• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Kattie

Full Member
 • Aantal bijdragen

  405
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Kattie last won the day on January 31 2016

Kattie had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

101 Excellent

Over Kattie

 • Verjaardag 26-02-1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zuid-Holland

Recente profielbezoeken

5717 profielweergaven
 1. Precies zo is het maar net! Jij moet er gelukkig mee zijn das het belangrijkste. Hij heeft gewoon een inschattingsfout gemaakt, niet zijn eerste trouwens Maar hij zal dat zelf nooit toegeven en helemaal niet zomaar de kosten op zich nemen. Dus idd ga je lekker op zitten en wie weet. Mij is het ook gelukt! Succes!!
 2. Hoi jesebel, Lastige situatie hè ik begrijp je volkomen. Je wilt de arts ook niet af vallen maar daar integen word er wel van jou verwacht dat je de kosten zelf betaald. Je gaat uit van het advies van de arts en vertrouwd erop dat hij het beste inzicht heeft. Natuurlijk kan een arts fouten maken maar ja wie is er dan verantwoordelijk?! Ik heb mijn klacht toen besproken met die dames van de balie bij het PMC en zij adviseerde mij om een SO te doen en een klacht in te dienen. Het klinkt idd heel zwaar maar als jij vind dat je in je recht staat is dit wel de enige manier. Wie niet waagt wie niet wint. veel sterke en succes!
 3. Herstel operatie 1 borst

  Mijn rechter borst is verwisseld voor een 500 cc prothese. 400 cc was echt te klein waardoor mijn borst erg slap was en ging hangen. Ongeveer een jaar na mijn borstvergroting opnieuw geopereerd aan een borst.
 4. Hey, Ik heb je verhaal even gelezen en snap dat je teleurgesteld bent. Maar er is echt wat aan te doen persoonlijk vond ik het erg fijn dat het beestje een naam heeft, en je zeker niet de enige bent met die verschijnsel. Elke tubulaire borst is weer anders en er zijn verschillende gradaties. Een tepelcorrectie is ook niet altijd noodzakelijk bij tubulaire borsten. Het ligt eraan of je tepels op dezelfde hoogte zitten en of ze allebei ongeveer even groot zijn. Ik begreep uit je verhaal dat je nog wat andere afspraken hebt staan. Naar welke artsen ga je nog meer op consult? Neem de tijd om je goed te informeren, al begrijp ik heel goed dat je zo snel mogelijk wilt. Maar ga niet bij de eerste de beste en de goedkoopste. Het gaat om je lichaam en het is en het blijft echt een operatie. Mocht je nog vragen hebben mag je mij altijd mailen. Groetjes en veel succes Kattie
 5. Ik heb 85% gevulde euro silicone en ze zijn bij mij voor de spier geplaats.
 6. Jeetje wat een rot situatie zeg! Ik snap dat je daar wel heel moedeloos van word maar goed dat je er toch iets mee gaat doen. Mag ik je afvieseren om naar Dr. Timminga te gaan. Ik ben hier zelf ook geweest voor een SO en ben ook door hem geopereerd. Hij zit ook in het PMC waar Dr. Nio en Dr. Wu werkzaam zijn. Ik vond Dr. Timminga een hele fijne man die de tijd neemt om naar je te luisteren, want denk ik wel erg belangrijk is in jou situatie. heel veel succes en sterkte gewenst en hoop dat je straks gelukkig en trots kan zijn. Gr. Kattie
 7. 8 dagen na BV borsten kleiner ?

  Maak je geen zorgen, de zwelling begint af te nemen waardoor ze misschien iets kleiner lijken te worden. Maar je borsten hebben nog een lange weg te gaan voor je daadwerkelijk kunt zien hoe ze uitvallen. Geef ze nog een paar maandjes de tijd voordat je je druk gaat maken. 500cc is echt niet klein, ik heb ze zelf ook! Het komt echt goed!
 8. Beste borstenforum lezeressen, Eindelijk heb je je nieuwe borsten en zou je volgens dokters advies na 6 weken en bh kunnen dragen, dat word shoppen! Ik lees het zoveel op het forum en zie zoveel foto's voorbij komen van trotse meiden met hun eerste "collectie" nieuwe bh's. Maar de teleurstelling is groot als je er na een paar maanden achterkomt dat ze te klein zijn omdat je borsten veranderd zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat je echt pas kan zien welke maat je hebt wanneer je +/- 3 tot 6 maanden po bent. En ja, dat klinkt super lang, ik weet het. De protheses moeten echt hun plek gaan vinden in je lichaam en dat heeft echt tijd nodig. Mijn advies is dus koop je niet gek voordat je borsten echt zijn plekje hebben gevonden, ook al is het moeilijk maar het is echt zonde. Wat ik ook vaak voorbij zie komen, en zelf heb ervaren, is dat veel lingerie winkels het verkeerde advies geven over maat en fitting van een bh. O.a. Hunkemöller en Livera zijn naar mijn idee niet echt specialiste of je moet net de juiste treffen. Daarom vind ik het belangrijk dat je zelf weet hoe een bh moet zitten en welke maat. Ik heb hieronder een link geplaatst die duidelijk aangeeft waar je op moet letten. https://www.lace-lingerie.nl/page/fitting De belangrijkste vraag die iedereen natuurlijk heeft is welke maat heb ik nu eigenlijk? Daar ben ik ook lang naar opzoek geweest om dat uiteindelijk uit te puzzelen. Je maat uitrekenen via een tabel of site klopte bij mij nooit en ben ik van mening dat je echt naar een gespecialiseerde zaak moet gaan die jou kunnen helpen. Volgens een tabel heb ik maat 80E maar ik werkelijkheid heb ik 75G. Is niet gek dat er zoveel vrouwen met de verkeerde bh maat rondlopen. Mijn laatste advies is, koop niet te goedkope bh's. Je hebt tenslotte ook veel geld uitgeven om mooie borsten te krijgen maar dat betekend wel dat je ook grotere bh's nodig hebt. En goede bh's kosten eenmaal wat meer geld. Ikzelf ben ook begonnen met Primark en Hunkemöller bh's maar ik kreeg echt last van mijn borsten en ze zaten mij nooit echt lekker. Nu ik ben overgestapt naar de wat duurdere merken merk ik echt zoveel verschil. Pasvorm is veel mooier, zitten super comfortabel en de ondersteuning is erg prettig. Al met al heb ik er zeker een half jaar over gedaan om er echt achter te komen welke maat, pasvorm en merken voor mij het beste zitten. En door miskopen erachter komen wat dus niet goed is. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben en ik jullie de miskopen kan besparen. Have fun shopping! P.S. Mocht je in de buurt van Rotterdam komen ga eens langs bij Super Bra, daar ben ik echt fantastisch geholpen!
 9. Winkels voor de grotere cupmaat.

  Super Bra in Rotterdam. Als je in de buurt bent echt een kijkje nemen. Je word super goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. Persoonlijk raad ik Hunkemöller en Primark af maar die keuze moet iedereen voor zichzelf maken. Mijn boobs hebben echt goede en duurdere bh's nodig En die vind je niet bij zulke zaakjes.
 10. Ja zou gewoon op consult gaan en kijken wat hij je adviseer. Ik ben in het Park medisch centrum geweest en daar kost het 3900 euro als ik het goed heb. Hij werk ook in het OLVG in Amsterdam daar is het goedkoper. Nee je betaald niets extras voor tubulaire borsten mits er natuurlijk andere ingrepen gedaan moeten worden. Je betaald voor een gewone borst vergroting.
 11. Hoi Riann, het is ook heel moeilijk, ik ben zelf geopeeerd door Dr. Nio en mijn herstel operatie door Dr. Timminga. Beide hele goede en kundige artsen. Ben zelf ook op consult geweest bij Dr. Luijendijk, is een arts is gespecialiseerd is op het gebied van tubulaire borsten. Kom je uit Nederland of België?
 12. Voorstellen: tubulaire borsten - borstvergroting

  Dat gevoel ken ik inderdaad, je wilt echt zo snel mogelijk onder het mes en weg met doe narigheid. Maar helaas gaat het allemaal niet zo snel. Ik heb er ook echt super lang over gedaan voor ik uiteindelijk geopereerd ben. Dankjewel ben ook echt trots! Denk dat mijn voor foto misschien vertekend beeld geeft qua grote. Mijn kleine borst was eigenlijk geen cupmaat wat die had geen vorm en was meer tepel en mijn grotere borst was een b-tje. Maar een dikke push up verbloemde alles mooi. Heb jij ook 2 verschillende borsten? En bollige tepels? Ik heb een tweede operatie gehad omdat ik 2 verschillende maten protheses had gekregen maar dit gaf uiteindelijk zo'n verschil dat mijn ene borst zeker een cup maat kleiner was. Uiteindelijk weer geopereerd en is de kleinste prothese vervangen door dezelfde maat als de andere. Dit geeft nu meer symmetrie, ook al blijft deze borst iets kleiner als de andere. Terwijl dit mijn grootste borst was, vreemd hè. Ik ben ook als eerste bij Luijendijk geweest omdat hij inderdaad veel info heeft op de site van tubulaire borsten. Hij opereerd idd alleen dual plane en tepelcorrectie is persoonlijk. Ligt ook aan de stand van je tepels en of ze gelijk zijn qua grote. Ik ben uiteindelijk bij nog 3 andere artsen geweest en je krijgt overal een anders advies. Wat het best ingewikkeld maakt allemaal. Ik heb gekozen voor 85% gevulde eurosilicone van 500cc deze zijn voor de spier geplaatst. Na 9 maanden zou ik kijken hoe mijn tepels zouden uitpakken door het oprekken van de borsten. Ik wilde geen anker litteken over heel mijn borst dus ik neem mijn tepels voor lief hoe ze nu zijn. Ze blijven groot en iets bollig maar lang niet zo erg als voorheen.
 13. Voorstellen: tubulaire borsten - borstvergroting

  Dat gevoel ken ik inderdaad, je wilt echt zo snel mogelijk onder het mes en weg met doe narigheid. Maar helaas gaat het allemaal niet zo snel. Ik heb er ook echt super lang over gedaan voor ik uiteindelijk geopereerd ben. Dankjewel ben ook echt trots! Denk dat mijn voor foto misschien vertekend beeld geeft qua grote. Mijn kleine borst was eigenlijk geen cupmaat wat die had geen vorm en was meer tepel en mijn grotere borst was een b-tje. Maar een dikke push up verbloemde alles mooi. Heb jij ook 2 verschillende borsten? En bollige tepels? Ik heb een tweede operatie gehad omdat ik 2 verschillende maten protheses had gekregen maar dit gaf uiteindelijk zo'n verschil dat mijn ene borst zeker een cup maat kleiner was. Uiteindelijk weer geopereerd en is de kleinste prothese vervangen door dezelfde maat als de andere. Dit geeft nu meer symmetrie, ook al blijft deze borst iets kleiner als de andere. Terwijl dit mijn grootste borst was, vreemd hè. Ik ben ook als eerste bij Luijendijk geweest omdat hij inderdaad veel info heeft op de site van tubulaire borsten. Hij opereerd idd alleen dual plane en tepelcorrectie is persoonlijk. Ligt ook aan de stand van je tepels en of ze gelijk zijn qua grote. Ik ben uiteindelijk bij nog 3 andere artsen geweest en je krijgt overal een anders advies. Wat het best ingewikkeld maakt allemaal. Ik heb gekozen voor 85% gevulde eurosilicone van 500cc deze zijn voor de spier geplaatst. Na 9 maanden zou ik kijken hoe mijn tepels zouden uitpakken door het oprekken van de borsten. Ik wilde geen anker litteken over heel mijn borst dus ik neem mijn tepels voor lief hoe ze nu zijn. Ze blijven groot en iets bollig maar lang niet zo erg als voorheen.
 14. Voorstellen: tubulaire borsten - borstvergroting

  Hey Ittybittymary, Welkom op het forum! Jou verhaal klinkt mij als muziek in de oren, zo heb ik ook jarenlang rondgelopen met schaamte en onwetendheid wat is mis was met mijn borsten en waarom ze niet normaal groeide. En dan kom je er uiteindelijk achter dat het beestje een naam heeft. Super confronterend maar aan de andere kant ook zo fijn dat je geen freak bent! Dit gaf mij alleen maar meer moet om er echt iets aan te doen. En dat heb ik ook gedaan. Dit heeft wel wat voeten in de aarde gehad en heb uiteindelijk 2 operaties ondergaan maar ik durf mezelf nu met trost aan te kijken in de spiegel. Want ik keek ook nooit naar mezelf, want als je het niet ziet is het er niet ;-) stom maar waar. Ik zou zeker kijken of je een vergoeding kan krijgen voor je vergroting. Ik was helaas net te vroeg geopereerd toen deze verandering in de zorg kwam maar het was het geld zeker waard! Je kan bij mijn foto's kijken als je wilt. Ik heb mijn foto's publiek geplaatst omdat ik me eindelijk niet meer schaam voor mijn tubulaire borsten en ook andere wil laten zien dat je niet de enige bent. Gr. Kattie
 15. Hallo Riiann, Welkom op het forum en schaam je niet voor je tubulaire/tubureuze borst. Je bent niet de enige! Tubulaire borsten is een afwijking of terwijl onvolgroeide borsten die op de een of andere manier niet vormen zoals ze een normale borst zouden moeten groeien. Raar maar waar. Ik ben zelf ook geholpen door dokter Nio en had ook ongelijke borsten, beiden wel tubulaire trouwens. Ikzelf heb ongeveer een herstel periode van +/_ 4 weken gehad. Maar dit is voor iedereen verschillend. Door mijn tubulaire borsten was het creëeren van een goede pocket ook iets meer werk en daardoor ook iets heftiger dan een normale borstvergroting. Het ligt er daarnaast ook helemaal aan hoe de protheses geplaatst worden, dit heeft ook veel effect op je herstel periode. Je kan het echt niet van tevoren zeggen wanneer je weer kunt werken. Ik hoop voor je dat je voor volgend jaar nieuwe boobs hebt maar neem wel de tijd om jezelf goed te informeren en verschillende consulten te doen bij verschillende pc's. Dat advies wil ik je wel echt meegeven. Maak geen overhaasten beslissingen, het is een belangrijke operatie voor je en dat gaat niet over een nacht ijs. Veel succes! Gr. Kattie