Ga naar inhoud

DoubleD

Leden
  • Aantal items

    542
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Berichten die geplaatst zijn door DoubleD

  1. 1 uur terug, Vrouw32 zei:

    @Sippy Ja een harde borst, ook wat groter en volgens radioloog: vrij veel vocht rond prothese in het kapsel. Door al dat vocht schuift m'n prothese ook steeds. Dat is ook zo'n irritant gevoel.

    Wat rot die onzekerheid en deze klachten.. maar wat sippy zegt, niet erbij laten zitten hoor! Heb je de kliniek al gesproken na de conclusie van de radioloog? Zo nee, afspraak maken op korte termijn en anders via je huisarts(of cz? weet nie hoe dit werkt) laten doorverwijzen voor een second opinion! 

  2. Dat van t zijslapen lees ik hier vaker die verschillende adviezen, snap dat niet goed waarom de een wel en de ander niet maar armen boven je hoofd doen mag volgens mij bij de meeste dames egt nog niet al na 1 week po omdat ze dan omhoog kunnen schieten en er druk op de pocket kom.. zou bijna zeggen van vraag t nog eens na just to b sure, bb is hier ook altijd best wel zeker van van dit advies maar goed snap dat je ook gwn wilt uitgaan van het advies van je pc hoor maar vind het zelf persoonlijk te snel!

  3. 15 minuten geleden, Yvie zei:

    Update dag 7 PO

     

    Vanaf vandaag alleen nog aan de paracetemol en zonder diclofenac. Pijn is er niet echt, alleen dat drukkende gevoel is vervelend. Ben de druk van die beha nu al zat, drukt nu erg op mn borstbeen (zit geen vet op), maar zonder beha voelt weer of ze er van af vallen! Nog 3 weken doorzetten, dan hoef ik m niet meer te dragen, mag wel. 

     

    En al wandel ik maar een klein stukje, ik krijg direct "harde ballen" (zo kan ik het het beste omschrijven). Zodra ik weer ga zitten trekt dat wel weer weg, maar vervelend is het wel. Ik stond niet erg op mn gemak op het schoolplein vanmiddag!

     

    Morgenochtend 1e controle bij de kliniek en daarna door naar mn werk. Benieuwd hoe dat gaat! Zie er een klein beetje tegenop eerlijk gezegd.

    Strijd met je bh zo hè! Begrijp wel dat je nog niet helemaal staat te trappelen om weer te werken, zeker als je snel harde borsten krijgt na een klein blokje om. 

    Heel veel succes morgen, ook op je controle. Hopelijk valt t je heel erg mee! Dikke knuffel 

  4. Nee ben ik gwn vergeten hoe vind je die! Nu jij er zo over schreef dacht ik ... gwn vergeten haha

    naja miss straks even, en anders gwn dinsdag met de controle. 

     

    Heb voor de operatie Mn kast helemaal doorlopen en veel nieuwe kleding besteld wat enerzijds wat verhuld in de eerste weken ivm die bh n band maar wel zo dat ik er wel enigzins leuk en hip uitzie en tegelijkertijd ook lekker accentuerende colletjes ingeslagen voor straks wanneer ik weer een gewone bh of alleen sport bh aanhoef maar ook gwn f lekker wat nieuwe broeken en leggings met leuke warmere jurkjes, shirtjes en vestjes waardoor ik deze winter wel vooruit kan en oude kleding weer een boost kan geven door lekker erop los te combineren 

    Heb ook nieuwe enkel laarsjes en veter boots en nieuwe jas dus kijk er wel naar uit me weer aan te kleden

    deze week leef ik lekker in pyama en joggers

    heb mezelf dus eens even goed verwend maar was ook al lang geleden dat ik voor mezelf iets kocht

  5. Je bent gwn al bijna op helft! En de zwaarste weken kwa herstel zitten erop! Ook jij kan t ook gwn zo goed zonder pijnmedicatie en wat zijn ze al mooi he!

     

    De frustratie rondom dingen nog niet mogen maar wel al zullen willen zullen idd nu de meeste overhand hebben maar geleidelijk aan beetje bij beetje kun en mag je meer en voor je t weet ben je weer actief als vanouds en ligt dit gwn allemaal achter je...

     

    tot die tijd proberen te genieten v de rust die we normaal niet zo snel en goed genoeg voor ons zelf nemen...

  6. Dikke knuffel Meis, huil maar even lekker uit dat lucht op! Morgen is vast een betere dag, zie bij iedereen die off days in t herstel voorbij komen en ook de onzekerheden over de boobies.. 

    volkomen normaal, nog maar weinig vrouwen gezien die de eerste week al verliefd op hun boobies zijn, want meestal zijn ze ook nog niet gelijk mooi.. 

    maar dat j partner ze nu al mooi vind is veel belovend! T komt goed, egt :53:

    • Like 1
  7. Heb niet meer geslapen. Voel me niet zo lekker, zweet brak me uit toen ik ging liggen en ook wat hoofdpijn. De verkoudheid, daar heb ik nou egt t meeste last van .. heel vervelend want van Mn ogen en borsten heb ik nagenoeg geen last. Wel iets meer van de wonden met name rechts, af en toe een steek, en ook wat je zegt met platter liggen wel meer druk.

     

    Ik begrijp je frustratie rondom het huishouden. Vorige x zat ik me enorm op te vreten omdat alles anders ging dan hoe ik het zelf deed  en bleef er ook een en ander liggen maar nu valt het me alles mee. Hij kan zelf ook niet zo goed tegen rommel en rotzooi en is gewend wanneer hij thuis is mee te helpen. Dus alles is dan ook elke dag aan kant en gestofzuigd en gedweild en zelfs de wassen worden gedraaid gedroogd en weggevouwen! Verbaas me enorm maar vind het erg fijn. Neemt nie weg dat Mn handen jeuken en er tuurlijk dingen zijn die ik graag zelf zou willen doen. Tegelijkertijd na het heel lang alleen te hebben gedaan ivm zn werk is het stiekum ook wel fijn even Niks te mogen 

  8. O lekker geniet v j douche kijk er ook zo naar uit :12:

     

    onze rug heeft t te verduren hè maar we komen er wel!

    ga zo nog even terug, sliep pas rond half een en half zeven was iedereen wakker (mocht hun schoen zetten)

    smiddags blijf ik op tot bedtijd (uur of elf) zodat ik avonds/snachts wel kan slapen.. maar ben nog te moe om er uit te blijven heel de dag en ml moet hier zo veel doen loop dan toch maar in de weg :P

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.