Lisa2020

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

5 Followers

About Lisa2020

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wow die worden groot. Ik ben dinsdag geopereerd door Nio en heb 500cc en m'n borsten zijn echt groot. Ben zelf 1.70 en weeg 58kg Ben erg benieuwd hoe ze bij jou worden.
 2. Je hebt geen keus,maar opzich valt het mee hoor. Andere posities doen zeer, en je bent toch moe van alles. Dus geen zorgen. X
 3. Ik zou het zeker goed van tevoren bespreken. Ze moeten van tevoren de protheses bestellen. Succes
 4. Zo lang duurde het niet bij mij, 2 weken. Ik had 260cc op de Pactoralis. Ben 170 en weeg 58kg heb een vet persetage van 14% dat is laag. Ik voel me heel goed en de pijn valt ook mee, je krijgt naproxen mee en mag paracetamol slikken. Als ik ooit ga snappen hoe je foto's op dit forum kan plaatsen dan zal m'n boobs laten zien. Maar nu al heel mooi.
 5. Hoi An. Ik ben zo blij met Nio, wat een fijne en eerlijke arts. En m'n borsten zijn zo mooi geworden. Heb vlak voor de operatie nog overlegt en heb voor 500cc gekozen. Implantaten zijn van eurosilicone rond. Heel erg tevreden mee.
 6. Hoi ik ben gisteren geopereerd en heb net voor de operatie met Nio overlegt. Ik heb voor 500cc gekozen en het is prachtig geworden. Erg blij mee.
 7. Om 12 uur wordt ik geopereerd, voor de operatie ga ik het nog met Nio bespreken. Ze hebben 500cc en 550cc besteld.
 8. Hallo bedankt voor jullie reactie. Het blijft lastig. Voor de operatie kan ik het nog bespreken. Wat mij ook niet duidelijk is, is of je een sportBH krijgt of zelf mee moet nemen.
 9. Hallo Ik krijg 17 mei een prothese wissel door Dr Nio. Ik heb nu 260cc op de porstspier geplaatste protheses. Na het consult mocht ik kiezen tussen 500cc en 550cc en dat is nu wel een dingetje, ik twijfel heel erg omdat ik bang ben dat 550cc te groot en te nep eruit gaat zien, word wel duo plane geplaatst. Ben zelf best tenger 1,70cm en 58kg. Iemand ervaring/suggesties? Alvast bedankt. :-)