toch Nio (Nederland) of Plovier aanraden. Deze hebben in dit geval prachtige handen en doen wonderen zonder te liften... Ga natuurlijk nu vrijdag ook bij Verdonck langs en hoor eens wat hij te zeggen heeft. Keep us posted, Groetjes.
 6. popie

  Borsten zijn te groot..

  Heb zonet je foto's gezien .. passen perfect bij je lichaam en zeker niet TE groot!! Je mag er absoluut fier op zijn, geef het nog tijd! De klik in je hoofd zal er denk ik wel komen.
 7. popie

  Borsten zijn te groot..

  Hey meid, jij bent niet de eerste hier die in paniek slaat na een bv en vindt dat ze veel te groot zijn. Bij de meesten gaat deze fase echter voorbij éénmaal ze aanvaard hebben dat de nieuwe boobs deel uitmaken van hun 'nieuwe' lichaam. Nu voelen de protheses waarschijnlijk ook nog aan als een vreemd object in je lijf. Bij mij heeft het lang geduurd voordat ik 'ze' niet meer zo voelde zitten. Had je onmiddellijk het gevoel dat ze te groot waren of is dit gevoel er pas gekomen nadat je enkele reacties hebt gekregen? Je moet zien dat je hierin niet beïnvloed bent geweest. Jaloezie van anderen is iets heel raar hoor.... En spiegel je niet teveel af op de andere mensen! Iedereen is anders! Nu ben je vooral gefocused op de grootte van je boobs waardoor ze in je ogen nog groter gaan lijken. Ik heb dit soms ook met mijn buik, terwijl mijn man zegt dat hij volkomen normaal is Ik heb ze nu niet gezien maar uit de reacties van de meiden hier die ze gezien hebben lijken ze heel mooi te zijn en bij je lijf te passen, en hier zitten ondertussen wel al een paar experts . Misschien is dat wel een opsteker voor je!
 8. popie

  Tepels laten piercen

  Ik na meer dan een jaar, maar dat komt omdat ik er vroeger nooit aan gedacht heb Denk niet dat er echt een bepaalde tijd moet tussen zitten, hebben geen invloed op elkaar, al kan ik er wel in komen dat als je herstel niet zo vlot verloopt na een bv dat je dan geen gaatjes wil laten prikken in je tepels Dacht dat @Annelief het door de pc had laten doen tijdens de bv. ( eentje was wel niet goed gelukt )
 9. popie

  Tepels laten piercen

  Ja, denk dat ze liever een iets te ruim staafje plaatsen de eerste keer. Voor mijn nieuw staafje hebben ze het opgemeten, 14mm.
 10. popie

  Tepels laten piercen

  Heb net een andere foto in mijn album geplaatst. Een ringetje lijkt mij ook wel leuk..maar heb nog bang dat ik er ergens achter ga blijven haken... maar staat zeker op de lijst.
 11. popie

  Tepels laten piercen

  @TessaDLCDP @Boobielicious~ heb een foto maar van slechte kwaliteit, lukt maar niet om een mooie foto te nemen.... zal hem toch nu hier plaatsen, dan kunnen jullie eens kijken .
 12. popie

  Tepels laten piercen

  bedoel je pijnlijk gevoelig, of prettig gevoelig? Bij mij valt het goed mee, kan niet zeggen dat ze nu gevoeliger zijn dan ervoor. Moet wel nog voorzichtig zijn dat er niets achter blijft haken, dan doet het wel nog zeer. En heb nieuw juweeltje maandag laten plaatsen, zijn er nu goudkleurige en iets groter bolletjes... Zal straks fotootje plaatsen.
 13. popie

  Tepels laten piercen

  @Boobielicious~ dat indrukken heb ik aan de rechtertepel wel een beetje. Links heb ik het niet. Heeft dit te maken met dat de tepel naar binnen trekt? Zou het niet weten.... of is het toch de plaatsing...
 14. popie

  Tepels laten piercen

  Hey meiden, even kleine update, denk dat het nu een maand en half geleden is dat ik mijn tepels heb laten piercen. Alles is nog in orde, geen wondvocht of dergelijke. Soms klein beetje 'korstjes' aan de binnenkant van de balletjes van de piercing. Maar is echt wel bijna niets. Heb wel nog steeds geen kans gehad om andere balletjes te laten opzetten... Misschien in het aankomend weekend. Over het draaien van de piercing... mij werd ook gezegd van er niet aan te komen, gewoon laten genezen. Zoniet ga je telkens opnieuw de wonde binnenkant openmaken. Lijkt mij we logisch. Nu is het ook ander materiaal dan vroeger, toen was het chirurgisch staal, nu titanium. Eén van de voordelen van titanium is dat je lichaam het niet afstoot. Vroeger toen ik nog een navelpiercing had moest je ze wel steeds draaien, maar deze heeft er dan ook wel lang over gedaan om te genezen. Het was toen dus ook chirurgisch staal. Een kleine tip voor de meiden die een navelpiercing hebben en zwanger worden... verwijder ze tijdig, bij mij is ze er toen doorgescheurd ... heb nu een litteken er aan over gehouden.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×