Ga naar inhoud

Raven

Leden
  • Aantal items

    230
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Raven

  1. 3 uur geleden, Kaya74 zei:

    Hoi @Raven, wat fijn dat je geslaagd bent vandaag, daar kijk ik ook zo naar uit🤗 Mag ik jouw album inzien, dan voeg ik jou bij mijn album toe!

    Jaaa dat is een van de leukste momenten hé! Ik ga je toevoegen!

     

    2 uur geleden, Petra84 zei:

    Ja tijd gaat hard hoor ... kan niet wachten haha maar heb nog wel last hoor dus ben daar ook nog niet helemaal maar elke dag gaat vooruit!

     

    Wat fijn meid dat je meteen geslaagd bent en heb je nu ook meteen met beugel al? Of lees ik er helemaal overheen 

    Ja ik heb 3 bh’s met beugel gekocht. 1 voorgevormde en 2 zonder iets van padding. Maar heb voor de avonden wel Vd sporttopjes hoor. Vond hele dag weer beugel dragen wel weer pittig vandaag. 

  2. @petra84 jaaaa ging zo enorm blij de winkel uit. Was er beetje zonder gevoel heen gegaan omdat je ook wel eens leest dat t niet meteen wil lukken. Maar erg goed geslaagd. 
     

    bobbels zijn idd helaas nog niet weg. Heb er gelukkig geen last van, maar hou t wel in de gaten. 
     

    vond vooral die laatste 3 weken moeilijk. Dan voel je je wel weer redelijk oké maar heb je nog wel die lelijk bh aan haha. Maar gaat gelukkig best snel! 

  3. Vandaag 6 weken post op! Eindelijk nieuwe bh’s! 
    Ik ben naar een wat grotere Hunkemöller gegaan en zo goed geholpen ondanks dat ze niet konden meten vanwege Corona. Eerst zelf allemaal D75 meegenomen de paskamer in maar zag al snel dat dat te klein was. Uiteindelijk 2 bh’s en 1 bh + string gekocht. Het was 3e bh gratis dus dat scheelde weer! 
    Ik zit nu op een 75E cup en de voorgevormde bh zelfs op 75F 😱 

    Had ik niet verwacht van te voren, maar ben zo enorm blij! 
     

    Ik heb een nieuwe foto aan mijn album toegevoegd. 

    • Like 1
    • Upvote 1
  4. Op 18-9-2020 om 08:34, Lisa1981 zei:

    @Raven He bah, dat is wel even schrikken zeg. Wel fijn dat ze zeggend at het niks is om je zorgen over te maken. Hebben ze gezegd dat je wat rustiger aan moet doen of heeft dat er niks mee te maken? Ik duim voor je dat het snel weer bijtrekt. 

    Nee ik hoefde niet rustiger aan te doen ofzo. Bobbels zitten helaas nog steeds. Maar heb gelukkig nergens last van. 

  5. @Blijemama ik lees nu net pas je topic inderdaad. Wat super vervelend. Ik had vooral sochtends en in de avond steken. Maar niet zo extreem denk ik zoals jij het hebt als ik t zo lees.

     

    Het word na de eerste 2 weken wel echt rap beter hoor! Dus hopelijk helpt dat een beetje. 
     

    Zag dat je ook 380cc hebt gekregen, ik ook! Ik zal je even toevoegen aan mijn album. Heb jij ook een album? 

  6. 5 minuten geleden, Blijemama zei:

    Hi 🙂

     

    Ik snap de schrik heel goed jakkes!

    Kun je het bobbeltje bewegen? Als je het heen en weer kunt “wiebelen” is het waarschijnlijk een  opgezet kliertje dat kan echt als een balletje voelen in je borst. 
    Maar better safe than sorry even in de gaten houden. 
     

    liefs 

     

    blijemama 

    Ja het zijn idd echt twee balletjes (beetje klein knikkerformaat) die heel los zitten idd. 
     

    Ik heb Boerhaave maar even gebeld en die bellen vanmiddag terug na overleg. Vind t toch wel eng.

  7. Op 11-9-2020 om 23:21, lauralaura zei:

    @Raven oh gelukkig dat jij dat ook hebt. Ik vind het ook lijken of de pocket links breder is waardoor die prothese platter ligt al zegmaar. Of rechts moet gewoon nog wat relaxen. 

    Ja bukken wel al wat ook. Mocht dat ook niet dan? Voelt wel weer ok iig ivm vorige week. Tillen zo min mogelijk maar soms kan het niet anders. Houd het wel dichtbij me zegmaar en dan door de knieeen.

    Bij mijn weten is het 6 weken niet bukken (dus door je knieën) en niet zwaarder dan 2kg tillen.

    Maar vind het ook lastig om dat helemaal niet te doen 6 weken lang hoor.

     

    Ben jij trouwens al gaan smeren met de crème? 

  8. @Lisa1981 Fijn dat het aan één kant alweer helemaal normaal voelt! Mijn rechterkant is beter als links maar ik voel aan beiden kanten mijn tepels nog helemaal niet. Onderkant tepel naar litteken niks en bij links zo’n 4cm helemaal rondom tepel niet. Rechts is dat iets minder maar ben er nog lang niet. 
    het voelt daarom nog steeds heel erg alsof ik een maximizer bh aan heb. Mijn tepels reageren trouwens wel op aanraking (als in dat ze hard worden) maar ik voel t niet. Kou echter weer totaal niet. Als ik over mijn hele lijf kippenvel heb doen mijn tepels niet mee haha.

  9. @lauralaura ja bij mij zijn de littekens ook gaan vervellen. Beetje t zelfde idee als wanneer je verbrand bent. En mijn huid in mijn decolleté was ook erg droog. Na een scrubbeurt was dat wel weg. 
    Ik slaap inmiddels wel weer plat gelukkig want kreeg zo’n last van mijn rug van dat rechtop slapen. Maar dus nog wel vooral op mijn rug.

     

    @Lisa1981 ja dat heb ik inderdaad ook. Ben aankomende dinsdag 6 weken en kijk er zo naar uit dat t niet meer gevoelig is...het gevoel terug is in mijn huid en het eigen voelt. Door de gevoelloze huid voelt t nog niet echt eigen. Dat vind ik wel

    lastog. Ik ga je toevoegen aan mijn album!

  10. Hey iedereen! Inmiddels 4,5 week na mijn operatie. Ik voel me goed! Nog wel vlagen er moe en mijn werk vind ik nog steeds best pittig en lastig om rustig aan te doen. 
     

    Mijn linkerborst is inmiddels ook flink gedaald dus er is bijna geen ongelijkheid meer.

    Ook slaap ik weer een beetje op mijn zij al is dat nog steeds niet 100% comfortabel.

     

    Mijn littekens gaat ook goed en op de zijkanten na zijn ze ook zo goed als dicht. Voel alleen aan de uiteinden nog steeds draadjes uitsteken. Vraag me af hoe lang dat nog duurt. Ook voel ik aan de binnenkant van mijn littekens nog wel dikke bobbeltjes. Hebben jullie dat ook? Ik denk de onderhuidse hechtingen ofzo. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.